TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Yencez diyen Beşiktaşlılar nerelerine güveniyorlar anlamıyorum.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Erken bir gol tarihi fark olabilir.

tarihi bir fark istiyorum.

soyle 6-7 tane atabiliriz.

keita yi kimse durduramaz besiktasta

elano zaten tutulamaz oyuna girdikten sonra

arda en az 2 tane attirir.

kewell formuna girmek uzere bu da ekstra olabilir

baros cok formda en az bir tane atar

duran toptan atariz yine servet-emre olabilir

Burası Sami Yen buradan çıkış yok.:)Beşiktaş'ı saf dışı bırakırsak süper olur.:D

Belki sorunun sorulacağı başlık burası değil ama az kaldı arkadaşlar sormak zorundayım. Aslında İstanbul'u biliyorum ama arkadaşım bana maç çıkışı Esenler'e otobüs bulamayacağımı söyledi. Ben de bulacağımı iddia ediyorum. Sanırım otobüs var gece 12'ye kadar değil mi Mecidiyeköy'den? Bir değişiklik yoktur umarım.

Hiçbir araç kalmazsa Mecidiyeköy'den Metro'ya atla Taksim'e git ordan Yusufpaşa'dan geçen otobüslere binip Aksaray-Havalimanı hattına geçersin arkadaşım. O hattan da Otogar yaparsın ordan da biliyosun gerisi allah kerim..

Şöyle tarihi fark olaylarına falan girmeyelim rica ederim.Sonra millette acayip bir beklenti oluşuyor,olumsuz bir sonuçta hemen takıma sövemeler başlıyor ..

Of be maç saati acilde nöbetim var izleyemeyeceğim. İzleyen arkadaşları dinlerim artık burdan :)

Of be maç saati acilde nöbetim var izleyemeyeceğim. İzleyen arkadaşları dinlerim artık burdan :)

Valla bende yarın çalışıyorum.8'de paydos,yarım saatte çıkarım.İlk 10 dakikası kaçar belki maçın ama yetişirim insallah.

arkadaşlar ne farkı yaa 1-0 olsun bizim olsun önemli olan 3 puan.

öyle bir hava yaratıldı ki 1-0 yensek beğenmeyenler çıkacak.

ne olursa olsun derbi bu sonuçta; ben kolay bir maç beklemiyorum, dirençli bir beşiktaş olacaktır karşımızda.

takım yorgun, maçı ilerledikçe fizik olarak bazı zaaaflarımız ortaya çıkabilir, o yüzden maçı ilk yarıda koparmak lazım.

kimse tarihi fark falan beklemesin, 1-0 olsun bizim olsun diyorum. :)

Geçen sene İnönü Stadı'ndaki maçı gösteriyor şuan LigTv.Ne kadar şanssızdık o maçta.Birkez daha yazık oldu demek istedim o maç için... :)

Keitanın milli maç temposundan ötürü oynatmayacağı söyleniyor reijkardın.Bence maçın kilit adamı keita olurdu bu karşılaşmada.

o zaman paf takımla çıkmamız lazım renkdaş :D bütün takım milli takımdan geldi : )

Geçen sene İnönü Stadı'ndaki maçı gösteriyor şuan LigTv.Ne kadar şanssızdık o maçta.Birkez daha yazık oldu demek istedim o maç için... :)

hele yediğimiz ikinci gol..ooofffffff :mad:

herkez bu macı gereginden fazla küçümsedi heleki böyle bir derbiyi. büyük hata.

böyle maclarda asla favori olmaz. tamam bizim kadro da teknik tirektörde bjk ya 10 basar ama öyle kagıt üstünde olacak işler degil bunlar.

bi yandan da milli takımlara verdigimiz adamlara bakın hepsi ilk onbir oyuncusu ve hepsi yorgun döndü ve sakatlıklarda cabası.

yani demek istedigim 1-0 olsun bizim olsun iyi oyunda beklemiyorum yeterki bu macta kaybetmiyelim yoksa; g.saray büyük maclarda oynayamaz küçük macların takımı diyen futbol cahilerine sacma bir kanıt olacaktır ve her programda karşimiza cıkacaktır.

herkez bu macı gereginden fazla küçümsedi heleki böyle bir derbiyi. büyük hata.

böyle maclarda asla favori olmaz. tamam bizim kadro da teknik tirektörde bjk ya 10 basar ama öyle kagıt üstünde olacak işler degil bunlar.

bi yandan da milli takımlara verdigimiz adamlara bakın hepsi ilk onbir oyuncusu ve hepsi yorgun döndü ve sakatlıklarda cabası.

yani demek istedigim 1-0 olsun bizim olsun iyi oyunda beklemiyorum yeterki bu macta kaybetmiyelim yoksa; g.saray büyük maclarda oynayamaz küçük macların takımı diyen futbol cahilerine sacma bir kanıt olacaktır ve her programda karşimiza cıkacaktır.

Aynen katılıyorum çok handikapımız var millet çok gaza geldi herhangi bir kazada takıma sövmeyelim lütfen

Maç bizim, geniş olun.

maçı 1*0 alırsak Rijkaard istifa etsin!

Relax beyler relax :)

Tekrar ediyorum:

:evilsmile:İNLEYEN NAĞMELER RUHUMUZU SARDI:evilsmile:

:ka10: :ka10: :ka10: :ka10: :ka10: :ka10: :ka10: :ka10: :ka10: :ka10: :ka10:

Geri
Üst Alt