TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

İçimdeki his ya puan kaybedicez yada fark atıcaz diyor.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

3-0 biter goller Kewell,Baros,Nonda

Tahminlerim tutuyor genelde 6.hissim çok kuvvetli

Arda kendini toparlayabildiyse ve SArp-Topal oynamazsa gollü bir maç olur ve alırız diyorum

Mustafa denizli istifa edebilir bu akşamki ağır yenilgiden sonra, yazık ekmeğiyle oynuyoruz garibin.. :D

her maçtan önce olduğu gibi parçalı formamı giyeceğim bugün. gidip gene çarşıdan ucuz purolardan alacağım. 22 yaş olgunluğu diye bi olgunluk varsa o olgunlukla her zamanki kahvenin önünde bekleyip isimlerini bilmediğim ama tarzlarını bildiğim hoşsohbet abilerle konuşacağım. her zaman ki gibi kel olan abi defans önemli koçum beşiktaşa gol atarız diyecek. güleceğim o da gülecek. abi diycem 35 oldun niye evlenmiyosun. ilk başta iç çekecek sonra gülüp bul birini evleneyim lan diyecek. sonra hep beraber girceğiz kahvahaneye. girerken arkalardan giricem çünkü arkadakilerin boyumu bahane ederek lan sırık demesini ilkokuldan beri kendime yediremem.

içerde beşiktaşlılar, galatasaraylılardan daha çok ılımlı galatasaraylılar- fanatikler ayrımı olucak çaycı kemal abi tüm kahveyi hepinuz Türksünüz da diyerek birleştirecek(!) maç başlıycak biz gene heyecanlanıcaz sevincez.

stadlara geldiğimiz günleri özleyip ankaraya küfredicez.

bu maçlık görüşüm galatasaray ın alacağı yönünde ama almasa da ben bu tutkudan nasıl vazgeçeyim arkadaş bir söyleyin.

az kaldı az farklı rahat bir galibiyet bekliyorum biraz zorlanabiliriz golü bulana kadar ama ondan sonrası kolay olacakdır.elanonun ilk 11 de başlamasını isterim ama sanırım yedek.

her maçtan önce olduğu gibi parçalı formamı giyeceğim bugün. gidip gene çarşıdan ucuz purolardan alacağım. 22 yaş olgunluğu diye bi olgunluk varsa o olgunlukla her zamanki kahvenin önünde bekleyip isimlerini bilmediğim ama tarzlarını bildiğim hoşsohbet abilerle konuşacağım. her zaman ki gibi kel olan abi defans önemli koçum beşiktaşa gol atarız diyecek. güleceğim o da gülecek. abi diycem 35 oldun niye evlenmiyosun. ilk başta iç çekecek sonra gülüp bul birini evleneyim lan diyecek. sonra hep beraber girceğiz kahvahaneye. girerken arkalardan giricem çünkü arkadakilerin boyumu bahane ederek lan sırık demesini ilkokuldan beri kendime yediremem.

içerde beşiktaşlılar, galatasaraylılardan daha çok ılımlı galatasaraylılar- fanatikler ayrımı olucak çaycı kemal abi tüm kahveyi hepinuz Türksünüz da diyerek birleştirecek(!) maç başlıycak biz gene heyecanlanıcaz sevincez.

stadlara geldiğimiz günleri özleyip ankaraya küfredicez.

bu maçlık görüşüm galatasaray ın alacağı yönünde ama almasa da ben bu tutkudan nasıl vazgeçeyim arkadaş bir söyleyin.

roman yapmışsın olayı renkdaş:)

3-1 aliriz. Goller Kewell, Baros, Baros. Onlarinkide Nobre'yle gelir. :)

Koskoca Barcelona zor maçlarda Seydu Keıta, Yaya Toure ile çıkıyor

Bazılarımız bukadar zor bir maçta Sarp,Topal korkaklık olur diyor:rolleyes:

Şu maç başlasın ARTIK .

Fatih bu ne oğlum iki alakasız his :D

Yaaa ağırlıklı olarak puan kaybetcez gibi geliyor iddaa oranlarından haberin vardır çok büyük favoriyiz.

Ayrıca Ankaraspor maçında çok açık belliydi Topal-Sarp beraber oynayınca kahroluyoruz.

Topal-Sarp hakkında doğru söylüyorsun. Ama ben yine de Beşiktaş'ın bizi zorlayacağını düşünmüyorum .

Maçın heyecanından birbirlerine girdi kuşlar.. Akşam biz sizi daha çok heyecanlandıracaz merak etmeyin.. :D

Valla ben onu düşünmemiştim bi yenelim hele de Ozan'a telefonu kapattırıcam . :D 8-0 dan sonra kapatmıştı :D

Kesin kazancaz diye ileri geri konuşuyormuş.

Kolaymı samiyende aslan cimbomu yenmek bestesini yazarım aklıma başka bişey gelmezse.Zaten kapatacaktır teli o kesin.:D

63-60 kazandik valla.

Haydi harry haydi harry haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Aysel için tam zamanı simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:boohoo:

Geri
Üst Alt