TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

BJK'nın 11'i belli oldu.

Rüştü

İbrahim Kaş

Ferrari

Sivok

İbrahim üzülmez

Serdar Özkan

Ernst

Fink

Tabata

Holosko

Nobre

Solbekte Üzülmez var. Keita karşısında neler yapacak göreceğiz.. :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Aşıgın yerine Güngör ,Mustafanın yerine Barış olursa daha iyi olurdu sanki

Ama Frank ve Johan futbolu benden iyi biliyor . Onlara güveniyorum

ismail koybasi oynuyor sol bekte

ibo degil

Biz nasıl yıllardır Aydından patlama bekliyorsak onlarında patlama bekledigi bir oyuncu var Serdar Özkan

Bu maç son şansı gibi görünüyor

-------Rüştü

Ekrem-İ.Kaş-Ferrari-İsmail

-----Sivok-Ernst

Serdar----Tabata---Yusuf

------Nihat

Büyük ihtimalle böyle çıkacaklar.Birbirine alışan tandemi bozması iyi.

kadromuz hepimizin beklediği gibi ama benim merak ettiğim neden Rijkaardın emre güngöre hiç şans vermediği :confused:

Ve GALATASARAYIM;

Leo Franco

Sabri

Emre Aşık

Servet

Hakan Balta

Mustafa Sarp

Mehmet Topal

Keita

Kewell

Arda

Baros

kadromuz hepimizin beklediği gibi ama benim merak ettiğim neden Rijkaardın emre güngöre hiç şans vermediği :confused:

duran toplardan yedigimiz gollerde hatasi var diyedir,herkese adaletli RIJKAARDimiz,no problem,o futbolu dunyada en iyi bilenlerden biri :boohoo:

-------Rüştü

Ekrem-İ.Kaş-Ferrari-İsmail

-----Sivok-Ernst

Serdar----Tabata---Yusuf

------Nihat

Büyük ihtimalle böyle çıkacaklar.Birbirine alışan tandemi bozması iyi.

Bu takım bu haliyle sabaha kadar oynansa mac goL atamaz :) tam Soru işareti Tabata ?

Cok KoLay'da goL yemez düşüncesindeyim 2-0 gibi bir skor ile Galatasaray Kazanır :)

Kadroda Baris..Yedek isimleri sayarken Elano´yuda saydilar..

Kadroda yani..Caner´de kadroda...

Ilk 11´imiz de tahmin ettigimiz gibi zaten...

Valla bende canli dinliyordum ismini duyamadim. Heycandan olsa gerek.

Kadroda olmasi super. Ikinci yari Ardanin yerine girer kanimca.

haydi cimbomm..............

abooooooooooo

ben kareografi yi unuttum

beklemedeyizzzzzz

insAllah pazar grubu nun sesini cikartmaz ultrAslan

Ben de cikiyorum,ALLAH utandirmasin,metin oktay icin,ali sami yen icin,bizim icin,hagi icin,benim icin kewell benim icin.

Mactan sonra gorusuruz arkadaslar..

Duran toplar en büyük silahımız olacak.Boy ortalamamız Beşiktaş'tan uzun.Allahım bunu söyleyebilmek ne güzel.Teşekkürler Rıjkaard.

Bol gol olsun. Guzel bi maç izleyelim. iyi oynayan kazansın. hakem hatası olmasın. Kavga gürültü çıkmasın. kartlar havada uçuşmasın.

Bol gol olsun. Guzel bi maç izleyelim. iyi oynayan kazansın. hakem hatası olmasın. Kavga gürültü çıkmasın. kartlar havada uçuşmasın.

Saçmalama oğlum,ya onlar iyi oynarsa.:D

Geri
Üst Alt