TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Takım çok yorgun.Son paslarda hep bitkinli oluyor.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

beyler link yok mu yaw... ligtvdevu çok kasıyo...

topalın işi bitmiş ayakları titriyor, oyundan alınması lazım sarp daha iyi şu anda 2 pas yapamadık orta sahada bu ne biçim iştir ya

Forvetsiz oynuyor gibiyiz. İlerde çoğalamıyoruz BAros hiç top indiremedi. Topal tutuk yine savunmada 1-2 olumlu hareket yapsana Sarp kdar çalışkan değil.

2.yarıda daha iyi bir takım bekliyorum daha önce hep 2.yarılarda sallıyoduk bugunde böyle olur ins

cok temposuz gecti ilk yari yahu. Topal ve Arda durgun gozuktu. Kewell kacirdikca kacirdi.

Baros bildiginiz Baros. InsAllah 2 yari 1 gol atip rahat mac izletirler.

Takım çok yorgun

yahu bu ikili ile olmuyor orta saha 2 cakılı adamla orta sahada üstünlüğü bütünüyle Bjk'ya veriyoruz. 2. yarı elano değişikliği sart

Ilk yarinin tartismasiz yildizi normalde hic begenmedigim Sabri Sarioglu...

Ozellikle savunmada cok onemli hamleler yapti

Barooss ,

atıcaksın atıcaksınn!! :D

Atman lazım :D

Besiktas´ta tek basina Yusuf oynuyor.Öbürleri sifir.Ismail Köybasi´da fena degil..

Klasik ilk devremizi oynadik ve herzamanki gibi tek gol attik.

Simdi Rijkaard show baslayacak gibime geliyor.Besiktas´i cözüp, devre arasinda bir taktiksel degisiklik yapip maci alacagimizi düsünüyorum...

Yalniz oyuna girecek olan Holosko ve Nobre´ye cok dikkat etmemiz gerekecek..

Umarim kisa zaman icinde ikinci golü atariz

Mehmet çok bitkin duruyor. Barış girmeli oyuna.

Ortasaha ya adam almak lazım

Maçtan önce Sergen Ntv'de "Kornerlerde iki takımın birbirine üstünlüğü yok, öyle ahım şahım korner kullanamıyor her iki takımda" dedi. Bende Sergen'e gülmüştüm Galatasaray ligde, Avrupa'da duran toplardan çoğunlukla kornerlerden güzel goller buluyor adam kafasından(!) fal açıyor. Aslında golü acemi yorumcu , Beşiktaş holiganı Sergen'e attık.

ortasahada çok top kaybedıyoruz topal hiç gününde değil bugün 2. golü atmamız lazım böyle giderse saçma sapan bi gol yiyebilriz

Orta saha çok zayıf Barış girsin. Topal'ın yerine. Bide Nonda girmeli Baros'un yerine.

MehmeyT Topal : 0 ve berbat M. Sarp olmasa orta alan bomboş..

Arda malesef aşırı bitkin ama ona rağmen tüm tehlikelerde başrolda.

Keita takımı en iyisi..

İlk yarı 3 net gol kaçtı.. malesef :(

BJk de 1 tane net kaçırdı..

ilkyarı tempoyu çok yükseltmeden geri yaslanıp kontra dan çok iyi alanlar bulduk biraz sakin pas yapsak süper olacak.

2. Yarı Elano girerse dengeler lehmize dönebilir

bakalım ne olacak işalalh alıcaz.

Aslinda Besiktas maci tam Nonda´nin maci, ama Baros bu..Belli olmuyor ne zaman ne yapacagi..Elano´da isiniyor..60´da girer diye düsünüyorum..Topa daha fazla sahip olmamiz gerekiyor..Bizim sansimiz Denizli´nin salakligi..Umarim Nihat´i hic cikarmaz..

Ne ileride pas yapabiliyoruz, ne geriden çıkarken doğru adamı seçebiliyoruz, ne doğru adamı seçsek 2. pasta isabet ettirebiliyoruz anlamadım gitti..

Sol kanat yok resmen. İşlemiyo arkadaş. Sağ kanat nispeten. Orta desen hiç beğenmedim. Topal geçen seneyi aratıyor.

Baros zaten ileride top tutma becerisi olan bir oyuncu değil ondan dolayı topu ileride de tutamıyoruz. Servis yapamıyoruz, tempoyu kontrol altına alamıyoruz.

Maç bozuk rolanti gibi bir Beşiktaş'ın eline geçiyor bir bizim elimize.

Ancak en büyük soru işaretlerim sol/sağ kanatta verdiğimiz pozisyonlar. Ayrıca göbekte beni çok korkutuyor.

Bir gol daha atalım rahatlayalım..

Ortsahada pas yapamadık. Kewell pek iyi değildi sol kanattan atak yapamıyoruz. Keita üzerinden biraz daha oynamamız lazım sabri ile beraber iyi bindirme yapıyorlar. Ardanın yorgun olduğu çok belli hiç bir varlık göstermiyor. İnşallah F.R. çaresini bulur düzeltir takımı. Yoksa Allah korusun yiyebiliriz golü.

Geri
Üst Alt