TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | 2. Yarı

İŞTEEEEEEEEE BUUUU ASLANLARIM BENİM YAAA BU GAZAMIZIDA ATALTATTI ARKADASLAR DEVAMI AYNI SKORU EZİKLERE KARSIDA İSTİYORUZ TABE :d

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | 2. Yarı

skor çok güzel ama oyun kötü. orta sahamız işlemedi ama ofansif oyuncuların kalitesiyle aldık maçı. birde orta sahamız pas yapabilse neler olacak demekki. arda elano sarp orta sahasını iştahla bekliyorum

emre aşık nası oynadı merak ediyorum izlemem lazım tekrarını maçın

emre aşık iyi oynadı kardeş, savunmada iyi hamleler yaptı

servet biraz kötüydü, hakan balta çok iyiydi

sabri belkide ilk kez mükemmel oynadı

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç son

Ne güzel maçtı öyle

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç son

Ya ben maçı izleyemedim. :( .Renktaşlar tekrarını nerden izleyebilirim?

Bu maçı iyi analiz etmeli yanlız.

Oyun olarak düşüşteyiz. Bugün BJK rahatlıkla 2-3 gol atabilirdi bize.

abi oyun olarak düşüşde değiliz.. Sadece BJK inan çok diriydi.

Eğer Milli maç arası olmasa şu maç göreceğin en raht maç olurdu..

Arda

Baros

Keita

H.Balta

Servet

Elano

ve 5 takımın tam yarısı 4 gün içinde 2 maç yaptıalr ki Arda yı ben hiç böyle yürüyemicek halde görmedim. Elano 32 saat toplam uçak yolcuğuluğ +2 maç yaptı.

Karakargalar ise 2 hafta yattılar!!

Helal olsun Aslanlara bu zor şartlarda bile zor olsada 3 temiz gol ve NET skorla geçtik..

Yola devam...

Yine mi kolay rakiple oynadık!!!!!!!!!!! Bakalım bu maçtan sonra da diyeceklermi aynı şeyleri. Sanki Fener her hafta Real Madrid le oynadı..

5 maç 16 gol. 3,2 gol ortalaması. 108 gol yapar bu ortalama

Sabri ayrıca teşekkürler sana :D

Macin adami ya Sabri ya Keita, yalniz bu Keita muthis bir adam takim icin bu kadar ugrasilir mi ya, sol bek, sag bek, sol acik, sag acik her yerdeydi adam zorlandigimiz bolumde resmen ayakta tuttu takimi tek basina. Yuruyedur Kader!

abi oyun olarak düşüşde değiliz.. Sadece BJK inan çok diriydi.

Eğer Milli maç arası olmasa şu maç göreceğin en raht maç olurdu..

Arda

Baros

Keita

H.Balta

Servet

Elano

ve 5 takımın tam yarısı 4 gün içinde 2 maç yaptıalr ki Arda yı ben hiç böyle yürüyemicek halde görmedim. Elano 32 saat toplam uçak yolcuğuluğ +2 maç yaptı.

Karakargalar ise 2 hafta yattılar!!

Helal olsun Aslanlara bu zor şartlarda bile zor olmasa da 3 temiz gol ve NET skorla geçtik..

Yola devam...

Evet bunlar da doğru tespitler.

Artık 4 gün sonra oynayacağımız maçı düşünmeli. Umarım oyuncular yeterince dinlenebilir.

Maçda pek seyir zevki yoktu topla oynama yüzdesi %50 = %50 kalecinin kalitesini gördük bu maçta Franco çok iyidi.. Sabri de aynı şekilde Arda yorgun olduğu çok belliydi. Milan Baroş bana sabredin dedi ve sonucu aldık :)

Sabri ye laf atanlar gidip onun hakkında konu açanlara gelsin bu sabrinin perfonmansı !

Simdi LIG TV RöpörtajInda Mustafa Denizliyi Izleyin.Kesinlikle orada Gülmeye Baslayacak.:asd::asd::asd:

sabri miydi o:D

Yaw arkadaslar, niye kotu oynadik diyorsunuz.

Rijkaard mactan once bile demisti. Oyunucularimiz yorgundu, onun icin erken gol atip dusuk tempoda yavas oynadik. Riske fazla girmedik.

Ayrica, Mustafa Denizli 2 on libero la Arda'yi kovaladi, ve o yuzden topla fazla bulusmadi.

Bence iyi oyun sergiledik. Dusuk tempoda boyle olur.

Milli takımlar yüzünden yorgun çıkılan maçta bile 3-0 gibi bir galibiyet alıyorsak daha söylenecek söz yok demektir. Maçta gösterdiğimiz performans %20-30'dur en fazla. Perşembe günü tamamen dinlenmiş bir kadroyla Panathinaikos'u da mağlup ederiz.

Süperdi Baros , Sabri , Arda vs.

Aslında hepsi .

Süperdiniz !.

Ulan en bitik halimizle bile Besiktas´a fark attik iyimi:)

Besiktas böyle yorgun bir Galatasaray´i 100 senede bulamaz...

Baris Özbek farki getirdi...O yokken orta sahada 60 metre bos alan vardi, o girdi bosluk mosluk kalmadi...Kewell,Baros AS :) Elano´nun ortasida cok iyiydi..Kalite takimiz kardesim:)

Geri
Üst Alt