TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç son

Çok zor bir dönemin son virajındayız. Oyuncularımış aşırı derecede yorgun. Pana maçından bir beraberlik kurtarabilirsek muhteşem olur. İnşallah Pana maçına Aydın ve Ayhan yetişir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç son

maç genelde vasattı.ilk yarı 10. dakikadan sonra oyun dengelendi.İkinci yarının başından 2. gole kadar beşiktaş iyi oynadı ama bunun üstesindende geldik bu maç yapamadığımız tek şey pas trafiğiydi.Yinede yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz.Darısı panatinaikos a

Hepimize geçmiş olsun.

5 maç 16 gol. 3,2 gol ortalaması. 108 gol yapar bu ortalama

Gol ortalamamız düşüyor yanlız. :p

4 maç ta 13 goldü = 3,25

Şimdi 5 maçta 16 oldu _ 3,2 ye düştü. :p:D

Bu arada lig tarihimiz boyunca 3. kez 5 'te 5 yaptık... :)

yine mi kolay rakiple oynadık!!!!!!!!!!! Bakalım bu maçtan sonra da diyeceklermi aynı şeyleri. Sanki fener her hafta real madrid le oynadı..

hahahaha :d :d :d :d :d :d ezik fener bizim real le oynadıgımız gibi oyanayamaz ilk önce o mertebeye ulaşmaları gerek o da cok zor belki 100. Azize döneminde olur :d :d :d

Önce rütbeni bilicen... Arda yorgun Hakan sakat + yorgun servet yorgun keita yorgun elanonun oynama ihtimalini bile düşünmemiştim açıkcası..Baros yorgun ama moralliydi 2 maçta 6 gol attı :D Hem kendi adına moral hemde tekrar gol krallığında söz sahibi olma yolunda iyi bir adım oldu..

Dk 10 a kadar iyi bastırıp gölü bulduk.Erken yorulduk.Yoksa ilk yarı rahat 2 farkı bulurduk.2. yarı elano ve barış ortasahaya yeni bi can suyu oldu.Goller de gecikmedi..

Keitayı ayriyetten alkışlamalıyız..Hem ofansif de çok iyi hemde defansına bir açığın yapabilceğinden fazlasını yaparak yardım ediyor..

Son olarak taraftarı kutlamak isterim.Mustafa hoca bizide şampiyon yapsana tezahuratına 2 dakika güldüm . :D

Yürüye durun aslanlar..

4 maç ta 13 goldü = 3,25

Haftaya kasımpaşa ile galiba gol ortalamamızda ve 6 da 6 da yaparız ve ilk olur :p

yaw arkadaslar, niye kotu oynadik diyorsunuz.

Rijkaard mactan once bile demisti. Oyunucularimiz yorgundu, onun icin erken gol atip dusuk tempoda yavas oynadik. Riske fazla girmedik.

Ayrica, mustafa denizli 2 on libero la arda'yi kovaladi, ve o yuzden topla fazla bulusmadi.

Bence iyi oyun sergiledik. Dusuk tempoda boyle olur.

+1905

Sabri diyorum başka bişey demiyorum mükemmel oynadı keşke hep böyle oynasa. :D

Ayrıca yorgun yorgun bu kadar rahat yenmeyi beklemezdim. Arda 'nın çok yorgun oldugu belliydi. Ama buna rağmen rahat kazandık.

4 maç ta 13 goldü = 3,25

Sonrakini de yenersek kaçıncı kez 6da 6 olcak :allaalla6vr:

2 gol eksik attık :(

ne kadar ezik fenevli varsa anladınız siz onu :)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | 2. Yarı

Evet bunlar da doğru tespitler.

Artık 4 gün sonra oynayacağımız maçı düşünmeli. Umarım oyuncular yeterince dinlenebilir.

aynen bence Rijkaard kesinlikle Milli sürekli oynayan

Arda

Elano

Keita

H.Balta

Servet

M.Sarp

Sabri

bu oyunculara 2 gün izin vermeli ve demeli ki keisnillke gidin eve 10 saat uyuyun enerji ve protein yiyecekleri alın hafif koşu yaparsanız yapın.

Sezon un 5. haftasını oynadık

Arda sırf 15. maçı Baros un 11. maçı olmu gerisini sizi düşünn..

Rijkaard çok büyük hoca Arda yı hiç kasmadan aldı. Elano yu soktu 1 asist Barış ı aldı BJK nin hızı "0" a indi..

CAner de H. Balta nın sakatlanma risini bitirdi.

işalalh Elano takıma ısınr çünkü pasları inanılmaz güzel 3 pas attı tam ayağa ve akıllı..

ÇOk iyi olacaz yeter li dinlenelim biraz.

bu arada sabri ve franco buğün mühteşemdi.Maşallah kondurayım şuraya nazar değmesin en kötü maçları böyle olsun

takiminizi tebrik ederim bu maci almamiz önemliydi !

ama ben oynanan futboldan pek memnun degilim , cok kötüoynadik bana kalirsa cok az kostu orta saha ; arda tam bir felaket´di bügün demekki bosna üzüntüsünü atamadi üzerinden ! neyse tempo yok bizde rijkaard derhal takimin temposunu yükseltmesi lazim yoksa f5 gibi 5haft sonra yürüyerek oynariz !

canerden cok umutluyum bu cocuk bizde is yapar ve ben hala hakan baltanin daha iyi bi stoper oldugunu düsünüyom !

Rıdvan Dilmen Ntv'de isyanda Mustafa Denizli'ye. :D:D nası oynar bu kadro diye. :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Son

Çok kötü oynadık. Pana maçında böyle oynarsak yeniliriz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Son

Bu arada Sabri son zamanlarda çok iyi işler yapmaya başladı korkutuyor bu çocuk beni Rijkaard adammı etti Sabriyi ne defansta inanılmaz toplar kesti Beşiktaş'ın ataklarını engelledi...

geçmiş olsun maçı kayıpsız atlattıkya :D

şükür kuşlara kargalara üçer kapak :D

arda yorgun formsuz elano yorgun formsuz skor:3-0 :p

gökhan zan ı aramadık takım olarak son paslarda ve adam kaçırmada sıkıntımız var dı

neden belli milli takım yorgunluğu

çok rahatladık :D

Geri
Üst Alt