TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Son

Sabri Leo Serdar ve Keita maçın yıldızlarındandı.

özellikel sabri ve keita

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Son

Maç sırasında da yazdım devre arasında Nonda yı 5m euro + serdara satarsak çok iyi olur :)

gsbjkv.jpg

www.GSCimbom.com

Sararttık,kızarttık,morarttık

Macin sadece 2. yarisini izledim, bizimkiler baya bi yorgundu kendilerini hic kasmadilar macta , ama böyle kötü oynadigimizda bile 3 tane atabiliyorsak Helal Olsun bizimkilere.

Bjk adına utanç verici bir maç oldu.Kendimizi sıkmadan,yürüyerek,3-0 aldık maçı.Bir de iyi oynasaydık ne olurdu onu bilemem.Öldürücü bölgemiz olan 3. bölgeye çok sık top yaşıayamadık.Bunda Mustafa Sarp ve Mehmet Topal'ın daha çok defansif oynamasınında etkisi var.Ben hala Ayhan'ın eksiklğini hissettiğimizi düşünüyorum.Arda,Kewell,Keita ve Elano'yu ne kadar topla buluşturursak o kadar etkili oluruz.Zaten bu oyuncuların topla buluştuklarında neler yaptıklarını bu gecede gördük net bir şekilde.İlerleyen haftalarda orta sahamızın hücuma daha çok katkı sağlamasıyla beraber,daha efektif olacağımızı düşünüyorum.Hal böyle oluncada bu sene gol rekoru kırmamamız işten değil.Galatasaray'lı olmanın verdiği gururla bu sene çok büyük başarılar kazanacağımıza yürekten inanıyorum...

Şu an maç ile ilgili yazıyı yazmaktayım word dosyasında. Blogum ile birlikte buraya da koyacağım. Sadece şunu söylemek istiyorum. Sabri'de son maçlarda dikkati çeken ilerlemeyi, dönüşümü, Rijkaard'ın neden ısrarla onu tercih ettiğini ve Sabri'nin neden üzerine gidilmemesi gerektiğini görmeyenlere bu maç özellikle örnek olsun. Sabri bi bu maç iyiydi falan da demesin kimse. Sabri son maçlarda sürekli ilerleme gösteren ve ama bunu bir çok kişinin kabul etmediği, görmediği bir oyuncuydu. Umarım Rijkaard'ın neden Sabri'yi tercih ettiğini ve Uğur'un bu Sabri'den neden bu formayı alamayacağını daha net bir şekilde görmüşlerdir umarım. Sabri maçın tartışmasız en iyi ve en kusursuz adamı. İnşallah da böyle devam edecek.

Baros da buradan selam eder ayrıca, küçük maçların büyük topçusu olarak...

Ne yapın, ne edin, bu takımı ve oyuncularını her zaman destekleyin, emek hırsızlığı yapmadıkları sürece. Takımı için oynayan ve kötü dönem geçiren her oyuncumuzu destekleyin. Aşağılamayın. Başka ihsan da istemez.

Maç ile ilgili yazıyı da ne zaman koyarım bilinmez, o yazıya tekrar döneyim en iyisi.

Arda kornerden başka hiçbir yerde görünmedi, Elano da öyle sayılır. Bi de bu oyuncuları dinlenmiş bi zamanda izlesek düşünemiyorum.

bi daha sabriye laf edersem fenerli olacam yaaa aslanım sabrii yok böyle bir oyun yaa

Özetleri izledim, gol pozisyonları 6-6. Tabii bunun altında, skor olarak önde olup, BJK 'a daha fazla topla oynama şansı vermemiz yatıyor.

2. yarı Beşiktaş, maç 1-0 iken bulduğu 4 pozisyondan birini gol yapsaydı epey sıkıntı çekecektik.

Çok fazla pozisyon verdik ve uzun süre mahkum oynadık. Ben futboldan hiç memnun olmadım bu maçta. Umarım haftaiçi Pana maçı olduğu için böyle oynatmıştır Rijkaard. Sami Yen'de mahkum oynayan bir Galatasaray görmek istemiyorum açıkçası.

Skor güzel. Aynen devam Cimbomum..

Şu an maç ile ilgili yazıyı yazmaktayım word dosyasında. Blogum ile birlikte buraya da koyacağım. Sadece şunu söylemek istiyorum. Sabri'de son maçlarda dikkati çeken ilerlemeyi, dönüşümü, Rijkaard'ın neden ısrarla onu tercih ettiğini ve Sabri'nin neden üzerine gidilmemesi gerektiğini görmeyenlere bu maç özellikle örnek olsun. Sabri bi bu maç iyiydi falan da demesin kimse. Sabri son maçlarda sürekli ilerleme gösteren ve ama bunu bir çok kişinin kabul etmediği, görmediği bir oyuncuydu. Umarım Rijkaard'ın neden Sabri'yi tercih ettiğini ve Uğur'un bu Sabri'den neden bu formayı alamayacağını daha net bir şekilde görmüşlerdir umarım. Sabri maçın tartışmasız en iyi ve en kusursuz adamı. İnşallah da böyle devam edecek.

Baros da buradan selam eder ayrıca, küçük maçların büyük topçusu olarak...

Ne yapın, ne edin, bu takımı ve oyuncularını her zaman destekleyin, emek hırsızlığı yapmadıkları sürece. Takımı için oynayan ve kötü dönem geçiren her oyuncumuzu destekleyin. Aşağılamayın. Başka ihsan da istemez.

Maç ile ilgili yazıyı da ne zaman koyarım bilinmez, o yazıya tekrar döneyim en iyisi.

Sabri kadar hırslı başka futbolcu tanımıyorum..Sabride resmen yedek enerji var..Bi anda patlama yaşıyor maç esnasında.[ :dogrun:]Sabri hızlı , hırslı ama ilk 25 dk yusufu çok kaçırdı sag tarafta.Defansif adına biraz daha tecrübe kazanırsa sabri daima ilk 1'e girer..

Keitayı kesinlikle unutmayın..En az sabri kadar hızlı ve hırslı oynadı bu maç..Adam sağ bek sol bek stoper tüm mevkilerin kademesine geldi..Gerçekten çok yararlı olacak.Ama tek ekisiği takım arkadaşlarıyla 1 e 1 oynama sıkıntısı.Duvar paslarında ilk pasını iyi çıkartamıyor.Zamanla oda olacak inşallah..

Elanoyada ayrı bi parantez açmak gerekir.2 haftaya kalmaz gerçek elanoyu izleyeceğimizden hiç şüphem yok..Uyumu sağladımı biter.

Tabata bu tabanlarından vazgeçmeli.Geçen sene de 2 kez yaptı kırmızı görmedi.Ağlayan bjkli var mı hakem yüzünden :D

Sabri helal olsun olum be sana, defanstan o kadar top çıkarttığın gibi ofansta da mübarek Keita kesildin:) 3-0 olsun bizim olsun diyordum zaten, o rahatlıkla izledim maçı, helal olsun aslanlar.

Hedefimiz Uefa Avrupa Ligini kazanmaksa bu iş Baroş,Nonda ve Sabri ile olmaz diye bir başlıgım vardı

Baros,Nonda ve Sabriden kapagı yedikten sonra bu defansla olmaz diye degistirmeye karar verdim:D

İşin şakası tabi Ama bir gerçek var defans S.O.S veriyor

Helal olsun aslanlar, Baros hep boyle devam et gol kralliginin en buyuk adayisin. Ozellikle Sabri'de muhtesemdi bugun.

maçın yıldızı SABRİ

hedef 13 / 13 :)

Hedefimiz Uefa Avrupa Ligini kazanmaksa bu iş Baroş,Nonda ve Sabri ile olmaz diye bir başlıgım vardı

Baros,Nonda ve Sabriden kapagı yedikten sonra bu defansla olmaz diye degistirmeye karar verdim:D

İşin şakası tabi Ama bir gerçek var defans S.O.S veriyor

Servet + Emre güngör daima olmalı bence ama emre güngör sürekli sakat..Gökhan zan Milli takım stoperi..Artık napılır Nedilir bilmyorum..(Hakanda sakatlık vardı yoksa Hakan o kadar kolay kaçırmaz.(Aklıma sadece Güzia gelıyo İspanya maçındaki..))

Geri
Üst Alt