TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Son

Kotu oynadik nasil 3 tane attik anlamadim

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Son

ALİ SAMİYENDE GALATASARAYA KAYBETMEK DÜŞÜNDÜRÜCÜ DEĞİL diyor

MUSTAFA DENİZLİ... o da bizden :D

Sabri helal sana ciddi gelişme var :).

Çok iyi olmasaydı da idare eder bi maçtı.Yorgunduk hem.

Bu arada kahvede tribünleri duymak mümkün değil :).Rahat izleyen arkadaşlar tribünler nasıldı bi yorum yaparsanız.

(Okan Damgacı dostum tebrik ediyorum seni,yanlış olduğunu kabul etmek büyük bi erdemdir.Bravo.)

Zavallıların sitesi angut.coma girdim. herifler her galibiyetimizden sonra biz bunları mahvederiz diyolar :2aloh1: öyle bir tırsıyolar ki.. öyle bir tırsıyolar ki.. zevkten delirtiyo beni bu tırsma işaretleri. Beşiktaş'a gelince bıraksın bu işleri. Maçtan önce hangi bjkli ile konuşsam rahat alıcaz diyolardı. tarifeden kaçış yok anlasınlar artık.

Pozisyonu az ama gollü bir galibiyet 3-0 biter diyenleri doğru tahminleri için tebrik ediyorum:)

Mustafa Hoca bizide Şampiyon yapsana diye bi tezahurat vardı gerçekten gülme krizine girdim :D:D :hahaha:

Tamam da bi tello vardi,nerde o :D

Alkışlar Sabri'ye:005::005::005:

Milli takım arası nasıl etkilemiş hepimiz gördük ama ölümüz bile yetti bu kargalara :D Helal olsun ASLANlara..!! Kötü oyunla kazanmayı da öğrendiysek tamamdır bu iş.. Ayrıca Arda bile şu haliyle boş geçmediyse bence konuşulacak başka birşey olmamalı.. Tekrar tebrikler aslanlara.. Bugün sevinip yarın Avrupa'ya konsantre olma vakti.. Asıl maç Yunanistan'da olacak ;)

Arkadaşlar kahvede duyulmuyor tribünler nasıldı bi açıklayın yaf :).

Ahmet Çakar:"Galatasaray henüz ciddi bir rakiple karşılaşmadı"

YERLERDEYİM :D:D

Berbat oynadik yahu :) Iyi oynasaydik biz bunlara na pardik ya, Allah askina söyleyin bana. Biz iyi oynamis olsaydik , nasil bir skor cikardi ortaya tahmin edebiliyormusunuz. :)

%80 maç berabere bitiyodu noldu :rolleyes:

Serdar Özkan tek başına bize karşı savaştı bu akşam Beşiktaş'ta gerisi sıfır.

Ne oldu? Bütün beşiktaşlılar yeneriz diyorlardı. Bazı renkdaşlarımız çekiniyorlardı. Spor yorumcuları sürpriz olur diyordu. Alın size KAPAK.. Nasıl savunma yapılır,nasıl kademeye girilir,nasıl alan savunması yapılır,nasıl hücum edilir öğrenmişlerdir biraz umarım.

Topal ve Sarp'ın ön plana çıktığı bir maçtı... Keyifliydi:)

Sabri helal sana ciddi gelişme var :).

Çok iyi olmasaydı da idare eder bi maçtı.Yorgunduk hem.

Bu arada kahvede tribünleri duymak mümkün değil :).Rahat izleyen arkadaşlar tribünler nasıldı bi yorum yaparsanız.

(Okan Damgacı dostum tebrik ediyorum seni,yanlış olduğunu kabul etmek büyük bi erdemdir.Bravo.)

Hocam ben hepsini seviyorum oyuncuların Sadece eksik buldugum yönleri eleştiriyorum

Tabi böyle kesin bir başlık açmak yanlıştı

Maça gelirsek defans ve Mehmet Topal beni memnun etmedi Topalın performansını sakatlıktan yeni çıkmasına baglıyorum

Tamam da bi tello vardi,nerde o :D

Maçtan birgün önce ülkeye döndü dogal olarak antrenman yapamadı

Milan Barooooooooos Milan Barooooooos Oleeeeeeeeey Oleeeeeey Oleeey

helal be dedim Baroş seriye devam edecek diye :D

ahmet çakar: Galatasaray'ı değerlendirmem çünkü henüz ciddi bi rakiple karşılaşmadı diyo :D :D

Bu kuşlara inönüdeki maça kadar yeter bu kadar, devamı inönü'de.. :D

Geri
Üst Alt