TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Son

Ne alaka?

BU maçda 5-0 yenilsek yine sabrinin arkasıdna olurdum, her topu olumlu kullandı maçda takımın en iyisiydi

işte sorunda orada bir maçlık adam destekliyorsunuz ! Önemli olan bir oyuncuyu sürekli desteklemek haftaya bir hata yapsın yine ilk yuhulancak kişi SABRİ dir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Son

Maçtan 1 hafta önce

Düzgün top yapan rakiple oynamadılar, dandik takımlarla oynadılar, estonya 3. lig takımlarıyla oynadılar,önde baskı yapan takımlara fark yerler

Maçdan 1 gün önce

Ligin en az gol yiyen takımıyız, her maç rakibi boğuyoruz ama gol atamıyoruz,pozisyon vermiyoruz, gelip yenip gidicez

Maçdan henüz sonra

Rüştü vasattı, Mustafa hoca abarttı,Serdar kaçırdı, hakem yaktı, gs vasattı,Baros saçmaydı,Arda kazmaydı

Galatasarayın 11 inin neredeyse tamamı 1 gün dinlenme ile maça çıktı, Bjk nin öyle bir sorunu yoktu nede olsa milli takımda az adamları var.

Hey yavrum heyt

Hocam Milan golleri yazsında ben kapaga razıyım :D

Ama asıl büyük kapagı speedy Gonzalesten yemiş bulunmaktayım:D

Bence en az bizim Aydın kadar yetenekli

Diyorum hocam Rijkaard=kalite bu sene herşey farklı Sabri bile

Maçtan 1 hafta önce

Düzgün top yapan rakiple oynamadılar, dandik takımlarla oynadılar, estonya 3. lig takımlarıyla oynadılar,önde baskı yapan takımlara fark yerler

Maçdan 1 gün önce

Ligin en az gol yiyen takımıyız, her maç rakibi boğuyoruz ama gol atamıyoruz,pozisyon vermiyoruz, gelip yenip gidicez

Maçdan henüz sonra

Rüştü vasattı, Mustafa hoca abarttı,Serdar kaçırdı, hakem yaktı, gs vasattı,Baros saçmaydı,Arda kazmaydı

Galatasarayın 11 inin neredeyse tamamı 1 gün dinlenme ile maça çıktı, Bjk nin öyle bir sorunu yoktu nede olsa milli takımda az adamları var.

Hey yavrum heyt

Hocam Milan golleri yazsında ben kapaga razıyım :D

Ama asıl büyük kapagı speedy Gonzalesten yemiş bulunmaktayım:D

Bence en az bizim Aydın kadar yetenekli

okan valla bu adam sana gıcık:D sen adamı eleştirmeden önce formsuzdu.sen bi yazdın ama her maçta 2 şer 4 er atıyo:D:D

Allah'im Erman hoca gene deli etti beni. Ernst'in eliyle onune indirdigi pozisyona carpma dedi. Yahu istem disi yapmis olabilir kim isteyerek elle oynar zaten ama eller acik topta carpinca pozisyonda kendine avantaj sagliyor, bu kadarda olmaz pes.

Kasmadan alınan 3 puan. Diğer maçları düşünerek oyunu soğuttuk, başardık.

Teşekkürler Galatasaray.

Maçta baya bir yorgunluk hissettik.Ama kazanmasını bildik.Diyebileceğim tek şey:SABRİİİİİİİİİİ SABRİİİİİİİİİİİİİİ SAbRİİİİİİİİİİİİİİİİ

Geçen yıl tabatanın tabanları sonrası yorumlar :)

HAKEM TABATA'YI ATAMADI

İkinci yarı Gaziantep'in çok önemli pozisyonları var. Hele son 10 dakikada yakalanan pozisyonlardan biri gol olsa, belki de Galatasaray dün gece lige havlu atacaktı. Hakem Kamil Abitoğlu, sempatik davranmaya çalışıyor. Ama benim nezdimde komik duruma düşüyor. İşi hep okşayarak götüreceğini sanıyor. İlk yarı Tabata'nın Ayhan'a yaptığı hareketi göremiyor. Yine son dakikalarda aynı Tabata'ya sarı kart veriyor. Tabata da onu suratına baka baka alkışlıyor. Hakem yine atamıyor. Sözümona kıyakçılık yapıyor. Ama Sevgili Abitoğlu sen kıyakçılık değil, sahada hakemlik yapmak zorundasın.

Ahmet Çakar

Çünkü bu oyunda Tabata’nın çabaları genelde savunmasına yakın oynayan Ayhan - Barış ikilisinin yarattığı dar alanda yitip gitti. Japon asıllı Brezilyalı belki de bu sıkıntıdan 2 kırmızı kartlık sert hareket yaptı ama hakem nasıl olduysa yakalayamadı. Tabata’nın iki sert şut denemesi ise Sanctis’te kaldı.

Mehmet Demirkol

Koreografiyi doğru düzgün göstermeyen yayıncı kuruluşu kınıyorum.

Bravo Rijkaard'a, Arda'yı,Hakan'ı,Keita'yı aldı oyundan ,hepsi yerinde değişiklikler..Allah'ım nazarlardan korusun bu takımı..

okan valla bu adam sana gıcık:D sen adamı eleştirmeden önce formsuzdu.sen bi yazdın ama her maçta 2 şer 4 er atıyo:D:D

Harbi hocam eleştirdigim her oyuncu kendini buluyor:D

Biraz Mehmet Topal ve Hakan Baltayıda eleştirmek lazım ki eski formlarına dönsünler:D

Maçtan 1 hafta önce

Maçdan 1 gün önce

Maçdan henüz sonra

Hey yavrum heyt

Her türlü çamur görmek şaşırtmıyor.

Hatta artık bizi UEFA, FIFA, CAS bilumum her yere şikayet etsinler ve "Galatasaray korner kullanmasın" kararı çıkartsınlar. :asd:

Sabrinin çıkışı sürüyor...Bugün pek yorulmadık, takımında hali yoktu pek...Mustafa Sarp beni yanıltmaya devam ediyor ve müthiş karakterli bir insan..

Valla ben hala lafımın arkasındayım

Serdar Özkan Rijkaard ve Neskeensin elinde olsaydı coşardı

Sabri&Keita A.Ş rakip kanat otoban

3-0 güzel skor.. BAROS besiktasi cok seviyor :D

Geri
Üst Alt