TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Fenerbahçe 1-0 İstanbul BB | 20 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Fenerbahçe 0-0 İstanbul BB | 20 Eylül | İlk Yarı

İbrahim Akın ikinci yarı girsin, devre arasında takım kendine gelsin. İkinci yarı İBB daha farklı oynayacaktır umarım, şu an o kadar isteksizlerki anlaması güç valla :mad:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Fenerbahçe 0-0 İstanbul BB | 20 Eylül | İlk Yarı

bu maç dönecek:D 1-2

45 +2 oynanacak.

Bu arada Real Madrid koptu 5- 0 önde Xerez önünde

Eee yukardan talimat gelince oynamaz. Ya uydurma sakatlığı vardır veya taktik icabı olur. O İBB bu sene bize karşı Full oğlu full çıkar.

Bu maç bitti boşa bişi beklemeyin. İBB gol atmak için bile uğraşmıcak sanırım "0" futbol oynayan fenere iyi bir averaj yaratır. 3-4-5 tane yer.

İBB puan alsın burada ne isterseniz yapcam.

Boyle bilip bilmeden atip tutmak kolay. Sacmalamayin yok Belediye fenere yatar falan ne alaka? Ayrica soz konusu takimin teknik heyetinde Abdullah Avci ve Arif Erdem gibi 2 isim var. Belediyenin kapasitesi bu kadar, eksikleri var ve psikolojik baski var. Belediyenin kotu olmasi icin yeterli sebep var.

Ibb li oyuncu 40 metreden kaleye bakmadan sut cekiyor. Baksada bir sey degismicek zatende en azindan kaleye bak vururken.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Fenerbahçe 1-0 İstanbul BB | 20 Eylül | Devre Ar

Ibrahim akin bu takiminin en ve tek iyi oyuncu. Neden yedek bekletiliyor anlamiyorum.

Boyle bilip bilmeden atip tutmak kolay. Sacmalamayin yok Belediye fenere yatar falan ne alaka? Ayrica soz konusu takimin teknik heyetinde Abdullah Avci ve Arif Erdem gibi 2 isim var. Belediyenin kapasitesi bu kadar, eksikleri var ve psikolojik baski var. Belediyenin kotu olmasi icin yeterli sebep var.

Katılmıyorum. Fb sıradan bir ekip ciddi anlamda yıldızları yok ve 3 gün önce aynı oyuncular maç yapmış. İBB adam gibi asılsa kesinlikle bu fb den en az 1 puan alırdı. İlk yarı kişilksiz bir oyun ve kaleye dahi gitmiyorlar fener de oyun olsa dediklerini kabul edeim ama fener de hiç oyun yok.

İ. Akın niye oynamıyor onu çözemedim.!!!

Belediye'nin başında Avcı ve ARif olabilir ama o Belediye ye parayı veren yöneten Topbaş.(oğluydu) peki o şimdi nerede? Aziz Yıldırım 3 senedir İBB ye kayıplardan sonra Topbaş'ın oğlunu Yönetime alıyor. Hem Belediye den beleş toprak koparmak hem de 6 puan almak.

Bu sene dahil artık her sene İBB den 6 puan garantidir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Fenerbahçe 1-0 İstanbul BB | 20 Eylül | Devre Ar

Ibrahim akin bu takiminin en ve tek iyi oyuncu. Neden yedek bekletiliyor anlamiyorum.

daum semihi nasıl yedek bırakıyorsa o nedenden sanırım :D

Birde belediye teknik direktörünü iyi bilirdik ,takım adeta dökülüyor..

Çok kötü oynuyor ya İBB.

Onune gelen takim 4-3-3 sistemiyle sahaya cikiyor.

Ama maalesef sistemin altini total futbol bilgisi ile dolduramamis cogu,IBB de oyle.

Birde sistemi oturtamadigi icin sahada fazla hucumcu ile olmanin dezavantajini yasiyor ciddi sekilde savunmasinda..

fenerin de tüm maçlarını izledim bu sezon maalesef en rahat maçları oluyor şu ana kadar...bari bir 15-20 dakika gol bulamasınlar belki paniklerler sonlara doğru...ama pek umudum yok..:(

Fener 6 da 6 yaptı demek.

Ulan bide Gs ye ballı derler sende bu Gülizar varken nası gol atacan :D :asd: utanmadan Gs ye çamur atarlar tık tık atıyor bizimkiler

twentede 1 0 yenik durumdan kazandı.su an gidisat ibb adına vahim ama umudumu yitirmedim.

bu arada belediye fenere yatar diyenlere gülüyorum...fenerbahce belediyeden son 4 maçta sadece 4 puan almış:D

çakma türk vederson gökçek atmış he ibb atar inş

Katılmıyorum. Fb sıradan bir ekip ciddi anlamda yıldızları yok ve 3 gün önce aynı oyuncular maç yapmış. İBB adam gibi asılsa kesinlikle bu fb den en az 1 puan alırdı. İlk yarı kişilksiz bir oyun ve kaleye dahi gitmiyorlar fener de oyun olsa dediklerini kabul edeim ama fener de hiç oyun yok.

İ. Akın niye oynamıyor onu çözemedim.!!!

Belediye'nin başında Avcı ve ARif olabilir ama o Belediye ye parayı veren yöneten Topbaş.(oğluydu) peki o şimdi nerede? Aziz Yıldırım 3 senedir İBB ye kayıplardan sonra Topbaş'ın oğlunu Yönetime alıyor. Hem Belediye den beleş toprak koparmak hem de 6 puan almak.

Bu sene dahil artık her sene İBB den 6 puan garantidir.

Yahu insafa davet ediyorum sizi. İ.B.B üç büyüklerden belkide en çok Fenerden puan almıştır. Bu takım yıllardır Kadir Topbaşın elinde oğluda yönetimde olsada olmasada babasını etkilerdi..Hem böyle birşey olsa da Arif ve Abdullah abilerimiz orada bir dakka durur mu? Bu iddianız herşeyden öte bu iki Galatasaraylıya hakaret olmaz mı?

Fenerin İBB'yi yenmesi normal değil mi zaten?

Bu takım daha geçen hafta 6 yemiş, Trabzon başkanının oğludamı bu işin içinde yani.futbol olarak kötüler.Abdullah hocanın gideceğini ve gitmesi gerektiğini düşünüyorum.Artık birbirlerine ihtiyaçları yok bence.İki tarafa da yeni heyecanlar lazım.

Komplo teorileri karşı tarafın bir argümanı bizim değil.

Zeki-Kanfory-Okan

İskender-Gökhan-Tum

böyle bir orta saha ve forvet ancak bu kadar oynayabilir.Feneri en zorlayacak adam İ.akın umarım girer

bu arada belediye fenere yatar diyenlere gülüyorum...fenerbahce belediyeden son 4 maçta sadece 4 puan almış:D

Hal böyle olunca Azize bunun önlemini aldı. resmi siteye gir ve yönetime bak.

Melih Gökçek Fb ve İbb de aynı durumda demişti ama kaile alınmamıştı. oğluyla aynı durum var burada da niye bişi yapılmıyor acaba?

Giriyor adamim, haydi Ibo. :D

Geri
Üst Alt