TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray - Ajax Amsterdam | 15 Ocak | 21.00

200-bin-kisi-bu-biletin-pesinde-1089734.Jpeg

bende dün akşam itibariyle

pegasus tribününden olan biletime kavuştum

darısı herkesin başına

Umarım ajax maçına bu 11 ile başlarız.İlk maçtan aykut m.sarp barış aydın g.zan gibileri görmek istemiyorum o stadda.

ufuk

sabri servet hakan insua

cana ayhan culio

kazım pino arda

GSTV verir mi maçı veya açılışı ?

9552__15012011TTACILIS-2.jpg

maçın 9 da olması iyi oldu :D

sabriugan Sabri Ugan

GALATASARAY'IN TÜRK TELEKOM ARENA STADI AÇILIŞI EUROFUTBOLDAN ŞİFRESİZ OLARAK NAKLEN YAYINLANACAK. YAYIN 17.30'DA BAŞLAYACAK.

Eurofutbol üyesi değilim, Hannover maçını izlemişdim..Busefer erken şifresiz yayına girmesi sevindirici..Keşke açık kanalda yayınlansa idi herkez rahat rahat izlerdi..

Hannover maçına da şifresiz diyorlardı bamladık maçta kendi adıma söyleyeyim en azından .

Büyük ihtimal bu maçı da izleyemeyeceğim yazıklar olsun

D-Smart'ım var fakat riske atamam.Şifre falan girerler şimdi,yapmadıkları şey değil.

Bir yere gidip izlerim.

GS TV çalışanlarından aldığım bilgiye göre tüm gösteriyi ortak yayınla verecekler. ( EuroFutbol ile beraber )

Ek olarak dün yazdığımı tekrar yazıp artık bu kim yayınlayacak muhabbetine son verelim

Doğan grubu spor servisi çalışanlarından aldığım bilgiye göre maç EuroFutbol'da Şifresiz olarak yayınlanacak

GS TV çalışanlarından aldığım bilgiye göre tüm gösteriyi ortak yayınla verecekler. ( EuroFutbol ile beraber )

Ek olarak dün yazdığımı tekrar yazıp artık bu kim yayınlayacak muhabbetine son verelim

Gs tv yi lig tv den şifresiz olarak izleyebilecekmiyiz abi?

Biz adam gibi maç izlemek için hem Digiturk,hem D-Smart bağlatıyoruz.

Adamlar yine bir rahat vermiyor bize :)

Gerçekten öyle,şuan evde hem Digiturk hemde D-Smart var ama maçı evde izleyip izleyemeyeceğim meçhul:D

bisey sorucam. bu acilis maclarinda ben ev sahibi takimin kaybettigini hic duymadim. yani acilis maci icin gelen deplasman takiminin kazanmak icin degil sadece acilis amacli oynayip karsi tarafin kazanmasi icin maci biraktigini düsünüyorum. yani maci birakmak biraz agir bir kelime oldu ama genelde ev sahibi takimin kazanmasi acisindan böyle bir bilincle anlasmali olarak mi cikiyorlar sahaya acaba diyim en iyisi. cünkü acilis maclarinda ev sahibinin kazanmasi o senligi bozmamak icin önemlidir ve yöneticilerde bunun bilincinde hareket ediyor sanirim. dedigim gibi daha önce duymadim kaybedeni veya berabere kalani. varsa arkadaslar paylasabilirler. cok merak ettigim bir konu aslinda.

ajaxin teknik direktörü bu maci kazanip tarihe gecmek istediklerini aciklamisti

Geri
Üst Alt