Efehan Yıldız
10 Numara!
- 14 Şubat 2009
- 12.866
- 13
- 1.363
Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray - Ajax Amsterdam | 15 Ocak | 21.00
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğan grubu spor servisi çalışanlarından aldığım bilgiye göre maç EuroFutbol'da Şifresiz olarak yayınlanacak
Halen soranlar olduğu için uplıyorum ....
GSTV verir mi maçı veya açılışı ?
Verir babayı![]()
Bu herkes icin mi gecerli yada sadece Dsmart üyeleri icin mi ??
GSTV verir mi maçı veya açılışı ?
sabriugan Sabri Ugan
GALATASARAY'IN TÜRK TELEKOM ARENA STADI AÇILIŞI EUROFUTBOLDAN ŞİFRESİZ OLARAK NAKLEN YAYINLANACAK. YAYIN 17.30'DA BAŞLAYACAK.
D-Smart'ım var fakat riske atamam.Şifre falan girerler şimdi,yapmadıkları şey değil.
Bir yere gidip izlerim.
Doğan grubu spor servisi çalışanlarından aldığım bilgiye göre maç EuroFutbol'da Şifresiz olarak yayınlanacak
GS TV çalışanlarından aldığım bilgiye göre tüm gösteriyi ortak yayınla verecekler. ( EuroFutbol ile beraber )
Ek olarak dün yazdığımı tekrar yazıp artık bu kim yayınlayacak muhabbetine son verelim
Aynen.
Biz adam gibi maç izlemek için hem Digiturk,hem D-Smart bağlatıyoruz.
Adamlar yine bir rahat vermiyor bize![]()
bisey sorucam. bu acilis maclarinda ben ev sahibi takimin kaybettigini hic duymadim. yani acilis maci icin gelen deplasman takiminin kazanmak icin degil sadece acilis amacli oynayip karsi tarafin kazanmasi icin maci biraktigini düsünüyorum. yani maci birakmak biraz agir bir kelime oldu ama genelde ev sahibi takimin kazanmasi acisindan böyle bir bilincle anlasmali olarak mi cikiyorlar sahaya acaba diyim en iyisi. cünkü acilis maclarinda ev sahibinin kazanmasi o senligi bozmamak icin önemlidir ve yöneticilerde bunun bilincinde hareket ediyor sanirim. dedigim gibi daha önce duymadim kaybedeni veya berabere kalani. varsa arkadaslar paylasabilirler. cok merak ettigim bir konu aslinda.