TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Neyse beyler bende yatmaya gidiyorum. Herkese iyi geceler.

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Emre Çolak' a zerre kadar Beğenmiyorum. Gelecek için hiç umudum yok onun adına . Yerinde hiç bir hareketi yok . Şut atılacak yerde pas verir , 3 kişi kaçar 30 metreden şut çeker . Gerçekten beğenen arkadaşlar hangi özelliğini beğeniyorlar anlamış değilim...

stadimiz hayirli olsun....gerisi rezillik!!!!adamlar göstere göstere burnumuza soktu stad devletin diye.yuhlamalar,isliklar.....oysa ben yillarca bu ani beklemisimdir,keske böyle olmasaydi.

insallah artik bundan böyle güzel günler bizi bekler!

0-0 bitti :D kaleciyi çalımlayıp boş kaleye atmadı suarez yok böyle bişey adamlar okadar uğraştı gol atsınlar diye kendi toplarını dışarı attılar ama ses yok :D

Arkadaşlar bir kendinize gelin güzel bir gündü. Stat harika olmuş. RTE 'ye ıslık olayları fazla büyütülecek şeyler değil. Toki başkanı terbiyesizlik yaptı sadece. Gelecek sene aklını başına alan bir yönetimle bu stattan kimse çıkamaz.

Like this.

Yeni stadimiz hayirli ugurlu olsun, ne diyelim baska...

ya beyler ne oldu niye bu kadar sitem ediliyor adnan sezgine biri özet geçsin

Ufuk ve Cana olmasa, Surez başta başlasa aynı tas aynı hamam.Culio ve Kazım iyi olacaklar, zaman lazım.

evet böyle olmamalıydı polat alsaydı iki tane adam gibi topçuda şu stadda tanıtılsaydı, önce bi taraftarın gönlünü alsaydı, bi ithimal taraftarda onu buna ıslık çalmazdı

Renkdaslar bu 3D Aslan olayı ne oldu.

Emre Çolak' ı zerre kadar Beğenmiyorum. Gelecek için hiç umudum yok onun adına . Yerinde hiç bir hareketi yok . Şut atılacak yerde pas verir , 3 kişi kaçar 30 metreden şut çeker . Gerçekten beğenen arkadaşlar hangi özelliğini beğeniyorlar anlamış değilim...

Mac icin söylenecek tek sey

LiveImages%5CSpor%20Foto%5C574%5CGalatasaray%20-%20Ajax%5CS15215511.jpg

Gerisi cöp. At gitsin

Galatasaraya sallayan adamı burdan savunanlara en derin selamlarımı iletirim

başbakana ıslık gereksizdi.

Ayrıca siyasi gövde gösterisi oldu

bu arada kira şartlarını yerine getirmeyen klübe stad bile yaptık diyen bürokratın allah belasını versin!

Beyler siyaset yapmayın yeri bura değil yeri

secim_sandigi.jpg

Ama sanırım bu kadar ses gürültü sandıkta yüz bulmuyor herhalde neyse:D

açılış adnanlar da patladı

Emre Çolak' ı zerre kadar Beğenmiyorum. Gelecek için hiç umudum yok onun adına . Yerinde hiç bir hareketi yok . Şut atılacak yerde pas verir , 3 kişi kaçar 30 metreden şut çeker . Gerçekten beğenen arkadaşlar hangi özelliğini beğeniyorlar anlamış değilim...

+1905

Alıntı Enes Sever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bize yakışmayan bir açılış oldu malesef.

Tam Aksine Adnan Polat ve yönetimine yakışır bir açılış oldu. Aslanlı animasyondan, başbakanın yuhalanmasına kadar tam bir skandal oldu. Tek davul çalan ekip iyiydi ama 2 milyon nereye harcamışlar anlayamadım. Tebrikler Adnan Polat ve yönetimi....

Başbakan Erdoğan'ın stada gelişinin anonsu sırasında Ultraslan Grubu'nun alkışladığı, bazı tribünlerin ise tepki gösterdiği görüldü.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın konuşması sırasında protestolar çoğaldı.

Başbakan Erdoğan'ın ardından açılış için gelen bakanlar ile Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ ve bazı kulüp başkanları stadı terk ettiler. Ayrıca Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat da Galatasaray - Ajax maçının bitiş düdüğünü beklemeden stadı terk etti.

Adnan Polat stad çıkışında yaptığı açıklamada, en kısa sürede acil durum toplantısı yapıp, bu protestoyu yapanları tespit edeceklerini söyledi.

Bu arada Gençlik ve Spor Genel Müdürü Akgül de, statta yaşananların organize olduğunu düşündüğünü belirterek, "Bugün burada yaşananların tamamen organize olduğunu düşünüyorum. Çünkü Galatasaray taraftarı bu kadar nankör olamaz. Öyle olmadıklarını düşünüyorum. Çünkü daha önce defalarca Galatasaray taraftarları böyle olmadığını ispatladı. Yaşananların Galatasaray taraftarı tarafından yapıldığını düşünmüyorum. Organize bir hareketti, nasıl bir organizasyondu bilmiyorum ama çok kötü bir organizasyon yapıldı. Bu akşam çok kötü anılarla buradan ayrılıyoruz" dedi.

fanatik

büyük baskan! yapanlari degilde yaptiranlari tespit edip cezalandirsan keske...!!! bence ilk bastan kendinizden baslayin...bunun sorumlusu sizlersiniz cünkü !!!!

Geri
Üst Alt