TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

ertem şener in yeni malatyaspor sorusuna çok kırılmış başbakan daha sonra terk etmiş stadı

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Bugün Özhan Canaydın'ın asının bir kere geçmemesi Adnan Polat'ın nasıl bir karakter olduğunu göstermektedir.

Galatasaray Taraftarı kadar gereksiz ve ne yapacağını bilmeyen taraftar görmedim inanın. Tarihi bir açılış da yedikleri halt yenir yutulur değil. Başbakanı ıslıklamakla stadın açılmasının alakası ne, içine ettiler resmen güzelim açılışın. Galatasaray Taraftarı bugün haddini aşmıştır. Böyle taraftarlarla dolacağına o stad boş kalsın daha iyi. Bir zamanlar Arda 'yı ıslıklayan, takımın kötü gidişine protesto önlemi alan taraftarla hiç bir yere varmaz.

Dipnot: Galatasaray Taraftarından kastım; bugün stadı dolduranlardır. Genelleme değildir ve sözüm meclisten dışarıdır yanlış anlaşılmaya...

+Ek olarak; Bugün oradaki topluluk bir Karıncaezmez 'in, bir Alpaslan Dikmen 'in kemiklerini sızlatmıştır. Bir kez daha yazıklar olsun.

Ne dedi toki başkanı ben izleyemedim açılışı ?

bu kadar çivisi çıkmış bir yönetim daha gelmedi daha şanlı tarihimizde.

Toki baskani ne dedi arkadaslar? Bi özetlermisiniz?

Bizim Bigliadan daha ofansif oyuncuya ihtiyacımız var ...

bizim ilerde çoğalamamızın tek nedeni bam 3lüsüdür.cana-biglia-culio oynasın ilerde arda baros pino veya kazım oynasın sonra gör sen o orta saha forveti ve hücuma cıkısları

Adnan Polat ve ekibinin açıklamalarına baksak bu stadta ne sarıgülün ne özhan başkanın bir katkısı yok...baştan sona erdoğan yaptı herşeyi.

Bu akşamki skandalda yönetim dahil yapılan çok hatalar var. Öncelikle bedava 20bin davetiyenin kime gittiği iyi anlaşılmalıydı. Başbakanı yuhalayanlar dahil 10-15 bin seyircinin maçın başında stadı terketmesi bunların zaten Galatasaraylı olmadığını yada maç izlemeye gelmediği gösteriyor. Yönetim biletleri parayla satsaydı bu skandal olmazdı belki.

Biraz akıllı olunsa daha kulübün menfaatine ne güzellikler olacaktı. Ayrıca sadece bize değil Türk sporuna da katkısı olacaktı. Nefsi şeylerden ötürü -ki siyasi görüşüm 0- ıslıklayanlar bu takıma resmen zarar vermişlerdir. Şimdi aferin elinize ne geçti hükümet mi yıkıldı seçimler mi yapılacak başbakan istifa mı etti ne oldu yani. Kulübünü süşünen bugün susar yarın formasını çıkarır gider meydanda istediği yerde ıslıklardı.

Stadta gösteriler falan devam ediyor mu, gece 2'ye kadar devam edecek deniliyordu.

Efes gibi bizde kapanmayalım şimdi :o

Ne bicim taraftarsiniz siz gercekten anlayamiyorum. Böyle bir günde, sözde yillardir bekledigimiz bir günde sizlanmaktan, sikayet etmekten baska yaptiginiz birsey yok. Acilislar genelde stadlarin eksikliklerini görmek icin yapilir, bugün de gerekli kisiler gerekli aksakliklari görmüstür. Cogu gelen seyirci davetiyeyle geldi, pek atesli ambiyans zaten beklenmiyordu. Basbakan'in isliklanacagini herkes de önceden biliyordu, sayin büyüklerimiz sasirdiysa bu onlarin halktan ne kadar kopuk oldugunu gösterir sadece. Bugünün keyfini bile cikarmasini bilemedik ya, su sahada oynayan oyuncular da o cag disi Sami Yen Stadi da fazlaydi aslinda bize. Yok acilis rezaletmis, yok taraftar rezaletmis, yok takim rezaletmis.. Yeni evimiz Galatasaray'ima hayirli ugurlu olur insallah. Ali Sami Yen stadi'nda yasadigimiz zaferlerin cok daha büyüklerini görürüz umarim hep birlikte. Yavas yavas herkes alisacak stad'a, bu daha ilk gün. Ama ilk günden bu kadar tepki gösterenler umarim bundan sonra fikirlerini biraz daha kendilerine saklar.

RIP Özhan Baskan :(

3 boyutlu aslan animasyonu varmiydi ??? ben göremedimde

Basbakanin isliklanmasinin Galatasarayla ne ilgisi var,adamlar genel halkin oldugu hangi organizasyona gitse isliklaniyorlar zaten.Basket macinidada gorduk ordada yuhlandi Cumhurbaskani .Gitsin inonuye yada saracogluna ,konusma yapmaya kalksin aynisi ordada olur.

Bugün olağanüstü kongre vesaire olmalıdır.Taraftarını satan, bu stadyum için ömrünü veren merhum Özhan Başkan'ın adını ağzına almayanlar gitmelidir.

Geri
Üst Alt