TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray - Ajax Amsterdam | 15 Ocak | 21.00 | EuroFu

bu yönetimin dini imanı para arkadaş, neden gidip açık kanala versinlerki...

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray - Ajax Amsterdam | 15 Ocak | 21.00 | EuroFu

Adnan Sezgin bey icin kanal aciliyor, ne güzel vallahi, bizi b.k yerine saymiyorlar...

Kanald verecek diyolardı?

Yönetim iyice aristokratizmin, kapitalizmin uşağı oldu.Taraftar uzak kaldıkça, taraftarın tepkisi daha çok büyüyor farkında değil.Sonra stadyum açılışında niye yuhalandı Polat ühüüü.Hakediyorlar abicim.

Iste buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Müsteri hizmetlerini aradim ve kanali acitirdim. Aglamak istiyorum.

:f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::uyy::uyy::uyy::uyy::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::allecto::allecto::allecto::allecto::allecto::m26::m26::m26::m26::m26:

img0098e.jpg

Ajax maçını da kanal d'ye falan aldır sana zahmet. :D

Süpriz olabilir.

Ulan insan maçı Gs Tv'de verir. Senin kendi kanalın var ayıptır be.

Ajax maçını da kanal d'ye falan aldır sana zahmet. :D

Trt'ye bile aldiririm bu maci. :asd: Sabah sabah 1 saat ugrastim kanali actirmak icin. :D

Maçı İlker Yasin anlatıyor :asd:

şu maçta bari balta, servet ayhan aydın oynamasın. Emre anıl bilal gibi oyuncular oynasın bu atmosferde. Açılış maçında bari gençlerimizi "izleyelim".

"Nasıl izleyeceksek artık."

şu maçta bari balta, servet ayhan aydın oynamasın. Emre anıl bilal gibi oyuncular oynasın bu atmosferde. Açılış maçında bari gençlerimizi "izleyelim.

"Nasıl izleyeceksek artık."

Arkadaşlar maçı Hollanda'nın yayıncı kuruluşundan izleyebilirsiniz. Maç öncesi Kanal D'de.

D-Smart'ı olanlar izleyebilecek mi maçı? Malum, EuroFutbol ayrı bir paket, ve hazırlık maçlarında da açılıyordu EuroFutbol. EuroFutbol paketi olmayıp, D-Smart'ı olanlar maçı izleyebilecek mi maçı?

Arkadaşlar maçı Hollanda'nın yayıncı kuruluşundan izleyebilirsiniz. Maç öncesi Kanal D'de.

Kanal ney Doğukan? :)

Renkdaslar, mac öncesi yayin ne zaman basliyor ve hangi kanaldan takip edebilirim?

Geri
Üst Alt