TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray - Ajax Amsterdam | 15 Ocak | 21.00 | EuroFu

Ben açıklamayı yaptım.Stadyumu resmen tayyip olmasa yapılmazdı kıvamında tanıttılar ve ıslıklanmanın nedenlerinden biri de odur. Ben kabul etmiyorum kardeşim o şahsı.
Başbakan onay vermese,takip etmese bu stad olur muydu? Talimatı kim veriyor? Başbakan en küçük bir pürüz çıkarsa bile bu stad bitmezdi ben bu kadarını söylüyorum arkadaş.

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray - Ajax Amsterdam | 15 Ocak | 21.00 | EuroFu

Başbakanın yuhalanması hoş olmadı.

Renkdaşlar maç hangi kanalda ?

Birand denen dana ,daha metronun acilip calistigini bile bilmiyor.

Başbakan onay vermese,takip etmese bu stad olur muydu? Talimatı kim veriyor? Başbakan en küçük bir pürüz çıkarsa bile bu stad bitmezdi ben bu kadarını söylüyorum arkadaş.

Başbakan da bir zahmet onay versin.Karşılığında İstanbul'un en merkezindeki bir araziyi veriyorsun devlete. Oradan edilecek karı, bütçeye geliri düşün. Bu stadyum babalarının hayrına yapılmadı.Alnımızın akı ile yapıldı.Başbakan önce Ülker City'nin hesabını versin.

Ben de ıslıklamalarla, yuhalamalarla bu gecenin büyüsünün bozulmasına karşıyım ama böyle bir gece de dahi eğer yuhalanıyorsa, başbakanımız ara sıra dönüp aynaya bakacak..

Adnan Polat´i mi yuhladilar yoksa Tayyip´i mi?

Şu açılış maçını 3 kuruşluk para için şifreli kanala satanların kulakları çınlasın :mad: Bu resmen Galatasaray taraftarına yapılan terbiyesizliktir...

3 yıl önce yaptığımız anlaşma gereği bütün hazırlık maçlarımızı DSmart aldı.

Başbakanı yuhladılar :)

Başbakan da bir zahmet onay versin.Karşılığında İstanbul'un en merkezindeki bir araziyi veriyorsun devlete. Oradan edilecek karı, bütçeye geliri düşün. Bu stadyum babalarının hayrına yapılmadı.Alnımızın akı ile yapıldı.Başbakan önce Ülker City'nin hesabını versin.
Neyse merih kardeşim seni severim,konu daha fazla uzamasın,stada konsantre olalım :)

Koltukların üstünde zıplayan insan müsvettelerinden olumlu bir hareket beklemek yanlış olur zaten. Alkışlasalar şaşarım zaten. Kendilerine yakışanı yapıyorlar her zamanki gibi.

Şunu biliyorum merhum Canaydın'ın, Faruk Süren'in ve Mustafa Sarıgül'ün o şahıstan çok fazla emeği vardır bu stadyum yapımında.Ama durmadan gözümüze soktular böyle de böyle diye.Bu isimleri anan yok.

arkadas hersey basbakan'in bir emir vermesiyle gerceklesti herkes olmamasi icin ugrasirken o istedi oldu yoksa hukumetin degismesi gerekebilirdi stad'imizin bitmesi icin bu kadar sig dusunmeyin artik..

Başkanlar da geliyor yavaş yavaş.

B_f0eb8beb107ed29d6533522e7af57b1e.jpg

Geri
Üst Alt