TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray - Ajax Amsterdam | 15 Ocak | 21.00 | EuroFu

Maç 20.45'emi alındı arkadaşlar ?

Konu içeriğinde 21.00 yazıyor başka sitelerdede 20.00 de yazıyor hangisi doğru ?

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray - Ajax Amsterdam | 15 Ocak | 21.00 | EuroFu

Maç 20:45 de.

Ajax maçı gstv yayın akışında gozukuyor.Gstv si olanlar izliyebilecekmi maçı?

GSTV'nin ortak yayın yapacağını daha önce söylemiştim, ilk başta sadece EuroFutbol ile ortak yayın yaparlar diye düşündüm ama yayına katılan katılana, önce NTVSpor şimdi de KanalD stadın açılış gösterilerini ortak yayınla ekranlara getirecekler.

Kısacası özet şu ; GSTV, EuroFutbol, KanalD, NTVSpor ortak yayın ile TT Arena'nın açılış gösterilerini gösterecek

- Lig TV'de katılırsa şaşırmam -

Ama maç sadece ve sadece EuroFutbol'da

Uğur Önverin twitterda söylediğine "Bütün maç önü Şov ve gösteriler Kanal D'den de yayınlanacak. Maç Euro Futbol'da şifresiz"

Anılı değilde Hagi bence Kazım'ı tek forvette oynatacaktır..Bu arada Barış Özbek ayapımıza falan dolaşmaz umarım:D..Canayı servetin yanında oynatacaktır..Joker Hakan baltadan vazgeçmez kesin ortasahaya koyar..Culio-Kazım-Emre Çolak keşke onbirde başlasa..Son olarak pino sakatmış..Oynaması zormuş.Riske edilmeyebilir.Sağ tarafta bu maç sabriyi oynatırsa daha iyi oalbilir gibime geliyor.

Anılı değilde Hagi bence Kazım'ı tek forvette oynatacaktır..Bu arada Barış Özbek ayapımıza falan dolaşmaz umarım:D

Canayı servetin yanında oynatacaktır..Joker Hakan baltadan vazgeçmez kesin ortasahaya koyar..Culio-Kazım-Emre Çolak keşke onbirde başlasa..

Hakan'ı stoperde oynatır iyi olduğunu görünce. Tahminim;

Aykut

Sabri-Servet-Hakan-Insua

Cana-Ayhan

Emre-Culio-Arda

Kazım

Not:Pino sakatmış galiba. Bilmiyorum öyle yorumlar dolaştığı için Emre'yi yazdım kadroya.

programda 16.30-20.45 arası tt arena açılış , 20.45 - 22.45 arası Galatasaray-Ajax maçı yazıyor oyuzden soyledim.

20:45 GALATASARAY-AJAX MAÇ ANLATIMI (CANLI)

Maç anlatımı diyor. Yani radyo gibi anlatım olacak.

tamamdır.herturlu eurofutbol a kaldık yani..

maçı ve gösterileri star tv gece 1 de verecek

SON GELİŞME: Galatasaray'ın açılış törenlerini saat 18.00'den itibaren (MAÇI DEĞİL) Kanal D de (Büyük bir aksilik olmazsa) yayınlayacak..

Sabriugan

Batı Vip'deyim bende. Ama neresi bilmiyorum.

Bu arada Ntvsporda antremanı gösterdi..

Arda,Culio,Kazım,Serkan,Sabri,Ayhan,Cana,Servet yeşil yelek giymişdi görebildiklerim bunlar..Sanırım bunlar yarın onbirde başlayacaklar..

Kanal+Ntvspor'da 18:00 itibaren Gstv ile ortak olarak showları göstereceklermiş.

Kanal d 18.00-19.00 arası 1 saatlik yayın yapıcakmış.resmi yayın akışına göre bu.

55162906.jpg

D-smarttaki euro futbol kanalında maç şifresiz mi gösterilicek arkadaşlar ?

euro futbol kanalı d smart üyelerine şifresiz olacak demi uyduda şifresz olma gibi bir ihtimali yok???

uyduda da şifresiz olcak mı????

Geri
Üst Alt