TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray - Ajax Amsterdam | 15 Ocak | 21.00 | EuroFu

Aceba neden boyle bişey yapti toki başkani,her alide dedi Taraftar yonetimi Islıklıyor ben boyle konuşursam bişe demezler diye duşundu her hal..

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray - Ajax Amsterdam | 15 Ocak | 21.00 | EuroFu

RTE ve tayfası statdan ayrılmış. Yalnız o toki başkanı olan ş.refsize RTEnin kendisinin direktif verdiğine inanmıyorum. O adam sırf yalakalık yapma amacındaydı.

edit

ya nasil is yasakmis,yardimci olmassaniz bu gunde bu forumu kapatin daha iyi,adam gibi link taabilen yokmu ,ya illede diz ustune mi kapanalim:yazik

Tribünlerin ışıklandırması çokmu zayıf nedir.

Türk Telekom Arena'ya görkemli açılış - Hürriyet Futbol

AÇILIŞTAN NOTLAR

- Saat 19.30'da stada gelen Recep Tayyip Erdoğan törenden erken ayrıldı.

- Sahanın zeminindejki beyaz örtü yavaş yavaş kaldırılıyor. Semih futbol oynamaya hazır hale getiriliyor.

- Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar konuşması sırasında taraftarlar tarafından ıslıklandı.

- Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, gecenin anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yaptı. Tüm stat başkanı ayakta alkışladı...

Hangi Semih? :D Hürriyet´in yapacagi haber anca bu kadar olur zaten...

ne demis toki baskani ya, söyleyin lutfen

su tezahurati cok merak ediyorum biz hucum ederken

kadro kaddro kadro oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kadro kadro kadro oleyyyyyyyyyyyyyyy

Zemin yerine Semih yazmışlar.

Geri
Üst Alt