TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Devre Arası

Müthiş bir stat var ama rezil bir takım ve rezil bir taraftar var..

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Devre Arası

RTE yi yuhalamak için gelmiş milet stada, takıma bir gram destek yok, 50 bin tane dilsiz çağırsam maça atmosfer bundan beter olmaz

taraftar 19 bin kisilik kombine sahipleri sadece onlarin sesi cikiyor digerleri davetli kisiler. o yuzden ses az

Kadro profilimde renkdaşlar. Özel mesajlarda 1 dakika beklemem gerektiği için herkese yollamam zor.

banada kadro lütfen ya

O büyük aptallık yaptı ama sanki oraya sadece bunun için gitmiş adamlar da var gibiydi. İstedikleri fırsat ayaklarına geldi.

Stad durcaktı ordakiler olmasa haberleri yok. Ama Allah'tan oradaki azınlık ne Galatsaray taraftarının tamamını ne de Türkiye'nin tamamını yansıtıyor. 3 günlük ceza aldım. Yeni bitti yoksa daha neler yazacam ama neyse.

Aynen renkdaş benim de asabım bozuldu ama en iyisi içimize atmak..

Bu mac kistas olmasin taraftar konusunda bence, haftaya Sivas macinda görürüz taraftarimiz nasilmis.

Hakan Balta'yı halen savunan var mı çok meraklardayım.

aynen

taraftara kiziyorum bir yandan, ama diger yandan bugun o maca gidenler cogu gazeteciler, falan ünlü insanlar.

cekirde yiyip, üstüne cay icip duruyorlar iste.

gercek taraftarlar sivasa karsi olur herhalde. ...

ut

Bence bundan iyi atmosfer bekleme, kale arkalarinda uA var zaten uA avrupa dahil, ve hangi maç olursa olsun diger tribunler sosyete dolacak yani ben bundan iyi atmosfer beklemiyorum. Insallah maçlarimizi gunduz oynariz

Geri düsersek büyük ihtimal istifa sesleri yükselir.

Adnan Polat: Protestolarla ilgili yönetim kurulu toplantısı yapılacak, sorumlular tespit edilip gereken cezalar verilecek.

arkadaşlar izlemek isteyen varsa şu yolu izlesin, önce d-smart web tv yi indirin(boyutu küçük kısa sürüyor) sonra smile adsl kullanan bir arkadaşınızdan adsl hattının baglı oldugu tlf.numarasını alın ve d-smart web tv sitesinde bahsedildiği şekilde SWEBTV alan kodu ve tlf numarası(ikisi bitişik) yazarak 2850 ye msj atın.yaklaşık 1 dakika sonra size bir kullanıcı adı ve şifre msj olarak geliyor.bilgisayarınıza kurdugunuz web tv başlangıcta kullanıcı adı ve şifre istiyor.bunları girin ve gd olarak kesintisiz eurofutboldan izleyin.saygılarımla..D-Smart - Web TV - D-Smart WebTV BU DA WEB TV İNDİRECEGİNİZ ADRES..

ah be pino, nerdesin.

sut manyagi imis

ulan, adam hic degilse sut cekiyor

emre nin cektigi ne?

BUrsada elendi beyler pek rakıbımız kalmadı bakalım

Kadro atabilir misiniz renktaşlar Allah aşkına:(

Hatırlatma : Donmayan kadro profilimdeeee

Nasıl tespit edeceklermiş protesto edenleri.Sayın Polat o toki başkanını o koltuğundan etmezsen Galatasaray başkanlığı koltuğunda oturma.

Geri
Üst Alt