TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Devre Arası

Pino bu takımın en iyi oyuncusudur....

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Devre Arası

Türkce kadro bulan var mı?

Hehehe iyi yapmislar protestoyu :asd:

Protesto edilir de her şeyin yeri zamanı vardır be,Adnan Polat'ı bile olur olmaz yerde protesto ediyorlar,hiç yakışmıyor.Protestonun da anlamını kaçırdılar.

afganistan kanalı maçı vermiyor

Adnan Polat: Protestolarla ilgili yönetim kurulu toplantısı yapılacak, sorumlular tespit edilip gereken cezalar verilecek.

Bütün Galatasaray taraftarlarina toptan ceza mi verebilecegini düsünüyor? RTE'nin protesto edilecegini ben bile biliyordum, sorumlu kendisidir. Isterse ona ceza versin, Hamburg maci örnegi var en kötü ordan tahmin edebilirdi sayin basbakan protesto edilecegini.

Arkadaşlar Baltaya bir kere daha sinir oldum baya küfür ettim adam sakin diyoruz ama çok da ruhsuz be...

arkadaşlar izlemek isteyen varsa şu yolu izlesin, önce d-smart web tv yi indirin(boyutu küçük kısa sürüyor) sonra smile adsl kullanan bir arkadaşınızdan adsl hattının baglı oldugu tlf.numarasını alın ve d-smart web tv sitesinde bahsedildiği şekilde SWEBTV alan kodu ve tlf numarası(ikisi bitişik) yazarak 2850 ye msj atın.yaklaşık 1 dakika sonra size bir kullanıcı adı ve şifre msj olarak geliyor.bilgisayarınıza kurdugunuz web tv başlangıcta kullanıcı adı ve şifre istiyor.bunları girin ve gd olarak kesintisiz eurofutboldan izleyin.saygılarımla..D-Smart - Web TV - D-Smart WebTV BU DA WEB TV İNDİRECEGİNİZ ADRES..

benim smile adsl aboneliğim var..tel no mu istiyo izlemek için

Biri Bana su Dingil Toki Baskaninin aciklamasini Güzelce yazabilirmi..??!!!

Bize maketler layık, başbakan olmasa o stad 20 yıl daha bitmezdi

Adam gelmiş bide stadın açılışına, bizimkiler yuhlamış, gerçi o yuhlayanlar sanırım davetli *****liler ve jimnastikçilerdir, aklı başında hiç bir gs linin yuhlayabilceğini sanmıyorum o durumda.

İkinci yarı Emre Çolak maçı çevirir. Sahanın kaygınlığına rağmen.

Valla ya, kac mac oynandi ilk yari, ozaman neden protesto etmediniz? Ha yaptiniz, sadece geriye düstügümüz maclarda protesto oldu.

Protestonun amacı neydi beyler?

Culio nasıldı ilk yarı?

Geri
Üst Alt