TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Devre Arası

Bir daha bu stadı rüyasında göremeyecekleri bir ceza versinler. Hatta bir süre beklesinler yasa çıktıktan sonra cezai işlem başlatsınlar.

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Devre Arası

Beyler profilimdeki linkten mavi google reklamlarına tıklayın sonra f5 yapın, sorunsuz kesintisiz izliyorum ben.

Biri Bana su Dingil Toki Baskaninin aciklamasini Güzelce yazabilirmi..??!!!

Galatasaray yönetiminin yapamadığını biz yaptık dedi kısacası.Bize b.k attı.Yalakalı kyaptı başındakine.

kadro kadro diye diye forumu kirleten arkadaşlar, onlarca arkadaş onlarca mesaj yazdılar yardımcı olabilmek için sizlere. bi zahmet biraz da siz aklınızı kullanıp internetten bulun, artık aynı şeyleri yazıp durmayın.

Bütün Galatasaray taraftarlarina toptan ceza mi verebilecegini düsünüyor? RTE'nin protesto edilecegini ben bile biliyordum, sorumlu kendisidir. Isterse ona ceza versin, Hamburg maci örnegi var en kötü ordan tahmin edebilirdi sayin basbakan protesto edilecegini.

Ya tamam başkanı protestoyu anladım da başbakan neden yuhalandı orayı anlamadım?

ooo sarp reiss :D

Stadin kalan islerinin tamamlanmayacagindan korkmayalim arkadaslar. Basbakan o yuhalayanlarin siyasi egolarini tatmin etmek icin bu eylemi yaptiklarini bilmeyecek kadar cocuk degil. Kesinlikle taraftarlik gozuyle bakmayacak. Adam zaten biliyor iste bu yuhalayan insanlar icin ne yapsa hakkini vermeyecekler. Stada da bu yuhalamarin olacagi bilinciyle geldi buyuk ihtimal. Ama TOKI baskani denen adam resmen sacmaladi. En kisa zamanda R.T. Erdogan'in o TOKI baskanina dersini verecegini umuyorum. Sen kimsin ya. Devletin cikarina uygun gorusmeler yapilmis ve sonuclandirilmis. Sen kimsin?

Bu arada Besiktas forumuna baktim, uyelerin cogunlugu hakikaten taraftar kimliklerini bir kenara birakarak olayi yorumlamis. Helal olsun dogru duzgun yazabilen insanlara. Ezik FB'lilere de Selamlar. TT Arena'yi sindirmeye bakin siz. ;)

Bir daha bu stadı rüyasında göremeyecekleri bir ceza versinler. Hatta bir süre beklesinler yasa çıktıktan sonra cezai işlem başlatsınlar.

O stadyumu miting alanınına çevirmeden önce düşünülecek şeydi.Bırakın bu işleri. Önce o toki başkanı görevden alınacak.

[
benim smile adsl aboneliğim var..tel no mu istiyo izlemek için

Evet 2850 ye sms atıyorsun webtv şifren geliyor. Ben öyle izliyorum.

sarp reis girer atar golünü.:D

Emre Çolak için yeni Arda falan diyoruz ama alakası yok.Daha çok yeni Barış geliyor gibi.One arkadaş bam güm vuruyor her topa.Bir defa pas ver adam gibi.

uA bir ise yaramis iste protestoda :asd:

El hamdui geliyormu

Emre kafasındakini çıkarmış.

Adnan Polat: Protestolarla ilgili yönetim kurulu toplantısı yapılacak, sorumlular tespit edilip gereken cezalar verilecek.

Bağırmayanlara ceza versin. :asd: Helal olsun asil ruhlu taraftarıma. İşte Galatasaray'lılık budur. Kimsenin kölesi değiliz.

B8 oyunda.

Geri
Üst Alt