TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | İkinci Yarı

Açılış maçında bile dolduramıyoruz stadı, normal maçlarda nasıl doldurcaz

güvenlik nedeniyle 40bin kişi aldılar.eğer febe ve diğer takım taraftarları böyle derse siz bu cevabı verirseniz seviniriz.

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | İkinci Yarı

ya arkadaslar bu isliklama olayina neden bu kadar taktiniz. demokrasi var herkes istedigi tepkiyi gosterebilir.

nasil adnan polati isliklarken protesto ederken bir sey yoksa bugun olanlarda da bir sey yok..

Protesto olmasın demiyoruz renkdaş,neden bugün diyoruz..

Şakamısınız siz hala siyaset konuşuyosunuz ama ancak konuşursunuz. Millet sandıkta konuşur siz anca burda!

Cana kurban olurum lan Cana.

Cana adamsın

Islığa gelll

arkadaş nekadar boş konuşan var anlamak mümkün değil stadın %25 nerdeyse boş gelenler davetli Galatasaraylı olmayan binlerce seyirci var yok ses çıkmıyormuş yok ruhsuzlarmış..

cana sahaya sıcsa admasın ben cana deniyeçkesiniz biraz gazla bartıyonuz sanki

Merak etmeyin, akustik mükemmel gözüküyor bu kadar seyirciyle bile. :)

Burası Anti Ak Parti platformuymuş haberimiz yok.

Not: Herhangi bir siyasi görüşüm yok ama hala burası yeri zannedenler için lütfen mekan sandık :)

Arada sırada ses aniden yükseliyor sonra kesiliyor yayındanda olabilir

Protesto olmasın demiyoruz renkdaş,neden bugün diyoruz..

biz olmasaydik galatasaray camiasi bir sey yapamazdi. vb.. sekilde galatasarayi kucumser sozler soylenirse isliklanir tabii ki

Açılış maçında bile dolduramıyoruz stadı, normal maçlarda nasıl doldurcaz

Bugünkü mac icin bilet satimi yoktu, yaklasik 40 bine yakin taraftar alindi stada. 200 bin üstünde talep varmis davetiyeler icin, ama sadece 20 bin civari dagitildi. Biraz bilgi sahibi olun fikrinizi söylemeden önce!

Mustafa Sarp oynuyor mu ? İkinci yarının başında formayla gördüm de onu en son ?

cana sahaya sıcsa admasın ben cana deniyeçkesiniz biraz gazla bartıyonuz sanki

He abartıyoruz.Adam maçın en iyisi şu ana kadar bunu görmemek için kör ve art niyetli olman lazım.Edebini bil öyle laflar etme.

Ya yeter arkadaslar Basbakani ve Baskani bosverin ya, maci ve stadin güzelligini konusalim iste.

başbakan ali sami yen'de de yuhalandı bu kadar olay olmamıştı :) unutulur gider.. ben böyle olacağını biliyordum o yüzden neden başbakan geldiğinde ismini defalarca anons ettiler. Ona mı geldi taraftar.. gelsin otursun yerine buyursun başbakan.. sonrada TOKI başkanı ali sami yen'in parasını bile ödeyemeyen Galatasaray diye aşağılarsa onun "yuh" ile kurtulması bile bence iyi..

Geri
Üst Alt