TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | İkinci Yarı

Hakikaten ne güzel düşünmüşsün böyle 40.000 kişi yumurta atsaydı keşke ne güzel olurdu,bravo valla size!!

Ben yumurta atsınlar demiyorum okuduklarını anlamakta zorluk çekiyorsun sanırım.İsteyen istediği tepkiyi gösterir buna kimse karışamaz söylemek istediğim şey bu.Sen kimsin de ıslıklıyorsun diyemez kimse.

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | İkinci Yarı

akustik kötü , ses çıkmıyor deniyor ama telefonla konuşuyordum sesi kıstım, spikeri zor duyuluyor ama oda bir anda ıslık sesiyle inledi.

Islık süper , adamların konsantresi bozuluyor.

Arda ne kadar çok top tutuyor ayağında yahu.

Şu maça bilet satışa çıkaracaklardı ki ses kısılana kadar bağırsaydık gidip.

Mustafa Sarp :o

Xavi gibi pas atti ama gecmedi.

Semih iyi stoper. :)

M.Sarp düz koşu yoluyla stadı terk etti sanırsam. :lol:

Uykum geldi resmen ....

Hagi takımı haşat etti. Yönetim bilet paralarını geri versin.

Harbi ya o Tokinin başkanı mı ne şeyse o ne saçmaladı konuşmasında..Ortamı geren oydu zaten..Yok Alisamiyenin kiralamasnda ki sorumluluklarını yerine getirmeyen Glatasaray falan gibi bişeyler duydum..Bugün söylenecek şey mi bunlar..Planlı gelmiş gibi adam

Umarım bu sessizlik sadece bu maç içindir. Eğer her maç böyle sessiz geçerse ruhsuz futbol kanımıza kadar işler.

b36242514af33290a833dc9.jpg

Bu açık bölümler camla yada şeffaf bir maddeyle kapatılsaydı daha iyi olmazmıydı akustiği bozuyor bence

biz olmasaydik galatasaray camiasi bir sey yapamazdi. vb.. sekilde galatasarayi kucumser sozler soylenirse isliklanir tabii ki

Konuşması yanlış olabilir ama içeriği doğru UEFA'yı alalı 11 sene oldu yapabildikmi? Makete milyon eurolar verip dolandırıldık :(

Para versek ajax böyle oynamaz:D

Ben yumurta atsınlar demiyorum okuduklarını anlamakta zorluk çekiyorsun sanırım.İsteyen istediği tepkiyi gösterir buna kimse karışamaz söylemek istediğim şey bu.Sen kimsin de ıslıklıyorsun diyemez kimse.

Galatasaray'a zarar veriyorsa isteyen istediğini yapamaz..Hem tepki nedeni neymiş başbakana,stadın yapılmasına destek vermek mi?

Geri
Üst Alt