TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

İkili atışmalara ve siyasi tartışmalara bir son verin artık.

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Yaa beyler tamam kesin artık , hala siyaseti karıştırıyorsunuz ya. Size ne bilmem kim ıslıklanmış bilmem ne olmuş , biraz stattan bahsedin , akustik nasıl , yayın kamerası uzakta mı.. Bırakın artık siyaseti.

Provokasyon diyoruz da bizimkiler de o adamı tahrik etmiş olamazlar mı? Bunu neden sormuyoruz kendimize, neden tek taraflı düşünüyoruz?

Başbakan'ın ıslıklanmadığını düşünün, belki de keltoş toki başkanı ortaya çıkıp böyle konuşmayacaktı.

+195

RESMEN HÜSRAN BIR GECEYDI, TOKI MÜSFETTESI MORELIMI TAMAMEN SIFIRLADI, BANA GÖRE ADNAN POLAT SEREFINI KURTARMAK ISTIYORSA ALI SAMI YENE GERI DÖNÜP BU STADI TOKININ MÜNASIP.....ayrica Sami Yen tadini alamadim

Transfer nöbetini ölümünemi kapattınız:D

Provokasyon diyoruz da bizimkiler de o adamı tahrik etmiş olamazlar mı? Bunu neden sormuyoruz kendimize, neden tek taraflı düşünüyoruz?

Başbakan'ın ıslıklanmadığını düşünün, belki de keltoş toki başkanı ortaya çıkıp böyle konuşmayacaktı.

Ona empati diyorlar o da bizim taraftar güruhunda pek yok

Oyuna B,M girince tempo düştü..Yedeklerimizde hiç iş yoktu..İnsua girince yine biraz hareketlilik oldu..Baltayı bir kerede yedeğe insua'yı onbirde oynatamazmı.

Yahu barışın adını duymadım,Sadece ajaxlı oyuncu ile formaları değiştirirken gördüm..Maçın adamıda cana.

Adnan Polat:Bu protestoları yapanları Galatasaray taraftarı olarak addetmiyorum.

Ben de ;

Galatasaray'ı kendi stadının açılışında rezil eden bir devlet memuruna laf söylemek yerine, kendi taraftarını sorgulayan

Kendi stad açılışını terkeden

Galatasaray'ın haklarını savunamayan

Söylediği sözler hep havada kalan

İşi gücü taraftarı oyalamak olan bir Adnan Polat'ı Galatasaray Başkanı olarak addetmiyorum

Erdogan Hamburg macinda da yuhalanmisti. Bugün yuhalanacagi da bilinmeyen birsey degildi, daha aylar öncesinde Adnan Polat, Sn basbakanimiz da gelecek acilisa dediginde ben kendi adima kesin yuhalanacak diye düsünmüstüm. Bunun böyle olacagini tahmin edemeyenler halktan da Galatasaraylilardan da cok kopuk insanlardir. Galatasaray taraftarina maletmemek gerekir demek de cok sacma, spor'un icine siyaset katmak zaten antipatik birseydir. Ama spor'un icine Tayyip Erdogan'i katmak her yerde tepki ceker. Bu adamdan ülkenin yarisi nefret ediyor zaten, herhangi bir cikari olmayan cagdas Türk insani bu adami televizyonda bile her gördügünde yuhalamaya baslar. Hamburg macinda da sevinmistim, simdi de sevindim. Bir stad'a düsüncelerimi satamam, benim gibi bircok Galatasarayli da satamamis anlasilan, kusura bakmasin basbakan ve tabii onun cikarci yalakalari.

Kapak.

Tamam TOKİ başkanı konuşmadan dolayı ıslıklandı ama Erdoğan neden ıslıklandı? O da mı konuşma yaptı?

Hayır durduk yere ıslıklandı kendini bilmez, hadsiz kişiler tarafından ve bence Adnan Polat doğru olanı yaptı hem özür diledi Başbakan'dan hemde sanırım bişiyler yapmak için stadı terk etti...

Erdogan Hamburg macinda da yuhalanmisti. Bugün yuhalanacagi da bilinmeyen birsey degildi, daha aylar öncesinde Adnan Polat, Sn basbakanimiz da gelecek acilisa dediginde ben kendi adima kesin yuhalanacak diye düsünmüstüm. Bunun böyle olacagini tahmin edemeyenler halktan da Galatasaraylilardan da cok kopuk insanlardir. Galatasaray taraftarina maletmemek gerekir demek de cok sacma, spor'un icine siyaset katmak zaten antipatik birseydir. Ama spor'un icine Tayyip Erdogan'i katmak her yerde tepki ceker. Bu adamdan ülkenin yarisi nefret ediyor zaten, herhangi bir cikari olmayan cagdas Türk insani bu adami televizyonda bile her gördügünde yuhalamaya baslar. Hamburg macinda da sevinmistim, simdi de sevindim. Bir stad'a düsüncelerimi satamam, benim gibi bircok Galatasarayli da satamamis anlasilan, kusura bakmasin basbakan ve tabii onun cikarci yalakalari.

:016:

neyse takımdan sarp-barış-ayhan-aydın-balta nın hemen gönderilmesi lazım.sezon sonundada gökhan -servet gibi adamlarıda yollayıp adam akıllı temizlik olması lazım.yoksa bunlar oldugu sürece bu takımdan hayır GELMEZ!!!!

Erdoğan Bayraktar, bundan öncede açıklama yapmıştı, daha sonra Yunus Akgül açıklama yaptı.En son olarak, Mehmet Ali Atalay sürekli Galatasaray'ı iğneleyici açıklamalara devam ettiler.Bugün gelinen durumda hepsinin suçu vardır.Bizde de lobi olmadığı için herkes kafasına göre istediğini söylüyor zaten.

toki baskani Galatasaraya, Galatasayin yönetimine salliyor, taraftar da deliriyor.

Polatin da delirmesi gerek miyor mu?

Sonucta ona salliyor toki baskani.

toki baskanı ne dedi tam olarak?

stadı elimizden almasınlarda.borçları nasılsa aksatıcaz.

Senin hesabına göre baykaldan ülkenin %75 i nefret ediyor öylemi?. Yada Bahçeliden %80 imi nefret ediyor?

Geri
Üst Alt