TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Koskoca ve ticari bir anlaşma çerçevinde devlete kar getiren bir proje sonucunda bizim vergilerimizle tamamlanan bir projeyi siyasi propoganda alanına çevirenlere yazıklar olsun. TOKİ başkanının bütün Galatasaray camiasına yaptığı bu terbiyesizliği yanına kalacaktır ne yazık ki çünkü burası Türkiye . Adnan Polat'ın stadı terk etmesiyse tam bir fiyasko TOKİ başkanının taraftara yaptığı saygısızlık üstüne tepkisini camiaya karşı koyması utanç verici. Bu ülkenin işi bitmiş diktatörlük rejimi bunun yanında sıfır kalır kimsenin sesini çıkaracak hali kalmamış Allah kahretsin.

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Kesinlikle katılıyorum şu olanların tamamından toki başkanı sorumludur böyle bi konuşmayı bu sözleri sarfetme cesaretini bu adam nerden bulur ve ne amaçla yapar düşündürücü olan bu dur kımse galatasaray taraftarına suç bulmasın adam resmen galatasarayımıza hakaret edıyor ne beklenıyordu taraftar alkışlayacakmıydı bu sözlere derhal görevden alınmalı toki başkanı

Yazdığıma dikkat edersen Toki Başkanını eleştiriyorum.Ama toki başkanının konuşmasından önce Başbakanın ve Adnan Polatın ıslıklanması taraftarın ayıbıydı.Yani hiç birşey yokken Başbakan ve Adnan Polatı ıslıkladılar gereksizce.Yoksa Toki Başkanı ıslıklansaydı sadece çok yerindeydi.

Yazdığıma dikkat edersen seni onaylıyorum hak verıyorum.

Neyse

Barcelona ile açılış maçı yapmadık diye üzülüyodum.. şuan iyiki yapmamışız diyorum :D

Yemisim TTArena'ya. Gideriz Ali Sami Yenimize ulannn ...

TOKİ BAŞKANINA okkalı bir cevap verebilirse eğer yarına kadar başkan,yemin ediyorum tek kelime kötü söz kullanmayacağıma ona bir daha..Sadece çok sinirliyim tokiye ve verilecek karşı cevabı çok merak ediyorum

bu olanlardan sonra kötü de bir maç izledik sahada futbolcuyum diyen 3-4 kişiden başka birşey yok bu saatten sonra transfer falanda istemiyorum.

Stad erken açıldı ben bunu söyler bunu bilirim. Bu sezonu Ali Sami Yen de bitirmeliydik zaten takım çok kötü üstüne bide futbolcular ruhsuz ve kadro yetersiz olunca açılışın kötü geçceği belliydi. Bitcekti bu sezon yazın yapcaktık adam gibi transferleri ozaman yapardık açılışı

:sopa::sopa::sopa:

Yeni Malatya eski fener espiris Hürriyetin gücüne gitmiş galiba

12432012.jpg

Kendi stad açılışını terkeden başkan mı olur? Olsa olsa yandaş olur. Trip atacağına transfer yap başkann.

Kendi stad açılışında stadın yapımında 1 numaralı adam başbakanı ıslıklarsan kendi kulüp başkanını ıslıklarsan terkeder. tek yönden at gözlüğüyle bakmayın olaya

Bence kısa süre konuyu kilitleyin kafa dinlesin herkez..Birde Transfer nöbeti konusunu açarmısınız..

Evet burada başbakanın ıslıklanmasını normal bulanlar nerdesiniz ? sizde pravakatörsünüz staddakilerden bi farkınız yok

Hadi ordan! Provakatör bir insan hakettiği tepkiyi görmüştür, bizler kyun değiliz ki ıslıklamak gayet normal bir protesto şekli kimse küfür etmedi sonuçta.

Erdogan Hamburg macinda da yuhalanmisti. Bugün yuhalanacagi da bilinmeyen birsey degildi, daha aylar öncesinde Adnan Polat, Sn basbakanimiz da gelecek acilisa dediginde ben kendi adima kesin yuhalanacak diye düsünmüstüm. Bunun böyle olacagini tahmin edemeyenler halktan da Galatasaraylilardan da cok kopuk insanlardir. Galatasaray taraftarina maletmemek gerekir demek de cok sacma, spor'un icine siyaset katmak zaten antipatik birseydir. Ama spor'un icine Tayyip Erdogan'i katmak her yerde tepki ceker. Bu adamdan ülkenin yarisi nefret ediyor zaten, herhangi bir cikari olmayan cagdas Türk insani bu adami televizyonda bile her gördügünde yuhalamaya baslar. Hamburg macinda da sevinmistim, simdi de sevindim. Bir stad'a düsüncelerimi satamam, benim gibi bircok Galatasarayli da satamamis anlasilan, kusura bakmasin basbakan ve tabii onun cikarci yalakalari.

Tamemen katılıyorum...

Ednan bey gidip transfer yapsın trip atacağına. Özhan başkanın adını unutanlar utansın.

Olaylar baska yone cekiliyor. Bugunun en suclusu toki baskanidir.

Basbakani tebrik eder, tesekkur eder. ovedebilir, fakat eskisehirdeki bilmem nerdeki projeleri neden anlatiyor ? Bize ne o projelerden? Burasi secim meydani degilki, stada bi nebze yardimi dokunduysa tesekkur etmesini biliriz. Diger projeleri bizi ilgilendirmez. Bide yonetime salliyor utanmadan. Adnan Polat'in Toki baskanina cevap vermesi lazim. Ondanda ozur dilerse, allah sonumuzu hayir etsin

İlginç olansa toki başkanının yönetime ve adnan polat'a giydirmesi yükümlülüklerini yerine getirmiyor diye ve bu adam bunları dedi diye taraftar ıslıklıyor bir anlamda yönetimi ve adnan polat'ı koruyor ama adnan bey hala taraftara dil uzatıyor. gariplikler ülkesi.

Spor'un icine siyaset karisinca neler oldugunu bugün bir kere daha gördük. Isin ilginc yani bircok insanin bu protestolara gercekten sasirmis olmasi.

Ben artık GALATASARAY üzerinde oyunlar oynandığını düşünüyorum. yönetim,taraftar,transfer,futbol hiç bir zaman bu kadar kötü olmamaıştı.Bu durumlarda olmamızda birilerinin parmağı olduğunu düşünüyorum.Ama bu ADNAN POLAT , ADNAN SEZGİN , HAGİ , BARIŞ ,AYHAN VS. değil DAHA ÜSTLERDE BİRİLERİ GALATASARAY ÜZERİNDE OYUNLAR OYNUYOR...BAŞARISIZ OLMASINI İSTİYOR.ÇÜNKÜ BASIN DA OLDUĞU GİBİ GALASARAY ALEYHİNE ÇALIŞIYOR.NE BEŞİKTAŞ NE FENER NEDE HERHANGİ BİR TAKIM BU KADAR YERDEN YERE VURULMUYOR VE VURULMADI.İYİ DÜŞÜNÜP İYİ ANALİZ EDİN DERİM;)

Geri
Üst Alt