TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

arkadaslar bu olanlar bana TOKI'nin bu stadi istemeye istemeye yaptigini kanitladi! Böyle bir stad istemiyorum. Resmen igrendim...

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Erdogan Hamburg macinda da yuhalanmisti. Bugün yuhalanacagi da bilinmeyen birsey degildi, daha aylar öncesinde Adnan Polat, Sn basbakanimiz da gelecek acilisa dediginde ben kendi adima kesin yuhalanacak diye düsünmüstüm. Bunun böyle olacagini tahmin edemeyenler halktan da Galatasaraylilardan da cok kopuk insanlardir. Galatasaray taraftarina maletmemek gerekir demek de cok sacma, spor'un icine siyaset katmak zaten antipatik birseydir. Ama spor'un icine Tayyip Erdogan'i katmak her yerde tepki ceker. Bu adamdan ülkenin yarisi nefret ediyor zaten, herhangi bir cikari olmayan cagdas Türk insani bu adami televizyonda bile her gördügünde yuhalamaya baslar. Hamburg macinda da sevinmistim, simdi de sevindim. Bir stad'a düsüncelerimi satamam, benim gibi bircok Galatasarayli da satamamis anlasilan, kusura bakmasin basbakan ve tabii onun cikarci yalakalari.

Kinin varsa kus ama burda değil.

İyide Islıklanan Erdoğan... TOKİ başkanına ne oluyor ki tahrik oluyor ;) Yaveri mi ?

Toki başkanı Galatasaray yönetimine salladıktan sonra dikkatle dinleyin sürekli Sayın Başbakan Erdoğan diyip duruyor. Taraftar buna köpürdü.

bir ara stadta RTE nin bir konuşmasını yayınladılar.Adam seçimlerde akp için kullandığı sloganların aynısını söylüyordu tamamen akp mitingine döndü sonrasında toki başkanı aldı sazı eline başladı sallamaya...sonra çıkıp taraftar suçlu diyorlar...az bile yaptı taraftar.

:sopa::sopa::sopa:

Yeni Malatya eski fener espiris Hürriyetin gücüne gitmiş galiba

12432012.jpg

:sopa::sopa:

Hadi ordan! Provakatör bir insan hakettiği tepkiyi görmüştür, bizler kyun değiliz ki ıslıklamak gayet normal bir protesto şekli kimse küfür etmedi sonuçta.

Sen olayların farkında değilsin galiba? başkan stadı terketti fln başbakanda terketti.

Bugünkü taraftarın tutumu ile gurur duydum ve TTArena'daki ilk golü attılar.Ayık olsun Adnanlar.

Haydi gençler sandığa:D Yeri burası değil. Mühür konuşsun dil değil. :D

Bu Toki başkanı yaptı ne yaptıysa biletlerin çoğunu stadın inşaasında emeği geçenlere verecekmiş Galatasaraylımı belli değil belkide Başbakan'ı ıslıklayan o terbiyesiz, kendini bilmezlerde Galatasaraylılar değildi...

başbakanı ıslıklayanlara neden terbiyesiz diosun?asıl terbiyesiz sensin ve senin zihniyetindeki ahlaksız karaktersiz tokinin başkanı,yıllardır ülkeyi sömürdüğünüz yetmior gibi şimdide stadımıza sahipleniosunuz

basbakanın bu kadar etkın oldugu ülkemizde fedarasyonu kulupler birliğini siyasi iktidarı herkesi karsımıza aldık bu bize pahalıya mal olabilir bilmem anlatabilir mi ? hakemleri ve fedarasyonu iyi izleyelim bu geceden sonra

Stadimizi bile dogru duzgun açtirmadilar. Yaziklar olsun!

...

Erdogan Hamburg macinda da yuhalanmisti. Bugün yuhalanacagi da bilinmeyen birsey degildi, daha aylar öncesinde Adnan Polat, Sn basbakanimiz da gelecek acilisa dediginde ben kendi adima kesin yuhalanacak diye düsünmüstüm. Bunun böyle olacagini tahmin edemeyenler halktan da Galatasaraylilardan da cok kopuk insanlardir. Galatasaray taraftarina maletmemek gerekir demek de cok sacma, spor'un icine siyaset katmak zaten antipatik birseydir. Ama spor'un icine Tayyip Erdogan'i katmak her yerde tepki ceker. Bu adamdan ülkenin yarisi nefret ediyor zaten, herhangi bir cikari olmayan cagdas Türk insani bu adami televizyonda bile her gördügünde yuhalamaya baslar. Hamburg macinda da sevinmistim, simdi de sevindim. Bir stad'a düsüncelerimi satamam, benim gibi bircok Galatasarayli da satamamis anlasilan, kusura bakmasin basbakan ve tabii onun cikarci yalakalari.

Sende bence o kendini bilmez, hadsizlerden farksızsın... Düşünce yapın hep bölücülük üzerine kurulmuş...

Toki başkanı çok biliyorsa, onlar yüzünden iflas eden bir yığın esnafın hesabını versin!!!

...

Acik ve net. Bu olaylar tamamen Adnan Polat´in sucudur. GSGM Müdürüne katiliyorum. Bunlari yapanlar Galatasaray taraftari degildi. Organize bir olaydi. Organizasyon da cok kötüydü dedi. Hakli adam. Davetiyeler kime gitti belli degil. O davetiyeleri elden ele dolastiranlar bile vardi. Ona satan, buna satan, digerine hediye edilen davetiyelerdi. Adnan Polat herseyi berbat etmistir. Sucu kendinde arasin.

arkadaslar bugun itibariyle yeni stadimiza kavustuk.belkide omrumuzun sonuna dek burada oynayacagiz maclari.bugunde bu guzellikleri konusmak varken neden yok isliklanmaymis,yok efendim stadi terk etmeymeymis felan bunlari konusmaktansa bu guzel stadimizda yepyeni zaferler kazanacagimizi temenni ederek burayi noktalamak isterim.

Ne kadar iyi veya kötü isler yaptiysa baskan Polat, bu TOKI'ci tarafindan asagilanmayi hic haketmedi. Gercekten bunu icime sindiremedim bir türlü.

Geri
Üst Alt