TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Hagi tüm futbolcuları neden oynatmamış ki.

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Toki başkanı Galatasaray yönetimine salladıktan sonra dikkatle dinleyin sürekli Sayın Başbakan Erdoğan diyip duruyor. Taraftar buna köpürdü.

Ya girişte Erdoğan'ı ıslıkladılar ya... TOKİ başkanı da aklınca bak siz ıslıkladınız ama... Yönetim bunları bunları yapmadı... Başbakan buna rağmen bunları bunları yaptı... Boşa ıslıklamayın diyor ;) Yaveri....

Şuna emin olun; toki başkanı o konuşmayı yapmasaydı, tansiyon hiçbir şekilde bu kadar yükselmeyecekti.

Yalçın dürümün face linkini verirmisiniz ?

Adnan Polat o TOKİ Başkanı'ndan hesap sormazsan adamım diye dolaşma!

Adnan Polat'tan trip değil transfer bekliyoruz. Bi kere de verdiğin sözün arkasında dur be adam . Hagi:1 Polat :0 Transfer sözde 13 Ocak'ta sondu. At Yalanını ... inananı demişler atalar ....

bir ara stadta RTE nin bir konuşmasını yayınladılar.Adam seçimlerde akp için kullandığı sloganların aynısını söylüyordu tamamen akp mitingine döndü sonrasında toki başkanı aldı sazı eline başladı sallamaya...sonra çıkıp taraftar suçlu diyorlar...az bile yaptı taraftar.

Iste stadda kontrol Galatasaraydan cikmis. Istedigini caliyorlar. Butun projeleri caldi o bantta. Kisaca organizasyon 0

...

İlginç olansa toki başkanının yönetime ve adnan polat'a giydirmesi yükümlülüklerini yerine getirmiyor diye ve bu adam bunları dedi diye taraftar ıslıklıyor bir anlamda yönetimi ve adnan polat'ı koruyor ama adnan bey hala taraftara dil uzatıyor. gariplikler ülkesi.

iste ben bunu cözemiyorum

adam polata, Galatasaraya, galatasaray yönetimine ana avrat düz gidiyor nerdeyse

taraftar da dogal olarak pis tepki veriyor.

adam öyle bir konustu ku, gerek sözler olsun, gerek ses tonu ..

cildirmamak elde degildi.

taraftar Polati, Galatasaray yönetimine sallayan adami islikladi, yuhaladi.

Burda Polatin taraftara tesekkür etmesi gerekmiyor mu?

Toki baskani resmen Polata ve yönetime laf sokuyordu

anlamadim valla.

Senin hesabına göre baykaldan ülkenin %75 i nefret ediyor öylemi?. Yada Bahçeliden %80 imi nefret ediyor?

Benim hesabima göre ülkemin insaninin en azindan yarisi ülkesini kendi cikarlarindan daha cok seviyor. Benim hesabima göre Türkiye Cumhuriyetini en az 2 kisiden 1'i hala sahipleniyor. Benim hesabima göre bu ülke sahipsiz degil, bugün de bunu tekrar görmüs oldum. Tesekkür ederim.

Sporun içine siyaseti miting alanı gibi reklam yaparken de,bizim taraftar da gaza gelip açılışta yuhalarken de sokmuştur.Yani bu işin kaybedeni kim derseniz de o da maalesef futbolun ruhu.Ama kabullenemediğim şey o stadı biz yaptık diye ''böbürleceklerse'' eğer yıkmasınlar Sami Yen'i,gitsin milli takım oynasın stadta.

Toki baskanı ne dedi tam olarak ?

Şuna emin olun; toki başkanı o konuşmayı yapmasaydı, tansiyon hiçbir şekilde bu kadar yükselmeyecekti.

Adnan Polat´ta biraz yürek varsa yarinki aciklamasinda Toki baskanina da deginir. Ama bu yagcilik varken hic beklemiyorum Toki Baskani´ni elestirmesini

Haklisin arkadaŞim katiliyorum bÖyle bİr organİzasyon yapilmali

Adnan Polat o TOKİ Başkanı'ndan hesap sormazsan adamım diye dolaşma!

Ligtv de izledim Adnan Polat'ı, Başbakan stattan ayrılırken yanında çok ezilmiş duruyordu o halde hesap falan soramaz :)

arkadaslar bugun itibariyle yeni stadimiza kavustuk.belkide omrumuzun sonuna dek burada oynayacagiz maclari.bugunde bu guzellikleri konusmak varken neden yok isliklanmaymis,yok efendim stadi terk etmeymeymis felan bunlari konusmaktansa bu guzel stadimizda yepyeni zaferler kazanacagimizi temenni ederek burayi noktalamak isterim.

:yenieek::yenieek:

şimdi stad olduda ne oldu...taraftarmı modernleşti yok.aynı varlıklar yine ordaydı.ingiltere liglerinde tv den seyredebildikleri stada girince böyle tepkiler vermelerini normal karşılıyorum.koltuk kıran su yağdıran taş atan küfür eden insanlardan ne beklersin? biraz gelişelim ya.adam gibi maçımızı izleyelim bu bi oyun sonra da insan gibi stadı terk edelim...göreceksiniz derbi maçı yenilgilerinden sonra stad ali samiyene dönecek.

hagi ne dedi mactan sonra, haydi nobete ,hamdaoui gelcek ,

millet partisinin propagandasını yapıyo biz de susup izlesemiydik koyun gibi.taraftar gereken cevabı vermiştir.bunun terbiyesizlikle alakası yoktur aksine bilinçli taraftar profilidir.

Protestoları yapan taraftarlarımıza yürekten teşekkür etmeyi borç biliyorum.

RTE ve Toki başkanına yapılan herşey zaten hakkettikleri şeylerdi..

Kendi stadının açılışını terkeden yalancı bir başkanı da ben Galatasaray taraftarı olarak görmüyorum.

Geri
Üst Alt