TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Adnan Polat ile taraftarın arasındaki ip bugün kopmuştur.Bugün orada olan arkadaşlar benim kardeşimdir. Hepsine helal olsun. Bugün tarihimizin dönüm noktasıdır.Adnan Polat'ın arkasında bir güç yok artık .

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Türk Telekom Arena mı yoksa Ali Sami Yen mi hadi referanduma gidelim..

Kimse 25 milyona civarı Galatasaray taraftarını karşısına almaya cesaret edemez..

basbakanın bu kadar etkın oldugu ülkemizde fedarasyonu kulupler birliğini siyasi iktidarı herkesi karsımıza aldık bu bize pahalıya mal olabilir bilmem anlatabilir mi ? hakemleri ve fedarasyonu iyi izleyelim bu geceden sonra

hiç bir b..k yapamazlar.

unutma galatasaray türkiyedir. ve türkiyenin gücüdür sandıkada gideriz isteyene cevap veririz. sorun orada değil başbakan bunu haketmedi ayrıca sevdiğim bir kişi ve tarafsız biri .........olmamalıydı

Adnan Polat o TOKİ Başkanı'ndan hesap sormazsan adamım diye dolaşma!

Ne hasabı, ne sorması!!!

Adam Galatasaray taraftarını suçluyor!!!

Polat , İnşallah yarın ki açıklaman istifa olur!!!

Taraftar önce Ali Sami Yen'in vedasını sonra Arena'nın açılışının içine etti.

Benim hesabima göre ülkemin insaninin en azindan yarisi ülkesini kendi cikarlarindan daha cok seviyor. Benim hesabima göre Türkiye Cumhuriyetini en az 2 kisiden 1'i hala sahipleniyor. Benim hesabima göre bu ülke sahipsiz degil, bugün de bunu tekrar görmüs oldum. Tesekkür ederim.

Senin hesabına tövbe yarabbim ne biçim bir insansın sen be iki mesaj yazdın milleti birbirine düşürdün... :31::ka10:

yeni popescu : lucas neill

yeni bülent korkmaz :cana

Bize yakisan bu stadi TOKI'ye hediye etmek olur, iclerinde kalmasin. Ben igrendim olanlardan.

Benim hesabima göre ülkemin insaninin en azindan yarisi ülkesini kendi cikarlarindan daha cok seviyor. Benim hesabima göre Türkiye Cumhuriyetini en az 2 kisiden 1'i hala sahipleniyor. Benim hesabima göre bu ülke sahipsiz degil, bugün de bunu tekrar görmüs oldum. Tesekkür ederim.

Tamamen bencilce, yobazca bir yaklaşım. Fazla uzatmamak lazım. Anlamışsındır nasılsa. Burası siyaset meydanı değil nede olsa.

ya arkdaslar yine medyanin oyununa geliyoruz. Bunlarin asil istegi bu zaten! Stadimizin guzellikleri yerine boyle olaylarin konusulmasi.

...

Herşeyin içinde siyaset vardır.Bu konuların üstünde değerlendirilecek adamlar vardır lakin ne Adnan Polat ne de Tayyip Erdoğan bu klasmanda değiller. Bence tabii.

Adnan Polat o stadı terkettiği an bitmiştir.Bİr daha o stada girmesin.Nerede yaşıyoruz biz ya İranda mı? İnsanların protesto haklarını kullanmaları suç olmuş nasıl demokrasidir anlamadım gitti...

millet partisinin propagandasını yapıyo biz de susup izlesemiydik koyun gibi.taraftar gereken cevabı vermiştir.bunun terbiyesizlikle alakası yoktur aksine bilinçli taraftar profilidir.
:yenieek:

Siyasi Rant aslantepeden defolsun bana bile böyle ciddi mesaj yazıdırdınız.

Stadı kimse babasının hayrına yapmadı.adnan polatta akıllı olsun ona buna yamattırmasın kendini

Sende bence o kendini bilmez, hadsizlerden farksızsın... Düşünce yapın hep bölücülük üzerine kurulmuş...

Beni tanimadan böyle bir yargiya varabilecegine inanmiyorum. Ben kendimi cok bilirim, haddimi de ayni sekilde. Ama degerlerimi herseyin üstünde tutarim ve ülkem benim icin cok degerlidir.

Adnan Polat ile taraftarın arasındaki ip bugün kopmuştur.Bugün orada olan arkadaşlar benim kardeşimdir. Hepsine helal olsun. Bugün tarihimizin dönüm noktasıdır.Adnan Polat'ın arkasında bir güç yok artık .

+1905

Geri
Üst Alt