TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Sami Yen Kapalı'sını aradı gözler.

Yeni ama ruhsuz stadımıza alışmam zaman alacak.

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Adnan Polat ile taraftarın arasındaki ip bugün kopmuştur.Bugün orada olan arkadaşlar benim kardeşimdir. Hepsine helal olsun. Bugün tarihimizin dönüm noktasıdır.Adnan Polat'ın arkasında bir güç yok artık .

Adnan polatı kimse yuhalamadıki. Olay siyasete irdelendi. Adnan Polata hiçbişicik olmaz.

...

....

protetolarla yüreğimize su serpen gerçek galatasaray taraftarına sonsuz teşekkürler,o rezil toki başkanınıda allah bildiği gibi yapsın,yaptığı çürük evlerin hesabını belki burada rte sormayacak ama öbür tarafta allah onun hesabını soracaktır...

Özhan Canaydın, Mustafa Sarıgül ve Faruk Süren gibi isimlerin adı bir kere geçmedi.Adnan Polat sırf bazılarına yaranmak için bugün bu hallere düştü.Bugün ipler koptu.Adnan Polat bittin artık kabul et.

"Gökhan Aydın" adındaki şahıs burda milleti birbirine düşürmek mi amacın arkadaşım söyler misin ?

Bakın...

Siyaset konuşmayalım diyorum ama üzerime geliyorsunuz...

Siz Başbakan yuhalayanlar vatanseversiniz...

Biz şerefsiziz öylemi...?

Başbakan Basketbol Dünya Kupası final maçında bütün dünya izlerken yuhalanmadı mı? Bu nasıl bir medyadır ki o olayı bir günde unuturken bizi resmen çarmığa germeye çalışıyor. Eminim en az 1 hafta bu olay konuşulacak ve ağzı olan herkes biz taraftarlara kinini kusacak. Bıraklım konuşsunlar bizde oturup izleyelim herkesin ne mal olduğunu. Ayrıca ortada küfür yok, hakaret yok. Sadece ıslıklandık diye suçluysak az bile yapmışız. Kimse bir başbakan açılışa geldi diye alkışlamak zorunda değil. Oraya gelen siyasetçi her türlü riski göze almış demektir... Umarım bu olay hemen yarın yönetim kurulunun toplanıp olağan üstü kongre kararı almasına sebep olur...

renkdaslar, mac'in baslangicinda güzel bi pankart acilmisti. izleyemedim.

resim fln var mi acaba?

Benim hesabima göre ülkemin insaninin en azindan yarisi ülkesini kendi cikarlarindan daha cok seviyor. Benim hesabima göre Türkiye Cumhuriyetini en az 2 kisiden 1'i hala sahipleniyor. Benim hesabima göre bu ülke sahipsiz degil, bugün de bunu tekrar görmüs oldum. Tesekkür ederim.

boş konuşuyosun arkadaşım orası miting yeri değil.işinize geldimi spora siyaset karıştırmayın dersiniz.ama işinize gelince.türkiyeden başka örnek göster bana.stad açılışında protesto diye.ne yapsan boş bu insanlara.maket verecen evlerinde ona bakıp hayal kuracaklar.

Ya Recep beyi birakinda, benim anlamadigim stad neden bu kadar karanlikti?

maçtan yeni geldim yeni mabedimiz resimlerle alakası yok tam bir baskı ortamı canlı görünce anladım

Geri
Üst Alt