TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Ne minderi bunlar anlamadim. Koltugun üstüne minder mi koymuslar yoksa koltuklari mi sökmüsler? Tam anlamadim

1295127752-1.jpg

Resme bakınca bildiğin bütün stad artık minder mi koltuk mu neyse o atmış gibi görünüyo. bi iş var bu işte ama

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Arada yayının açısı yakınlığı vs nasıldı? İzleyenler anlatabilir mi ? Beğendiniz mi çekim hangi statları andırıyordu vs

Ben bi ara Şükrü saraçoğlunda maç izliyorum sandım :o

açılış bu şekilde olmamalıydı. İş siyasete dayanmamalıydı ama son yıllarda beceremediğimiz birçok şey gibi bunu da berbat ettik yada ettirdiler! Ne yazık ki ne keyif almayı biliyoruz nede gelecekten umut beslemeyi. Yıllardır beklenen,resimlerine hergün bakıp saniye saniye büyüdüğüne şahit olduğumuz stadın hakkı bu değildi.A dan Z ye bu değil.

ses sistemi tam bir rezaletti konuşma yapanın ne dediği hiç anlasılmıyodu. ses ışık sistemiyle anlastıkları firma hemen değişmeli .. :)

Koskoca ultrAslan pankartı açılmış .. onu bile göremedik maç boyunca tribünleri 2 kere gösterdiler ..

ya minderler zaten stadda hazır. yoktu dışarıda verildi.. millet sonra sahaya attı minderleri. bundandamı bişey cıkartmaya çalışıyolar anlamıyorum ki. maç biter bitmez bütün futbolcuları alkışladık.. ama şunu üzülerek söylemek istiyorum sadece bulundugum güney tribünü alt bağırdı.. diğer tribünler (dogu,batı,kuzey) tribünleri 90 dk oturarak maç izledi. ses olayına gelince. o stad ful cekmediği sürece ses cıkması cok zor .. muhteşem bir stad ama tezahurat olayında sınıfta kaldık..

son zamanda bizim taraftarlarda zaten bir tuhaflik var

o değilde adnan başkanın futbol takımı için en iyisini yapması gerekir!!çok daha fazlasınımı bekliyolar ne istiyoki bunlar.ilerde kafalarına pet şişe yemeyecekleri ne mağlum :(.

Asıl mesele'nin futbol takımı'nı hiçe saymasıyla başladı zaten. Aslına bakarsan, Galatasaray'ın zor gününde ortaya çıkıp, kahramanlık yapıyormuş gibi göstererek, ''ben başkanlığa talip değilim'' dediği zamanlarda, Özhan Canaydın'a yardım elini uzatarak(!) kongrede başkanlığa aday olmasıyla başladı bu karaktersizlik.

'Su yürüdü, izi kaldı' misali, artık suyun nasıl yürüdüğü değil, bu suyun nasıl kesilmesi gerektiği konuşulmalı. Sorulması gerekenler sorulması, hesap istenmeli. Zor günler, zor duraklardan geçer. Bu yüzden bunu atlatmanın yolları aranmalı. Her geçen gün, rezaletin boyu artmakta ve taraftar hiçe sayılmakta.

Onurlu olan, ruhu taşıyan taraftardır ve içindeki Galatasaray ruhuyla, Adnanlar A.Ş'yi bu ızdıraptan kurtaracaktır. Tepki ve sabır'a devam. Yılmayın..

Gördükki adnan polat için Galatasaray'dan daha önemli şeylerde varmış (başbakana yağ çekmek gibi) sen Galatasaray taraftarına teşekkür edeceğin yerde ona Galatasaray'lı değil dedin yazıklar olsun senin gibi başkana.

Aziz yıldırımın oyunu sonradan çıktı güzelim gecenin içine et deseler bu kadar olmazdı oyuna gelmeyelim!!

Uzatılacak bişey yok,yaşanması gerekiyordu yaşanıldı..O stad tüm hasetliklere kıskanmalara rağmen ilerde çok büyük başarıları getirecek bize..İki ses yükseldiğinde ambiansı görmüşsünüzdür..O yüzden 1 hafta içinde unutulur gider,allah 92.dk 2-2 oldu diye sevindirip şampiyon zannettirmesin,o rezillik bir yaşam boyu unutulmaz.

arkadaşlar maçı tam anlamıyla izleyemedim maçın tekrarı hangi kanalda olduğunu bilen varmı?

Çok karanlıktı, düzenlemeleri lazım..

Akustik cok iyi aslında ama bir agızdan tezahurat yapılmadıgı için ugultudan başka bişey duymadım..

anlamadığım neden sadece güney alt tribününde amigo vardı.. diğer hiç bir tribünde amigo yktu.. bütün stadı ateşlemeye çalışan güney alt trübünündeki amigolardı.. ancak onların zoruyla karşılıklı bi kaç tezahurat yapıldı.. ali samiyene göre konusurksak eski açık,kapalı ve numaralı tribün hiç bir tezahuratı başlatmadılar..

Açılış maçına Fiorentina Perez (Madrid Başkanı) Sand Rossel (Barca başkanı) vs gibi adamlar davet edilecekti diye biliyorum umarım edilmemişlerdir .. canları sıkılır adamların bu futbolda.

Maçın sadece ilk yarısını seyrettim. Sonra sıkıldım 2009 yapımı Star Trek'i seyrettim. Yeni bitti.

İlk yarının sonunda bıraktığım mesajların tamamını okudum.

Söyleyeceğim şu.

Açılış tam bize göre oldu. Biz derken Galatasaray'dan bahsetmiyorum.

- Her ne olursa olsun daha olaylar başlamadan ilk anons yapıldığında Devlet erkanının ıslıklanması,

- Devler erkanının açılışı kendi siyasi şovuna çevirmesi,

- TOKİ Başkanı olacak adamın (bu sıfatın yakışmadığını biliyorum ama hakeret etmek içimden gelmedi) rezillikleri,

- Sayın !!! Başkanımızın Galatasaray'ı tamamen unutup, kendi çıkar ve duyguları doğrultusunda stadı terketmesi..

Daha çok şey var ama uzatmaya gerek yok.

Emeği geçenlere yıldızlı pekiyi

O değilde neye üzüldüm biliyor musunuz ?

Bir yıldır bu foruma fotoğraf yetiştirmeye çalışan Necati Şen'e ve ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlara,

Sahip olduğu bilgileri bizimle paylaşan, her fırsatta her soruyu yanıtlamaya çalışan Levent Çelik'e,

Kısacası biz Galatasaray' lılara üzüldüm.

Biz bunu haketmedik.

1295127752-1.jpg

su guzelim koltuklarin halina bakin yazik diyorum baska birsey degil bize asy en bile buyuk fazle gelir biz kim aslantepe kim onca insan olalim hepimiz.

Geri
Üst Alt