TT Arena Galatasaray'ın Elinden Alınabilir!

ah Ünal Basgan, keske cebinden cikarsan 100 Milyon, digeri yüzü de baska sponsor lar ile bulup baska bi yere stad yapsan da bunlarin agiz kokularindan kurtulsak

Lütfen alın birşey deniyeceğiz :D Keşke alsalar, keşke böyle bir hataya düşüp böyle bir şeye tenezzül etseler... Bu ülkede USTA'nın desturu olmadan hiçbirşey yapılamayacağını herkes bildiği için de okları direkt olarak o çok güvendiği ULTRAPOLARCILAR'da dahil USTA'ya çevireceklerdir. Lütfen niyetlenin lan böyle birşeye! Bak bir Galatasaray taraftarı olarak destekliyorum sizi lütfen stadı elimizden almaya niyetlenin!!! :2aloh1:

Eski arazimizi geri veremeyeceklerine göre böyle ihtimal yok.

Sürekli yeni iddialar ortaya atip duruyorlar. Biri bile gercek degil, hadi olsa neyse yani.. Gül gec.

Bir alamadılar şu stadı elimizden. Alsınlar da onlar da kurtulsun bizde. :D

Bu adam 2 sene once de boyle bir aciklama yapmışti ama hicbir sey olmamisti. O stadi almak yemez kolay degil o işler.

Ayrıca alsalar fena olmaz aslında. Asy arazimizi geri verseler oraya sponsor bulup daha güzel bir stat yapariz. Bu stadı sevemedim ben bastan savma yapilmis resmen. O araziye dort dörtluk bir stada asla hayir demem. Hem kendimiz yaptığımiz icin ikide bir bunlarin agiz kokusunu cekmemis oluruz.

Bende almalarını istiyorum.lafta kalmasın ama hadi alın lan.Bakalım neler olacak ondan sonra.G.nüz yiyorsa alın.

Her yere stat yapıldı bir bizimki problem oldu.

bi kere isim hakkı olayında biz haklı çıktık..devlet belirli bi para istedi ama bizim sözleşme imzaladığımız vakit yasa daha çıkmadığı için biz haklıyız..bunu bile bilmiyorsa konuşmayacak...tamamen yıpratma amaçlı bi konuşma...

Adnan Polat gitmeden once bu stad'in bitmesini istedigi icin bunlar oldu. Zaten stad 190 miljar ASY arazisi 532 felandi herhalde, stadi verelim paralari alip yeni bir stad yapalim kendimize.

Adnan Polat ve beceriden yoksun, aptal, işe yaramaz yönetiminin zamanında yediği haltlardan biri daha işte. Giyecek donu bile olmayan b*klu BJK sponsor desteğiyle, üstelikte İstanbul'un en güzel arazilerinden birine stad yapıyor. Bizde afedersinizde Allah'ın kendi haline bıraktığı bir yerde yapılan stada razı oluyoruz, üzerine ASY'nin fıstık gibi arazisini veriyoruz, üzerine bu gereksiz insanların triplerini fln çekiyoruz. Tam komedi. Buna sebebiyet veren herkesin alnından öpmek lazım.

Yılda 1 trilyon lira nedir? İlkokul eğitiminden yoksun kişilerin aldığı görevlere bak. Eğitim şart.

Bunlar boyle konusmaya devam ederse bu taraftar o çatiyi bunlarin biryerlerine monte edecek, haberleri yok.

O yurek varsa alin hadi.

Birde bu ustunu kapama sacmaligini cikardilar basimiza. Gorende Ingiltere'de Ispanya'da Almanya'daki butun stadlarin ustu kapali sanacak.

çatı sökülecek şeffaf şekilde tekrardan kaplanacak bu yaz bu salağın dünyadan haberi yok başkan kendi ağzı ile söyledi sanırım şöyle birşey olacak

turk-telekom-arena.jpg

böyle olsun diye diye zorla yaptıracağım :D

Tmm o zaman Ali Sami Yenin arsasindan elde ettikleri parayida bize versinler iyi valla tinercilere boğaz manzaralı stat şikecilere kadıköy gibi istanbulun en önemli ve en sosyetik mekanlarından birisi bize dağın başında bir stat vererek kaldırdılar onuda başımıza kakiyorlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üzerinin kapanma konusunu bilmiyorum ama bir ara stadın dışını kaplayacağımız ve çatıyı da komple söküp şeffaf yapacağımız yönünde haberler çıkmıştı. Ne oldu o iş acaba? Stadın dışını mimar değil, manav tasarlasa daha güzel olurdu herhalde. Adam şantiye alanı konsepti uygulamış resmen.

Geri
Üst Alt