TT Arena için GSCimbom'dan kimler kombine alacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: TTArena 'da Tribünümüzü Seçiyoruz (Son konu)

Benimde çok canım sıkıldı ama inanın öğrendiğim her bilgiyi anında sizlerle paylaşıyorum

Güncel bilgileri hemen aktardığın için teşekkürler. Öğrenci olmayanlar üst taraftan izlemek istemezler sanırım.

Bu konu hakkında acil bir şekilde düşüncelerimizin ne olduğu hakkında bilgi vermeliyiz.

Ne yapılacak nasıl hareket edilecek.

kombine kart olanlara yine öğrenci indiri mi olacak mı? kale arkası nekadar olacak öğrenci alırsak bilgisi olan var mı ?

3 hafta önce stadı görme fırsatımız oldu birkaç tane uA daki arkadaşlarla gittik şantiye görevlileri yarım saatlik izin verdiler stadı dolaşma imkanımız oldu kale arkasında öğrencilere ayrılan yerde saha cok zor görünüyor ama alt katta görüş imkanı gerçekten çok güzel

foruma göre hareket edicez ama bir gerçekte var üst bölümde maç izlemek çok zor

halit abi gs bonuslulara satışlar 4 ekimde başlıyor 2 ekimde gidersek işlem yapabilirmiyiz?

halit abi gs bonuslulara satışlar 4 ekimde başlıyor 2 ekimde gidersek işlem yapabilirmiyiz?

O işi önümüzdeki hafta ben organize etmeye çalışacağım. Kesin olarak alabileceğimizin onayını alabilrsek 2 EKİM de gideriz.

Hallederiz diye düşünüyorum. O KOnuda Top Bende Beyler...

O işi önümüzdeki hafta ben organize etmeye çalışacağım. Kesin olarak alabileceğimizin onayını alabilrsek 2 EKİM de gideriz.

Hallederiz diye düşünüyorum. O KOnuda Top Bende Beyler...

sabah değilde öğleden sonra orda olursak sizinle gelirim fakat bir problem var öğrenci indirimi olan yer ile ilgili

o tarihe kadar ne yapacağımızın kararını almış olacağız.

Abdullah Abi konu hakkında düşüncesini belirtecektir. Hep birlikte karar veririz.

bende öğreciyim aslında öğrenci indirimi oldukca cazip bir noktaya getiriyor olayı ama şahsen üst katta izlemek istemem böyle bir durumda alttan olsun indirim olmasın kararındayım

2 eylül'e kadar gelir çok büyük ihtimalle gs+bonus kartm ben uyarım size

ayrıca 2.katın en üstlerinden ve ortalarından alırsak mütiş olur :)

2.Katın üstlerinden alma taraftarıyım.Yüzde 50 indirim var diye 1.5 yıl maçı zevkiyle izleyememek pek mantıklı gelmedi bana kesinlikle güney 2nci kat diyorum.Umarım herkese uyar.

anıl ve turan size katılıyorum 1.5 sezonluk kombine alıcaz üstten stadı görme imkanım oldu sahayı görmek zor

o zaman şöyle yapalım halit abi telefon görüşmesi yapıp güney 2'nci kat üst bölümden rezervasyon yapabilirmisin?

az evvelki telefonda konuşmamı aynen aktarıyorum. pegasus(Ali sami yen yeniş açık karşılığı 1 ve 2. kat komple bitmiş

güney tribün(Ali sami yen eski açık karşılığı) 1.kat komple bitmiş.

Bu arada güvenlik açısındanda kontrol amaçlı öğrenci kimliği ibrazı zorunlu olacakmış yani öğrenci kimliği ile alınan kombane kartlarda kambine sahibinden başka birisi giriş yapamayacakmış.

uA alıntıdır.

bir şeyler dönüyor hadi hayırlısı inşallah istediğimiz yerden bilet alırız

bir an önce ortaların üstlerinden rezerve yaptırılıp (ki grup olarak alacağımız için yanılmıyorsam) halletmemiz lazım bu işi :o

bir an önce ortaların üstlerinden rezerve yaptırılıp (ki grup olarak alacağımız için yanılmıyorsam) halletmemiz lazım bu işi :o

stadın yarısının sponsorlara rezerve edildiği bilgileri var yazıklar olsun diyorum.

bu gidişle yer kalmayacak :(

az evvelki telefonda konuşmamı aynen aktarıyorum. pegasus(Ali sami yen yeniş açık karşılığı 1 ve 2. kat komple bitmiş

Bu arada güvenlik açısındanda kontrol amaçlı öğrenci kimliği ibrazı zorunlu olacakmış yani öğrenci kimliği ile alınan kombane kartlarda kambine sahibinden başka birisi giriş yapamayacakmış.

uA alıntıdır.

Bugün ASY'de kombinesi olmamasına rağmen Seyrantepe için kombine alan çok insan varmış. Tek GS Bonus ile max 2 kombine denmesine rağmende limiti yetenler 3 kombine bile alabilmiş.

uA alıntıdır.

Satışların 2.gününde bütün Kapalı ve Numaralı sahipleri kombine alsa bile bitmez o 3 kısım.Doğru olduğunu sanmıyorum.

Var bir işler ama...

İnşallah alabiliriz istediğimiz yerden bu işi halletmek lazım artık.

Ben öğrenci indirimli kısımdan alacağım.Diğer yerler baya bir zorlar beni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt