Cevap: TTArena 'da Tribünümüzü Seçiyoruz (Son konu)
Herkese Merhaba;
Öncelikli Olarak uzun zamandır üzerinde çalıştığımız TT ARENA KOMBİNE Organizasyonunda sona yaklaşmış bulunuyoruz.
Sizlere bir kaç konu hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum.
1 - GSCIMBOM olarak ilk tercihimiz GÜNEY Kat 1 de yer almaktır. ( Öğrenci İndirimi Bu Tribüne Uygulandığı Takdirde )
2 - Öğrenci İndiriminin Sadece 4 ncü Katlarda uygulanması gibi bir değişiklik olur ise birlikte olmak adına GÜNEY KAT 4 ön sıralarda yer almayı düşünüyoruz. ( Şuan için bu seçenek en son alternatif olarak beklemektedir )
3 - KOmbinleri tek sırada yan yana almak yerine öne doğru 2-3 sıra olarak olmayı düşünüyoruz.
Örnek : 15 Kişi Kombine aldığımızı düşünelim.
# # # # # # # # # # # # # # # şeklinde sıralanmak yerine
# # # # #
# # # # #
# # # # # şekliden daha iç içe olmayı düşündük.
4 - Daha sonra hepinize Özel Mesaj ile belirteceğim tarihte Toplu olarak KOmbinelerimizi Almaya Gitmeyi düşünüyoruz.
5 - Takdir edersinizki toplu olarak kombine alacağımız bir ortamda yarın yapacağım görüşme sonrasında bize bazı yerlerin rezerve edilmesini organize etmeye çalışacağım. Bu nedenle yarın görüşme sırasında tüm üyelerimiz adına bazı kararlar vermek durumunda kalacağım. Tercihlerimizin Nasıl olacağını aşağıda eklediğim resim üzerinden sizlerle paylaşmak istiyorum...
Uploaded with
ImageShack.us
*** Resim Sol Tarafında
SİYAH İle belirttiğim yerlerin
MİSAFİR TRİBÜN olduğunu var sayıyoruz.
*** KOmbine alırken İlk Tercihimiz
SARI ile belirttiğim bölgelerde yer almaya çalışmak olacaktır. Yukarıdan aşağıya doğru 1-5nci sıralar
SARI ile belirttiğimiz yerlerden Rezerve Yaptıramadığımız bir durum ile karşılaşırsak 2 Nci Tercihmiz
YEŞİL İle belirtmiş olduğumuz bölgelere yönelmek olacaktır.
Yani 6 - 10 ncu sıralar.
*** İlk 10 sıradan daha aşağıya yer almayı düşünmüyoruz.
SARI Ve
YEŞİLboyalı alanlardan kombine rezervesini yaptıramadığımız bir durum ile karşılaşırsak o zaman
GRİ ile belirtmiş olduğum bölgeyi düşüneceğiz. 1-10 ncu sıralar
GRİ ile belirtmiş olduğumuz bölgedende yer bulamamız durumunda
MAVİ ile belirttiğim bölgeye kaymayı düşünüyoruz. 1-10 ncu sıralar
*** Neden
GRİ ve MAVİ Olan tarafa kaydık diye düşünen arkadaşlarımız olacaktır. Şöyle cevap vereyim. Diğer taraf misafir tribününe yakın olduğundan özellikle Derbi maçlarda POLİS Kordonu yoğun olacak ve rahat maç izleyemeceğimizi düşündük.
Şİmdi Tüm alternatifleri sizlerle paylaştım. Bu Alterbatiflerin hiçbirinde yer bulamaz ise ne yapacağız sorusu ile karşılaşmamyı umud ediyorum.
Olduki Alternatif planlarımızın hepsi geri tepti. O Zaman ne Yapacağız.
İşte bu konuda hepinizden aşağıdaki şıklardan birini seçmenizi rica ediyorum.
A - Halit GÖNÜL ün seçeceği yerde oturmayı kabul ediyorum.
B - Önerim Var.
C - Ben Münferit olarak Kombinemi Alırım.
Son olarak burada belirttiğim açıklamaların hepsinin yarın yapacağım görüşmenin olumlu geçmesi sonrasında gerçekleşeceğini belirtmek isterim.
Umarım herşey düşündüğüm gibi olur.
Saygılar
Halit GÖNÜL