TT Arena için GSCimbom'dan kimler kombine alacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: TTArena 'da Tribünümüzü Seçiyoruz (Son konu)

Ah ya askere gitmeyecek olsam :(

Cevap göndermeyen Herkesten KObineyi nereden almayı düşündüklerini ve KOmbine alırken nakit mi GS Bonus ilemi kullanacakları hakkındaki cevapları bu akşam göndermelerini rica ederim.

Cuma akşamına kadar bu bilgilere kesin olarak ihtiyacım vardır...

GSBonus

Gs Bonus'um var.Kat 1 diyorum bende.

Başka bir forumun linkini vermek yasakmı? Bugün alınan bir bilgiye göre (gidip satışta öğrenilmiş bir bilgi) alt tribüne öğrenci indirimi uygulanacakmış. Eğer yasak değilse link verebilirim. İnşallah doğrudur bu.

Kaynak belirterek içeriği kopyalaman daha doğru olur.

Bu bilgiye Halit Gönül Arkadaşımız da ulaştı bugün. Yani Güney kat 1 deyiz.

Hazırlıklı olun. :)

Evet süper haberlerle gelmiş bulunmaktayım, ağzınızın kulaklarınıza erişmesine hazır olun diyorum

1-) PEGASUS ( kuzey) ALT ve GÜNEY ALT tribünler öğrenci indirimli olarak 574 liraya satışa çıkacak

2-) Salı gününden itibaren ASY'den eski açık kombinesi olanlar PEGASUS ALT ve GÜNEY ALT tribünlerin kombinelerini öğrenci indirimiyle beraber alabilecek.

3-) Mahir abi bu da sana gelsin:) öğrenci indiriminde yaş sınırı yok.

Özellikle senin için sordum; " mesela 31 yaşında açıköğretimde okuyan Mahir adında birisi öğrenci indiriminden yararlanabilecek mi" ? -"evet paso,öğrenci kimliği herhangi bir şeyle alabilecek" dedi yetkili kişi.

Bunlar en son ve kesin olan bilgilerdir, nerden öğrendin diye sorucak olursanız, satış ofisinden bizzat öğrendim, benden 5 dakika önce Murat Yalçındağ gelip bu maddeleri koydurmuş.

Not: Bu bilgiler aslantepe.biz forumundan 'devrim' isimli kullanıcıya aittir.

ooo bu süper oldu :D

gs+bonus kartımı bekliyorum , gelecek hafta başında ulaşır büyük ihtimal..

Yasincim iletişim bilgilerini telefonuma kaydettim.

25 Eylül Cumartesi gecesi sizlere kombine alımı ile net bilgiler vereceğim.

Yerimizin neresi olcağı kaç kişilik yerimizin olacağı gibi.

Umarım herşey düşündüğüm gibi gider ve sizlere karşı mahçup olmam.

Uzun uğraşlar sonrası çok yol katettik. Görüşmelerim çok iyi gecti görünüyor.

Abdullah Abi bahsetmiş bende şu müjdeyi size verebilirim.

GÜNEY TRİBÜN KAT 1 de yer alacağız gibi görünüyor ve bu kata öğrenci indirimi uygulanacak.

Bu bilgiyi çok sağlam bir yerden aldım. ( Abdullah abinin tüm yazışmalardan haberi var)

Hadi bakalım yarın akşama kadar sizlerden beklediğim bilgileri eksiksiz olarak bana ulaştırmanızı bekliyorum.

Bu bilgiler Cumartesi günü yapacağım görüşme için gerekli.

Herkesin yardımcı olmasını bekliyorum...

Yasincim iletişim bilgilerini telefonuma kaydettim.

25 Eylül Cumartesi gecesi sizlere kombine alımı ile net bilgiler vereceğim.

Yerimizin neresi olcağı kaç kişilik yerimizin olacağı gibi.

Umarım herşey düşündüğüm gibi gider ve sizlere karşı mahçup olmam.

Uzun uğraşlar sonrası çok yol katettik. Görüşmelerim çok iyi gecti görünüyor.

Abdullah Abi bahsetmiş bende şu müjdeyi size verebilirim.

GÜNEY TRİBÜN KAT 1 de yer alacağız gibi görünüyor ve bu kata öğrenci indirimi uygulanacak.

Bu bilgiyi çok sağlam bir yerden aldım. ( Abdullah abinin tüm yazışmalardan haberi var)

Hadi bakalım yarın akşama kadar sizlerden beklediğim bilgileri eksiksiz olarak bana ulaştırmanızı bekliyorum.

Bu bilgiler Cumartesi günü yapacağım görüşme için gerekli.

Herkesin yardımcı olmasını bekliyorum...

Eyvallah hocam sabırsızlıkla bekliyorum.

Kat 1'de öğrenci indirimi varsa ordan alırız tabi.Kartım elime ulaştığı anda bilgi veririm.Bir iki gün içinde gelmesi lazım.

Tuğberk Apaydın ------------------Öğrenci indirimi nerdeyse orası sanıyorum :D 1 olursa 1 uygundur olmazsa 4 -----------------------------------------GS+Bonus

İşte Kesin Olarak Kombine Alacağını Belirten GSCIMBOM Üyelerinin Listesi :

İsim Soyad-----------------------Kombine Alınacak Tribün Seçimi----------Kombine Ödemesi GS+Bonus / Nakit Yapılacaktır

1 - Halit GÖNÜL-----------------GSC Çoğunluğuna Uyacak------------------GS+Bonus

2 - Abdullah TAŞAN-------------GSC Çoğunluğuna Uyacak.------------------GS+Bonus

3 - Oray US--------------------Haber Bekleniyor-----------------------------

4 - Oray US (2)----------------Haber Bekleniyor-----------------------------

5 - Önder KAR------------------Kat 1-----------------------------------------GS+Bonus

6 - Murat AVCI-----------------Haber Bekleniyor-----------------------------

7 - Muhammet YAYMAZ---------Haber Bekleniyor-----------------------------

8 - Turan TANRIÖVEN------------Kat 1----------------GS+Bonus

9 - Yunus Emre ÇAYIRLI---------Haber Bekleniyor-----------------------------

10 - Tuğberk APAYDIN------------Kat 1-----------------------------GS+Bonus

11 - Umut SEZER-----------------Haber Bekleniyor-----------------------------

12 - Yiğit ERK--------------------Haber Bekleniyor-----------------------------

13 - Cenk Oran ÖZDEMİR----------Haber Bekleniyor-----------------------------

14 - Burak YAĞCI-----------------Kat 4------------------------------------------Kart Bekliyor

15 - Serhat KALENDER-------------Kat 1 / GSC Çoğunluğuna Uyacak.---------

16 - Serhat KALENDER Arkadaş 1---Kat 1 / GSC Çoğunluğuna Uyacak.--------

17 - Serhat KALENDER Arkadaş 2---Kat 1 / GSC Çoğunluğuna Uyacak.--------

18 - Ali Barış İSTANBUL--------------Haber Bekleniyor-----------------------------

19 - Ali Barış İSTANBUL Arkadaş 1--Haber Bekleniyor-----------------------------

20 - Alkan GÜLTEKİN-----------------Haber Bekleniyor-----------------------------

21 - Anıl OVEYCENİK-----------------Kat 1------------------------------------------Kart Bekliyor

22 - Namık ZENGİN-------------------Haber Bekleniyor-----------------------------

23 - Kaan KAPCİ-----------------Haber Bekleniyor---------------------------------

24 - Mesut KALE-------------------Haber Bekleniyor-----------------------------

25 - Çağdaş SARI----------------Kat 4---------------------------------------------GS+Bonus

26 - Mesut ASLAN----------------Haber Bekleniyor-----------------------------

27 - Emre KATMER---------------Kat 4---------------------------------------------Nakit

28 - Yasin KAPLAN---------------Kat 1---------------------------------------------

ben kale arkasından öğrenci indirimiyle almayı düşünüyorum.m.köyde iş yerim zaten.akşamüstü gidip şartları öğrenicem.öğrenci olarak alınca taksiti var mı bilmiyorum

ben kale arkasından öğrenci indirimiyle almayı düşünüyorum.m.köyde iş yerim zaten.akşamüstü gidip şartları öğrenicem.öğrenci olarak alınca taksiti var mı bilmiyorum

Arda Eğer GSCIMBOM ile birlikte almak istersen aşağıdaki belirttiğim sorulara cevap vermeni rica ediyorum.

Yarın grup halinde kombine alımı için bir görüşme yapacağım.

Soruna gelince Öğrenci İndirimi GS+BONUS olan öğrenciye 12 Taksit uygulanacak.

Allah Halit Bey 'in yardımcısı olsun. 20 ye yakın kişinin sorumluluğunu üzerine alıp görüşmeler yapmaya gidiyor.

Artık herkes Güney Kat 1 'ci olduğuna göre, amacımız öncelikli olarak sarı işaretli bölgeden (orada olduğumuzda bakış açısı bir alttaki resim gibi olacak) yer almak ve ilk etapta alamayıp sonradan bize katılmak isteyenler için bizim ön sıramızdan yer ayırmak olacak.

Bu bölüm olmazsa biraz yanı biraz arkası biraz önü olur. Artık kısmetimiz ne ise onu göreceğiz.

Ekli dosyayı görüntüle 2465

Ekli dosyayı görüntüle 2466

Ekli dosyalar

• yerimiz.webp
    yerimiz.webp
    108,6 KB · Görüntüleme: 47
  • görüş alanı.webp
    görüş alanı.webp
    91,4 KB · Görüntüleme: 65

Herkese Merhaba;

Öncelikli Olarak uzun zamandır üzerinde çalıştığımız TT ARENA KOMBİNE Organizasyonunda sona yaklaşmış bulunuyoruz.

Sizlere bir kaç konu hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum.

1 - GSCIMBOM olarak ilk tercihimiz GÜNEY Kat 1 de yer almaktır. ( Öğrenci İndirimi Bu Tribüne Uygulandığı Takdirde )

2 - Öğrenci İndiriminin Sadece 4 ncü Katlarda uygulanması gibi bir değişiklik olur ise birlikte olmak adına GÜNEY KAT 4 ön sıralarda yer almayı düşünüyoruz. ( Şuan için bu seçenek en son alternatif olarak beklemektedir )

3 - KOmbinleri tek sırada yan yana almak yerine öne doğru 2-3 sıra olarak olmayı düşünüyoruz.

Örnek : 15 Kişi Kombine aldığımızı düşünelim.

# # # # # # # # # # # # # # # şeklinde sıralanmak yerine

# # # # #

# # # # #

# # # # # şekliden daha iç içe olmayı düşündük.

4 - Daha sonra hepinize Özel Mesaj ile belirteceğim tarihte Toplu olarak KOmbinelerimizi Almaya Gitmeyi düşünüyoruz.

5 - Takdir edersinizki toplu olarak kombine alacağımız bir ortamda yarın yapacağım görüşme sonrasında bize bazı yerlerin rezerve edilmesini organize etmeye çalışacağım. Bu nedenle yarın görüşme sırasında tüm üyelerimiz adına bazı kararlar vermek durumunda kalacağım. Tercihlerimizin Nasıl olacağını aşağıda eklediğim resim üzerinden sizlerle paylaşmak istiyorum...

Uploaded with ImageShack.us

*** Resim Sol Tarafında SİYAH İle belirttiğim yerlerin MİSAFİR TRİBÜN olduğunu var sayıyoruz.

*** KOmbine alırken İlk Tercihimiz SARI ile belirttiğim bölgelerde yer almaya çalışmak olacaktır. Yukarıdan aşağıya doğru 1-5nci sıralar

*** SARI ile belirttiğimiz yerlerden Rezerve Yaptıramadığımız bir durum ile karşılaşırsak 2 Nci Tercihmiz YEŞİL İle belirtmiş olduğumuz bölgelere yönelmek olacaktır.

Yani 6 - 10 ncu sıralar.

*** İlk 10 sıradan daha aşağıya yer almayı düşünmüyoruz.

*** SARI Ve YEŞİLboyalı alanlardan kombine rezervesini yaptıramadığımız bir durum ile karşılaşırsak o zaman GRİ ile belirtmiş olduğum bölgeyi düşüneceğiz. 1-10 ncu sıralar

*** GRİ ile belirtmiş olduğumuz bölgedende yer bulamamız durumunda MAVİ ile belirttiğim bölgeye kaymayı düşünüyoruz. 1-10 ncu sıralar

*** Neden GRİ ve MAVİ Olan tarafa kaydık diye düşünen arkadaşlarımız olacaktır. Şöyle cevap vereyim. Diğer taraf misafir tribününe yakın olduğundan özellikle Derbi maçlarda POLİS Kordonu yoğun olacak ve rahat maç izleyemeceğimizi düşündük.

Şİmdi Tüm alternatifleri sizlerle paylaştım. Bu Alterbatiflerin hiçbirinde yer bulamaz ise ne yapacağız sorusu ile karşılaşmamyı umud ediyorum.

Olduki Alternatif planlarımızın hepsi geri tepti. O Zaman ne Yapacağız.

İşte bu konuda hepinizden aşağıdaki şıklardan birini seçmenizi rica ediyorum.

A - Halit GÖNÜL ün seçeceği yerde oturmayı kabul ediyorum.

B - Önerim Var.

C - Ben Münferit olarak Kombinemi Alırım.

Son olarak burada belirttiğim açıklamaların hepsinin yarın yapacağım görüşmenin olumlu geçmesi sonrasında gerçekleşeceğini belirtmek isterim.

Umarım herşey düşündüğüm gibi olur.

Saygılar

Halit GÖNÜL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt