TT Arena için GSCimbom'dan kimler kombine alacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: TT Arena için GSCimbom'dan kimler kombine alacak?

https://www.gscimbom.com/forum/turk...-icin-gscimbomdan-kimler-kombine-alacak_.html

Üyelerimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda TT ARENA KOMBİNE LİSTESi Konun İlk Sayfasında sürekli olarak güncellenmektedir.

KOMBİNE ALMAYI DÜŞÜNEN ÜYELERİMİZİN SON DURUMLARI HAKKINDAKİ NET BİLGİYİ 14 EYLÜL 2010 23:59 'A KADAR BU BAŞLIK ALTINA VEYA PM GÖNDEREN MOD ARKADAŞLARA BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. 15 EYLÜL SABAHI LİSTENİN SON HALİ YENİ AÇACAĞIMIZ TTARENA GSCIMBOM TARAFTAR GRUBU BAŞLIĞINDA YAYINLANACAKTIR.

TÜM ÜYELERİMİZİ YENİ STADIMIZDA TRİBÜNDEKİ YERLERİNİ ALMAYA DAVET EDİYORUZ.

Not: Listede İsmi olmayıp Kombine Almak isteyen üyelerimizin bu başlık altında Hangi Tribünden Kombine almayı düşündüklerini belirtmeleri durumunda gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

Efehan Şimdilik Olumsuz Kadrosuna alıyorum seni :(

Abinle görüşüp en son durum hakkında tekrar geri dönüş yapmanı rica ediyorum.

Abi kısmet olursa olmadı bilet alırım yanına gelirim ayıbsın :)

Elenmemiz kötü oldu olmasa abi olurdu mutlaka

Aslantepe.biz den alıntıdır.

[quote author=gogarus link=topic=15735.msg663936#msg663936 date=1283861261]

grup halinde alış yapacağımız için aşağıdaki bilgilere klüpten ulaşabildik sizlerlede paylaşmak istedim.

-------------------alıntı------------------------

Emir Bey selamlar,

Gereğini grup olarak acilen yapacağız. Yalnız yanlış operasyon nedeniyle zaman kaybetmemek için from ile ilgili birkaç sorum olacak;

1-Herkeste GS Bonus Kredi kartı yok. Yarımızda bu kartın olması yeterli değil mi?

Yarınızda bulunması ne yazık ki yeterli değil. İndirimin geçerli olması için ödemenin kartla yapılması gerekmektedir.

2-Formda belirtilen kart numarası herkesin ödemesini yapacağı kredi kart numarası değil mi? GS Bonus Kart olmak zorunda değil. Tabi ki GS Bonu olursa indirimden yararlanacağız. Bu durumda 1 GS Bonu maksimum 2 kişinin mi ödemesini yapabilecek?

1 GS Bonus sadece 2 kombine alabilecektir. Bu durumda açıkta kalan kişiler indirimden ne yazık ki yararlanamıyor olacaklar.

3-GS Bonus Üye Numarası sadece kartı olanlarda mevcut olacağı için bir kişinin numarasını 2 kişi kullanabilir mi? Bir numara 2 kombineden sonra kullanılmaz hale gelecek ve daha fazla kombine alınmaya çalışılması durumunda uyarı verecektir.

Yardımlarınız için şimndiden teşekkürler.

-------------------------alıntı-----------------------------

fiyatlarda kesin olarka dah aönce dönderdiklerim. kombine talep formuda pdf formatında mevcut . sistemden iş yerinde olduğum için yükleyemiyorum mail olarak yükleyebilecek birine gönderebilirim. fiyatlar aynı kat numaralarını değiştirmişler kuzey yerinede pegasus tribünü yazıyor forumda

[/quote]

Bir alıntı daha

[quote author=Caner ALOĞLU link=topic=15735.msg663949#msg663949 date=1283862074]

@blind_guardian

Müjdemi isterim ;D

Emir beyden gelen cevaplar ;

Caner selam,

Kusura bakma ne zamandır yazamadım sana da.

Biletix işi biraz karışık. Ne yazık ki ticketmaster sayesinde adamların yazılımı çok ama çok iyi ve gelişmiş ve her geçen gün daha da gelişiyor. Galatasaray'ın bu konuya çok büyük bir yatırım yapması gerekir hem insan gücü hem de yazılım olarak ki Galatasaray'da bunu yapacak finansal güç ve vizyon yok. İnternetten koltuğuna kadar insanların seçip alabilmesi devrimdir. Türkiye'de daha önce yapılmadı. Bu bir başlangıç; ileride Galatasaray'ı umarım kendi sistemine geçirebileceğiz diye düşünüyorum ama orta vadede olabilecek bir şey.

Başkasının kredi kartı ile kombine alınma olayı güvenlik açısından tereddütte kalmıştık ama izin vereceğiz artık. O maddeleri kaldırıyoruz siteden.

Sahte öğrencileri de önlemek en büyük amacımız. Artık turnikeler farklı renkte ışık ve uyarı verecek indirimli biletlerde. Öğrenci olduğunu kanıtlaması istenecek bu kişilerden. Tabiiki kombineyi başka bir öğrenci arkadaşına verebilir ama yetişkin olmayacak ve olmamalı.

Köşe kısımlar günlük bilet olarak satılacak. Çok az bir kısım oluyor zaten onlar da.

Son nokta da hala geçerli. Eğer Limit 1.200 ise ve 12 taksitli toplam 1.000 TL'lik kombine alırsan kullanılabilir limitin 200 kalıyor. Tabiiki her taksit ödemesinden sonra kredi kartı limiti de taksit miktarı kadar açılıyor.

[/quote]

https://www.gscimbom.com/forum/turk...-icin-gscimbomdan-kimler-kombine-alacak_.html

Üyelerimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda TT ARENA KOMBİNE LİSTESi Konun İlk Sayfasında sürekli olarak güncellenmektedir.

KOMBİNE ALMAYI DÜŞÜNEN ÜYELERİMİZİN SON DURUMLARI HAKKINDAKİ NET BİLGİYİ 14 EYLÜL 2010 23:59 'A KADAR BU BAŞLIK ALTINA VEYA PM GÖNDEREN MOD ARKADAŞLARA BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. 15 EYLÜL SABAHI LİSTENİN SON HALİ YENİ AÇACAĞIMIZ TTARENA GSCIMBOM TARAFTAR GRUBU BAŞLIĞINDA YAYINLANACAKTIR.

Not: Listede İsmi olmayıp Kombine Almak isteyen üyelerimizin bu başlık altında Hangi Tribünden Kombine almayı düşündüklerini belirtmeleri durumunda gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

Konu linki tüm üyelerimize ayrıca mail ile gönderildi. (00006 nolu üyemiz Hakan Yılmaz :(:(:( )

Maraton Kırmızı kısımlardan alacağım.

GsCimbom nerede olacaksa bende orada olacağım kombine alacağım. Benide ekleyebilirsiniz.

Kale arkası en alt tribünler hoşuma gitti. Ordan almayı düşünüyorum.

Beni de ekleyebilirsiniz. Kale arkası. Hangisi öğrenciye açılırsa..

halit abi bende kesin kombine alıcam ama hangi bölümden alalım aslında uA'daki arkadaşlarla beraber kombine almayı planlıyordum ama artık alternatif gruplarında çıkması gerektiğini düşünüyorum

halit abi bende kesin kombine alıcam ama hangi bölümden alalım aslında uA'daki arkadaşlarla beraber kombine almayı planlıyordum ama artık alternatif gruplarında çıkması gerektiğini düşünüyorum

Liste Revize edilmiştir.

Seni Kale Arkası ve Batı Üst Kenar Kırmızı olarak yazıyorum

sizde bahsettiğiniz kale arkası bölümündemi olacaksınız?

Önder şöyle açıklayayım.

Şuan için genellikle nereden kombine almayı düşünen üyelerimizin olduğunu bulmaya çalışıyoruz.

Abdullah Abi ile ilk konuşmalarımızda Kale Arkası 2 ( Alt Kısım ) Kombinesi alalım diye konuştuk.

Eğer kombine alan olmaz ise diğer alternatif olarak Belki Batı 5 Kırmızı ( Üst Kısım ) danda alabiliriz demiştik.

Kısacası şuan için kombine alınacak bölüm netleşmiş durumda değil ama Ağırlık Kale Ardası Alt Kısım olarak çıkacak gibi görünüyor.

Çoğunluk orada olduğu sürece öyle olur Önder.

Hangi kale arkası dersek? Protokol 'ün Batı tarafında olacağını görerek Güney diyorum.

Çoğunluk orada olduğu sürece öyle olur Önder.

Hangi kale arkası dersek? Protokol 'ün Batı tarafında olacağını görerek Güney diyorum.

Kale Arkası olursa benimde tercihim Güney tarafıdır. ( ASY Eski Açık Tribününe Karşılık gelmektedir. )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt