TT Arena için GSCimbom'dan kimler kombine alacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: TT Arena için GSCimbom'dan kimler kombine alacak?

Halit bey,

14 Eylül 'ü beklemeden bir öngörüye ulaşabileceğiz sanırım. Sanırım kale arkası "2.kat" çoğunlukta gibi.

Kale arkası tribünlerden kuzey yada güney tercihini de yaparsak (bu konuda fikri olan var mı?), "GSC şurada olacak" diyebiliriz.

Kalan tercihleri ayrıca gruplamaya çalışırız.

Bende sizinle aynı fikrideyim. Kale Arkası 2 de yer alacağımız şuanda netleşmiş gibi görünüyor.

Benim Şahsi fikrim Kuzey Kale Arkasında Yer almaktır ama her türlü düşünceye saygım var.

Abdullah Abi Hangi KAle arkasında yer alacağımız ile ilgili olarak bence Sen karar ver.

Vereceğin kararın arkasındayım. Bu başlığıda 14 Eylül günü Kilitleriz.

Yeni Konuyu açmanıza müteakip geleceklerin listesini o konuya taşırız.

Bende almak istiyorum ama fiyatları bilmiyorum.Buradaki resimdede gözükmüyor.

Güney olmasın diyen var mı? diye sorayım. Sonuçta aşağıdaki resmin sol tarafı oluyor;

25.jpg

Numaralı Batı tarafı olduğuna göre, şu andaki stadın Eski Açık tribününü seçmiş oluyoruz.

Bende almak istiyorum ama fiyatları bilmiyorum.Buradaki resimdede gözükmüyor.

Resmin üzerindeki birimi tıklayın (Buraya tıklayarak resmin büyük/küçük halini görebilirsiniz.) resim büyür. Yada bize sorun, nereyi düşünüyorsanız fiyatını söyleyelim.

İsterseniz fiyatları mail atalım. Siz seçin :);)

GSC olarak seçtiğimiz yer Güney Tribünü kat 2 nin 1,5 sezonluk fiyatı 1.275TL (GS Bonus 'a 1.148TL 12 taksitli fiyatı)

Edit: Bursa 'dan kalkıp geleceğim, herhalde sezonda en fazla 5 maça gelirim ama kombine alıyorum. İstanbul 'lu ve imkanı olup da gelemeyeceğim diyen olmazsa sevinirim. :)

Abdullah Abi;

Güney Tribün GSCIMBOM seçim yaptığı tribün olarak görünmekedir.

Birlikte hareket etme adına İmkanı olan herkesin kombine almasını rica ediyorum.

Özellikle Abdullah abinin Bursada oturduğu halde kombine alması taraftarlık adına tam anlamıyla hepimize bir derstir.

Herkesin önünde Abdullah abiye bir teklifte bulunacağım.

İzlemeye geleceğin maçlardan herhangi birinde Kombinemi sana hediye ediyorum ki Yengeyle beraber maçı izleme fırsatın olur. Umarım bu nacizene teklifimi kabul edersin...

Güney olmasın diyen var mı? diye sorayım. Sonuçta aşağıdaki resmin sol tarafı oluyor;

25.jpg

Numaralı Batı tarafı olduğuna göre, şu andaki stadın Eski Açık tribününü seçmiş oluyoruz.

eğer bahsettiğimiz yerden kombine almassak üzülürüm kesinlikle abdullah abi dediğin yerden kombine almalıyız kapalı tribünün şovlarını görmemiz lazım

Çok teşekkür ederim. GSC bütünlüğü ve sizlerle birlikte olmak benim için yeterli. Eşimi yada bir maça büyük kızımı getireceğim diye sizlerden eksik kalmayı istemem. Alırız ilave bir bilet, ~50TL neyse kulübümüz kazansın...

- - - -

Görüş bildirenlere, "güney 2nci kat" diyecek ve yeniden teyidlerini istiyeceğiz sanırım. 10-15 kişi oluyoruz. Zaten maçlar başlayınca, bizim gibi Güney kat 2 yi seçen, GSC harici kombine sahipleriyle örgütlenerek, sayımızı artıracağımıza şüphe yok.

Güney 2nci kat harici görüş bildirenlerden birkaç kişi birarada olan çıkarsa, 2nci bir örgütlenme yerimiz olabilir.

Bu sene daha başka harcamalarım vardı,keşke 1.5 senelik yapmasalardı şu kombine işini.GSBonus'la alayım diyeceğim ama öğrenciye kart vermiyorlar.Neyse elbet çare bulunur.

İstanbulda degilim malesef :(

https://www.gscimbom.com/forum/turk...-icin-gscimbomdan-kimler-kombine-alacak_.html

Üyelerimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda TT ARENA KOMBİNE LİSTESi Konun İlk Sayfasında sürekli olarak güncellenmektedir.

KOMBİNE ALMAYI DÜŞÜNEN ÜYELERİMİZİN SON DURUMLARI HAKKINDAKİ NET BİLGİYİ 14 EYLÜL 2010 23:59 'A KADAR BU BAŞLIK ALTINA VEYA PM GÖNDEREN MOD ARKADAŞLARA BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. 15 EYLÜL SABAHI LİSTENİN SON HALİ YENİ AÇACAĞIMIZ TTARENA GSCIMBOM TARAFTAR GRUBU BAŞLIĞINDA YAYINLANACAKTIR.

TÜM ÜYELERİMİZİ YENİ STADIMIZDA TRİBÜNDEKİ YERLERİNİ ALMAYA DAVET EDİYORUZ.

Not: Listede İsmi olmayıp Kombine Almak isteyen üyelerimizin bu başlık altında Hangi Tribünden Kombine almayı düşündüklerini belirtmeleri durumunda gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

benide ekleyebilirsiniz , bu ayın sonuna doğru istanbudayım. bakalım şu gsbonus işini halletcem inş bayramdan sonra

kale arkası düşünüyorum bende güney 3 düşünüyorum birazda fiyatlara bağlı öğrenci indirimine vs. olmazsa güney 2 de yer alırım sizinle ;)

1-) Büyük olasılıkla geliyorum.

2-) Kale arkası tercih ediyorum.

3-) Seçimde Uni'ye göre hareket ederim.

Oray Us'un Cevabı

Öğrenci için indirimli tarife uygulanırsa kesin alacağımda bakalım uygulanacak mı.

Ben de almayı düşünüyorum,kale arkası alırım büyük ihtimalle ucuza gelsin diye bir de GSBonus ve öğrenci indirimiyle hayırlısıyla artık ucuza getiririz :)

Bu arada forumca alınmayı düşünülüyormuş, ben 3-4 kişilik bir arkadaş grubuyla almayı düşünüyorum ama belki uygun olursa forumla aynı yerden alabiliriz,daha da güzel olur :)

ben yurt disinda yasiyorum, kombine degilde açilisa gelmek istiyorum, biletleri nasil alabilirim yardimci olursaniz sevinirim

Hakan,

İlk maça yoğunluk olacaktır ama GSBonus 'lu üyemiz çok. Senin için bir ekstra bilet kolaylıkla alırız, sorun olmaz diyorum.

Sen geleceğini kesinleştir yeterki.

Not: Paris 'e 1-2 ayda 1 geliyorum, GS Store 'dan vs isteğin olursa, yardımcı olabilriim.

Hakan,

İlk maça yoğunluk olacaktır ama GSBonus 'lu üyemiz çok. Senin için bir ekstra bilet kolaylıkla alırız, sorun olmaz diyorum.

Sen geleceğini kesinleştir yeterki.

Not: Paris 'e 1-2 ayda 1 geliyorum, GS Store 'dan vs isteğin olursa, yardımcı olabilriim.

Ben İzmir'den geleceğim açılış maçına kesin. İstanbul'da akrabalarım falan var ama onlarda Gsbonus yok onlar alabilirler mi rahat yani yer bulabilirler mi ?

Ben İzmir'den geleceğim açılış maçına kesin. İstanbul'da akrabalarım falan var ama onlarda Gsbonus yok onlar alabilirler mi rahat yani yer bulabilirler mi ?

Açılış maçına GS Bonus 'suz yer bulunması fazla iyimser olur. Bence bulamazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt