TT Arena için GSCimbom'dan kimler kombine alacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: TT Arena için GSCimbom'dan kimler kombine alacak?

Hakan,

İlk maça yoğunluk olacaktır ama GSBonus 'lu üyemiz çok. Senin için bir ekstra bilet kolaylıkla alırız, sorun olmaz diyorum.

Sen geleceğini kesinleştir yeterki.

Not: Paris 'e 1-2 ayda 1 geliyorum, GS Store 'dan vs isteğin olursa, yardımcı olabilriim.

bi aksilik olmazsa 1 hafta Istanbul'a tatile gidecem, tarihi açilis tarihine denk getirmeye çalisiyorum, zamani gelince size bildirirm...GS Store'dan sadece formalari aliyorum bu sene pembe formayi aldim, çubuklu formayi bekliyorum begenirsen onu da alabilirim..ilgilendigin için tesekkur ederim

Yardımcı olursanız teşekkür ederim açılış maçında.

Maç öncesi (biletler satışa çıkmadan birkaç gün önce) konu açarak, senin durumundaki GSCimbom 'lu arkadaşlara elimizden geleni yaparız.

Kombiler için gs bonus card limitleri yetersiz kalıyor. Bunun için bankayla anlaşmış olabilirler mi? Limitsiz kullanım gibi

Benim limitte bir sorun yok. Ve bildiğim kadarıyla limitler yeterliyse bu takistli alışverişi yapabilirsiniz.

Bankanızdan limit artırımı talep etmek dışında fazla seçenek yok gibi görünüyor.

https://www.gscimbom.com/forum/turk...-icin-gscimbomdan-kimler-kombine-alacak_.html

Üyelerimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda TT ARENA KOMBİNE LİSTESi Konun İlk Sayfasında sürekli olarak güncellenmektedir.

KOMBİNE ALMAYI DÜŞÜNEN ÜYELERİMİZİN SON DURUMLARI HAKKINDAKİ NET BİLGİYİ 14 EYLÜL 2010 23:59 'A KADAR BU BAŞLIK ALTINA VEYA PM GÖNDEREN MOD ARKADAŞLARA BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. 15 EYLÜL SABAHI LİSTENİN SON HALİ YENİ AÇACAĞIMIZ TTARENA GSCIMBOM TARAFTAR GRUBU BAŞLIĞINDA YAYINLANACAKTIR.

TÜM ÜYELERİMİZİ YENİ STADIMIZDA TRİBÜNDEKİ YERLERİNİ ALMAYA DAVET EDİYORUZ.

Not: Listede İsmi olmayıp Kombine Almak isteyen üyelerimizin bu başlık altında Hangi Tribünden Kombine almayı düşündüklerini belirtmeleri durumunda gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

Son Düzenlemeler Yapılmıştır...

Metin GÜMÜŞOĞLU

T.T.Arenada Hangi Tribunde Olacagiz? 10 Eylül 2010 Cuma 14:46:17

--------------------------------------------------------------------------------

herkesin merak edip sordugu ancak cevabini alamadigi ultrAslanin ttarenada hangi tribunde yer alacagi sorusu bu hafta icinde belli olacak.

Uzun zamandır merak edilen konu bu hafta içinde belli olacakmış.

Andullah Abi;

Nacizane bir önerim olacaktır. uA hangi tribünde yer alacağını açıkladıktan sonra bizde nerede olacağımıza karar verelim.

Şahsi fikrim: uA ile aynı tribünde yer almamaktır.

Aslantepe.biz den alıntıdır :

----> Klüpte kombine satışında görevli kişiden alınmış bilgiler ;

--- Sitelerden dolaşan ve kombine fiyatlarını gösteren fiyat listesi doğrudur..(denizbank'ın listesi)

--- Başkasının kredi kartı ile kombine alınabilecek.

--- Bir kredi kartı ile 2 tane kombine alınabilecek.

--- Klübün belirleyeceği bir kale arkasında(5,kat) öğrencilere indirim yapılacak.Fakat bu öğrenci indiriminde bir yaş sınırı olacak, örneğin 35 yaşındaki birisinin öğrenci olsa bile indirim alması mümkün olmayacak.Yaş sınırını gelecek hafta belirleyeceğiz.

Eğer sadece öğrenciyseniz ve GS Bonus’unuz yoksa sadece 50% indirim alacaksınız ve 1,5 sezonluk kombine 525 TL olacak. Eğer, ek olarak GS Bonus’unuz da varsa 525 TL üzerinden 10% indirim daha olacak ve 1,5 sezonluk öğrenci kombinesi 472,5 TL olacaktır.(Öğrencilerde taksit imkanlarından faydalanabilecekler.)

--- Tabiki bu kadar uygun fiyatlı kombinelerin suistimale uğraması oldukça muhtemeldir. Bu yüzden stada girişte turnikelere özel uyarı sistemleri yerleştirilecek ve öğrenci bileti ile giriş yapan birisinden öğrenci olduğunu kanıtlaması istenecektir. Eğer, yetişkin giriş yaparsa kombineyle, bu eylem kombinenin iptaline kadar gidebilir.

--- Mesela kredi kartınızın limit 1.200 tl ise ve 12 taksitli toplam 1.000 TL'lik kombine alırsan kullanılabilir limitin 200 kalıyor. Tabiki her taksit ödemesinden sonra kredi kartı limiti de taksit miktarı kadar açılıyor.Yani eger kredi kartınızı kombine dışında kullanmak istiyorsanız alacağınız kombine fiyatına göre kredi kartınızın limitini arttırmakta fayda var.

--- Herhangi bir kişi başka birinin kombinesi ile maçlara girebilecek. :-X :-X :-X

--- Daha önce klüp tarafından her maç için ayrı çıkarılan sponsor ve davetli kombineleri artık günlük bilet halinde çıkarılmayacak.Kart halinde bir verilecek artık bu kombineler.Bir nevi karaborsanın azda olsa önüne geçilmiş olacak.

--- Paket kombineleri(2 aylık vs.) hakkında şuan somut birşeyler yok.Ocaktan öncede olmaz gibi..Ayrıca yine aynı şekilde günlük biletler hakkındada gelişme yok.

--- Grup olarak kombine almak isteyenlerin bütün bireylerinde GS + Bonus kartı olması gerekiyor.

Kafasında Soru işareti kalan arkadaşım var mı ?

Halit abi Oray Usun cevabı

1-) Büyük olasılıkla geliyorum.

2-) Kale arkası tercih ediyorum.

3-) Seçimde Uni'ye göre hareket ederim.

daha bir 9-10 sene var kombine almam için ama meslek edinir edinmez mutlaka alacağım :)

İstanbul'da oturmama rağmen evim çok uzak, gece ulaşım sıkıntısına çare bulunursa kombine almayı düşünüyorum.

Eskişehir'de oturan bir kişi olarak kombine almasına alırım ama nasıl gideceğim 2 haftada 1.Çok zor.

İstanbul'da oturmama rağmen evim çok uzak, gece ulaşım sıkıntısına çare bulunursa kombine almayı düşünüyorum.

metro yapmadılar mı?

Eskişehir'de oturan bir kişi olarak kombine almasına alırım ama nasıl gideceğim 2 haftada 1.Çok zor.

gitmek değilde diyelim 21.45'te maç 12'de bitti 12'de otobüs olsa saat 2de eskişehirdesin 2.5ta yattın sabah yedi'de iş olsa gerçekten istanbul dışı renktaşların işi zor

metro yapmadılar mı?

gitmek değilde diyelim 21.45'te maç 12'de bitti 12'de otobüs olsa saat 2de eskişehirdesin 2.5ta yattın sabah yedi'de iş olsa gerçekten istanbul dışı renktaşların işi zor

Anadolu yakası ?

Tek şansım var.Sınavda İstanbul'u kazanmam lazım.Başka bir şans gözükmüyor.Bu arada bilet fiyatları nasıl?Taksite mi bölünecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt