TT Arena için GSCimbom'dan kimler kombine alacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: TT Arena için GSCimbom'dan kimler kombine alacak?

Metro varda metronun durakları benim olduğum bölgeye ters. :) Neyse artık bir şekilde halledeceğiz.

İnşallah Beyazıt kardeşim.

Tek şansım var.Sınavda İstanbul'u kazanmam lazım.Başka bir şans gözükmüyor.Bu arada bilet fiyatları nasıl?Taksite mi bölünecek?

Ben İstanbul'u kazanamadım.

Artık ayda 1 geleceğim maçlara.

İzmir'deyim (:.

Aslantepe.biz den alıntıdır :

----> Klüpte kombine satışında görevli kişiden alınmış bilgiler ;

--- Sitelerden dolaşan ve kombine fiyatlarını gösteren fiyat listesi doğrudur..(denizbank'ın listesi)

--- Başkasının kredi kartı ile kombine alınabilecek.

--- Bir kredi kartı ile 2 tane kombine alınabilecek.

--- Klübün belirleyeceği bir kale arkasında(5,kat) öğrencilere indirim yapılacak.Fakat bu öğrenci indiriminde bir yaş sınırı olacak, örneğin 35 yaşındaki birisinin öğrenci olsa bile indirim alması mümkün olmayacak.Yaş sınırını gelecek hafta belirleyeceğiz.

Eğer sadece öğrenciyseniz ve GS Bonus’unuz yoksa sadece 50% indirim alacaksınız ve 1,5 sezonluk kombine 525 TL olacak. Eğer, ek olarak GS Bonus’unuz da varsa 525 TL üzerinden 10% indirim daha olacak ve 1,5 sezonluk öğrenci kombinesi 472,5 TL olacaktır.(Öğrencilerde taksit imkanlarından faydalanabilecekler.)

--- Tabiki bu kadar uygun fiyatlı kombinelerin suistimale uğraması oldukça muhtemeldir. Bu yüzden stada girişte turnikelere özel uyarı sistemleri yerleştirilecek ve öğrenci bileti ile giriş yapan birisinden öğrenci olduğunu kanıtlaması istenecektir. Eğer, yetişkin giriş yaparsa kombineyle, bu eylem kombinenin iptaline kadar gidebilir.

--- Mesela kredi kartınızın limit 1.200 tl ise ve 12 taksitli toplam 1.000 TL'lik kombine alırsan kullanılabilir limitin 200 kalıyor. Tabiki her taksit ödemesinden sonra kredi kartı limiti de taksit miktarı kadar açılıyor.Yani eger kredi kartınızı kombine dışında kullanmak istiyorsanız alacağınız kombine fiyatına göre kredi kartınızın limitini arttırmakta fayda var.

--- Herhangi bir kişi başka birinin kombinesi ile maçlara girebilecek. :-X :-X :-X

--- Daha önce klüp tarafından her maç için ayrı çıkarılan sponsor ve davetli kombineleri artık günlük bilet halinde çıkarılmayacak.Kart halinde bir verilecek artık bu kombineler.Bir nevi karaborsanın azda olsa önüne geçilmiş olacak.

--- Paket kombineleri(2 aylık vs.) hakkında şuan somut birşeyler yok.Ocaktan öncede olmaz gibi..Ayrıca yine aynı şekilde günlük biletler hakkındada gelişme yok.

--- Grup olarak kombine almak isteyenlerin bütün bireylerinde GS + Bonus kartı olması gerekiyor.

Kafasında Soru işareti kalan arkadaşım var mı ?

Öğrenci bu kadar uygun olacaksa kesin alırım.

Kombineyi aldığım an öğrenciydim diyelim ama sonra okulla ilişiğim kesildi mesela, ne olacak :)

Ya da mezun oldum okuldan daha sonra, ne olacak? Sonuçta 1.5 sezonluk kombine bunlar... Bu sene mezun olsan daha 1 sene daha geçerli kombinen. Stada girişte öğrenci olduğunu nasıl kanıtlayacaksın peki o zaman :D

Kombineyi aldığım an öğrenciydim diyelim ama sonra okulla ilişiğim kesildi mesela, ne olacak :)

Ya da mezun oldum okuldan daha sonra, ne olacak? Sonuçta 1.5 sezonluk kombine bunlar... Bu sene mezun olsan daha 1 sene daha geçerli kombinen. Stada girişte öğrenci olduğunu nasıl kanıtlayacaksın peki o zaman :D

Kimlik kartının geçerlilik süresine bakacaklardır zaten o konuda. 2012 olması gerekir sanırım en az. Diğer ihtimalde ne olur bilemiyorum ilginç bir durum :D

aynen. oldukça uygun, şaşırdım açıkcası.

Yarı dönemliğe 250, bir yıllığa 475 verdim. 1.5 yıllık ise 525 olacak e daha ne isterim :)

Kimlik kartının geçerlilik süresine bakacaklardır zaten o konuda. 2012 olması gerekir sanırım en az. Diğer ihtimalde ne olur bilemiyorum ilginç bir durum :D

..

Valla hocam ben öğrenci kimliği ile aldıysam o an hakkı kazanmış olmam gerek. Geçerlilik tarihine bakıp kombineyi alamama durumu bence olmaz sonuçta ben o an öğrenciyim. Ama başvurusunda ibraz edilen öğrenci kimliğindeki Ad Soyad ile kombinede aynı Ad Soyad yazılıp stada girişte kimlik kontrolü yapılabilir. :)

525 TL olursa kombine almak farz olur Ama bence 700 TL gibi bir miktar yapacaklar.

Valla hocam ben öğrenci kimliği ile aldıysam o an hakkı kazanmış olmam gerek. Geçerlilik tarihine bakıp kombineyi alamama durumu bence olmaz sonuçta ben o an öğrenciyim. Ama başvurusunda ibraz edilen öğrenci kimliğindeki Ad Soyad ile kombinede aynı Ad Soyad yazılıp stada girişte kimlik kontrolü yapılabilir. :)

Öğrenci bu kadar indirimli olduğu olursa zaten o tip bir önlem alınacaktır. O olayı da tam kestiremiyorum ama bence geçerlilik süresini dikkate alabilirler, şu an 4. sınıfta okuyan üniversite öğrencilerinin düşecekleri durumda garip olur burada. Bakalım göreceğiz nasıl olacağını :)

Öğrenci bu kadar indirimli olduğu olursa zaten o tip bir önlem alınacaktır. O olayı da tam kestiremiyorum ama bence geçerlilik süresini dikkate alabilirler, şu an 4. sınıfta okuyan üniversite öğrencilerinin düşecekleri durumda garip olur burada. Bakalım göreceğiz nasıl olacağını :)

Evet bakalım nasıl olacak :)

öğrenci kombineleri genel satışa kalmadan biter dimi?

Eğer sadece öğrenciyseniz ve GS Bonus’unuz yoksa sadece 50% indirim alacaksınız ve 1,5 sezonluk kombine 525 TL olacak. Eğer, ek olarak GS Bonus’unuz da varsa 525 TL üzerinden 10% indirim daha olacak ve 1,5 sezonluk öğrenci kombinesi 472,5 TL olacaktır.(Öğrencilerde taksit imkanlarından faydalanabilecekler.)

Bu gerçekleşirse büyük ihtimalle bende kombine alacağım.

6 - Sehat KALENDER-------------???? Kuzey 5

Kuzey tribünü sponsoru Pegasus olmuş anlaşılan...

Serhat bey, yüksekler soğuk olur, kat 2 ye indirsek sizi?

Bir de kuzey-güney ayrımı yapamadık ve Güney dedik biz. Sizin için bir farkı var mı?

Edit: Halit bey, misafir tribün Güney 'de yeralacakmış. Güney-Kuzey tercihimizi değiştirmeli miyiz?

Serhat bey, yüksekler soğuk olur, kat 2 ye indirsek sizi?

Bir de kuzey-güney ayrımı yapamadık ve Güney dedik biz. Sizin için bir farkı var mı?

Edit: Halit bey, misafir tribün Güney 'de yeralacakmış. Güney-Kuzey tercihimizi değiştirmeli miyiz?

2. kat olabilir (işyerimden 4-5 arkadaşım daha olacak) ama Güney tribününde rakip takım taraftarları olacağından Kuzey tercihimdir...

525 TL olayı doğru ise ben de alabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt