TT Arena için GSCimbom'dan kimler kombine alacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: TT Arena için GSCimbom'dan kimler kombine alacak?

kombine.png

Fiyat belirleme, görüşlerimizi almak için vs. için Galatasaray.org'da kombine talep formu eklenmiş.

Buradan.

Istanbul'da yasasaydim. Ben.

ben gebzede yasyrm ancak unıversteden dolyı ızmırdeyım devamlı bu yıl mezun olabılrsem mutlaka kombıne almayı dusunuyorum...

Paylaşman güzel olmuş.

Ben doldurdum 1000-2000 arası dedim , kale arkalarında kombine olursa 1500 civarı bence normal bir fiyat olur.

1500 mü :) Kombıne kale arkası 1500 cok fazla . Yenı stadta kale arkası bilet fiyatı 50 tl bile olsa süper ligde 17 maç . Sampıyon olursak. 3 maçta sampıyonlar liginde oynıcaz 20 maç. 20x50=1000 lira. 5 de fazladan oynadık dıyelım + 250. Ki bız burda okadar maça peşin para vermıs oluoyruz. Kombıne o yuzden 1500 lira kesinlikle olmaz dıye düşünuyorum.600-1000 arası dıye tahmın edıyorum. Bu arada önumuzdekı sezon Ligin ilk yarısını alisamıyende oynıcaz. alisamıyen ıcın ayrı Tt arena ıcın ayrı kombıne olucakmıs. yarım sezonluk kombıne. 300 -500 tl yı bulur ilk yarım sezonluk ıcın:)

İstanbul'da yaşasaydım kombine alırdım, o mükemmel atmosfere bende katkı sağlardım.

Bende bir form doldurdum ayrıca ögrencilere özel bi fiyat listesi cıkmasını ayrıca TT Arenaya özel her sene Turnuva düzenlenmesini rica ettim bakalım:)

Okul uzamazsa eski açıktayım :)

Samiyende kapalının kombinesi ne kadar bilen varmı?

Yanlış hatırlamıyorsam 1520 liraydı ama , yani Samiyende 1500 lira oluyorsa yeni statta başlangıç fiyatı bu civarda olur bence.

bence kale arkası 500-1000 tl gibi olamsı lazım.acaba su kapalı diye hitap ettiğimiz yerlerde nekadardan başlayacak

Ben de doldurdum Ali Samiyen'de toplam 10 defa maça gitmemişimdir. Ama burada devamlı kombine alacağım. Bu arada çalıştığım şirkette hayatlarında maça gitmemiş 30-40 'a yakın insanda kombine almayı planlıyor. Sanırım ilk sezon rekor kırılabilir.

İstanbul'da ikamet etseydim,kombine'mi kesin alırdım.Ama maalesef,arada sırada maç izleme imkanımız var.

Şöyle bi 500 - 600 civarı olursa kesinlikle almayı düşünüyorum .

Bende alacam... Hamburgdan TV önünde Oturma Kombinesi ..:)

bnde gscimboma yeni üye oldum galiba en sonunda bi formumuz oluyor bnm bu senede var eski acıktan kombinem ama seneyede almayı düşünüyorum yine kale arkasından tabi:)

Bende almayı düşünüyorum ama yer olarak şuan belli değil büyük ihtimal kale arkaları olur..

Kapalıdan alıcam kombinemi.

Ankarada oturmama ragmen alıcam. Gider gelirim anasını satayım.Tabi maaşa bi 15% zam gelmesi lazım hesapların tutması için :)

bende alabilirim eğer kale arkası 500-600 civarı olursa ama en azından açılış maçına kesinlikle gitmeyi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt