TT Arena için GSCimbom'dan kimler kombine alacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: TT Arena için GSCimbom'dan kimler kombine alacak?

Merhaba ARKADAŞLAR

Yeni stadımızda hep beraber maç izlemek adına açmış olduğumuz bu başlıkta şuana kadar 44 Renktaşımız Kombine alabileceğini belirtmiştir.

GSCimbom ailesi olarak daha kalabalık bir grup halinde maç izlemek adına hepinizi kombine almaya davet ediyoruz.

Sizlerden tek ricam daha önce kombine alacağını bu başlıkta belirtmiş olan arkadaşların tekrar ben kombine alacağım diye yazmamasııdır. Listeye 2 defa isimlerini yazmak durumda kaldığımız üyelerimiz oluyor. Bu konuya ilginizi rica ediyorum.

Yokmu başka kombine almayı düşünen renktaşımız. Koskoca GSCimbom ailesinden 40 küsür kişimi var :(

yaz beni de listeye üstad:D

belki bende alırım ama kesin değil.ayrıca bi sorum olcak burda da sami yendeki gibi tribünlere eski açık yeni açık gbi isimler verilcekmi.gerçi burda üstü açık tribün olmucak ama eski şeyleri devam ettirmek adına verilmesi iyi olur bence.

ben maalesef yurtdisindayim

Keske Türkiyemde olabilseydimde alabilseydim...

İstanbulda ikamet etseydim,hemen alırdım.Ama benim önerim var.GSC olarak,takımımızın bir maçını toplu halde izleyebiliriz.Hem bu aile ortamımı canlı yaşarız.Gelmek isteyenler,istanbulda bir yerde buluşuruz.Hem birlikte stada akarız

Merhaba Arkadaşlar...

Sonunda Resmi Sitemizde Yeni Stadımız için Kombine Katları için Talep formu seçeneği devreye alınmıştır.

Kombine Taeplerinin Ne kadar olacağını çok merak ediyorum.

Umarım Yönetimden Belirli Aralıklar İle KOmbine Talepleri .... Adet Olmuştur Bilgisi Gelir.

Satışlara Başlamaları için Sabırsızlanıyorum...

GALATASARAY.ORG | Galatasaray Spor Kulübü Resmi Internet Sitesi

Yeni Stadımızda GSCİMBOM Taraftar Grubu Oluşumu için Herkesten Destek Bekliyorum.

Hadi En azından 100 Kişi Olmamız gerktiğini düşünüyorum.

Yeni Taraftar Grubu Oluşumu Biraz Kımıldayın Arkadaşlar.

İstanbulda ikamet etseydim,hemen alırdım.Ama benim önerim var.GSC olarak,takımımızın bir maçını toplu halde izleyebiliriz.Hem bu aile ortamımı canlı yaşarız.Gelmek isteyenler,istanbulda bir yerde buluşuruz.Hem birlikte stada akarız

Ben de İzmir'deyim senin gibi renkdaş.Dediğin gibi kombine alma konusunda şanslı değiliz.Ama toplanıp maça gitme olayı olabilir.Hatta burdan bile otobüs kaldırılabilir.Forumda baya kalabalık İzmirliler.En az 25 kişi bulunabilir çevre illerden gelecek olanlar ile birlikte.Ne bileyim olmadı otobüsü tamamlamak adına eş-dost tanıdık da bulunabilir.Ayrıca İstanbuldakilerle iş birliği yapılıp bize iyi bir karşılama hazırlamalarını da isteyebiliriz :p

Arkadaşlar...

GSCimBom olarak toplanıp bir maça gitme konusunda Abdullah TASAN abimizle geçen hafta bir konuşmamız geçti ve bu düşünceyi çok beğendiğini söyledi.

Sanırım Önümüzdeki Sezon için en azından 1 Maç Ali Sami Yen de daha sonrada TT Arenada bir maça forum olarak gitmeye organize edilecektir düşüncesindeyim.

KOmbine Almayı düşünen yok mu?

var var olmaz mı

Haziranda çıkıcak kombineler iki ayrı dönem olarakmı satılcak?Yani Aslantepe ve ASY olarak?

Arkadaşlar...

GSCimBom olarak toplanıp bir maça gitme konusunda Abdullah TASAN abimizle geçen hafta bir konuşmamız geçti ve bu düşünceyi çok beğendiğini söyledi.

Sanırım Önümüzdeki Sezon için en azından 1 Maç Ali Sami Yen de daha sonrada TT Arenada bir maça forum olarak gitmeye organize edilecektir düşüncesindeyim.

Samiyen 'deki ilk Avrupa Ligi öneleme maçına ve Aslantepe 'deki ilk resmi maça gidecek şekilde hazırlıklara başlıyorum.

OK miyiz?

İsim listelerini maça 2 hafta kala kesinleştiririz.

Mehmet Batdal- Yedek Kulubesi

Serdar Özkan - Yedek Kulubesi

kombine için bi birlik planı var mı,yani şu tribünden kombine alın diye düşünüyo musunuz

ASY'deki Eski Açık Kombinesi Ne kadar olur acaba bu sezon yarı dönem ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt