TT Arena Kamera Açısı

Cevap: TT Arena Kamera Açısı

Milli maçdaki kamera açısını beğendim.

Acaba yeni sezonda cameraları oraya almış olabilirler mi?

Bence Bayern Münih'in kamera açısı kötü. Chelsea gibi olmalı.

2166.jpg

2187.jpg

Kamera açısı böyle olsa ne güzel olurdu yav.

Resimler gsfans tan alıntı.

Tribünleri izlemek istiyosanız stadı gidin , bence kamera açısı çok iyi evinde lcd olan arkadaşlar daha iyi bilir.

herkeste var artık lcd merak etmeyin kimse tüplü tv den izlemiyor.Ayrıca ben stadtan izliyorum maçları ama kamera açısının değişmesini istiyorum.Gerçekten çok çok kötü.

Işıklandırma artırılsa, tribün düzeni doğru dürüst oluşturulsa(merdiven boşluk düzensizlikleri) ve kamera açısı güzel konumlandırılsa stadın soğuk havası bir anda değişir...

Sanki atom parçalayacaklar, ne kadar basit şunlar halbuki...

gerçekten de tv'den izlerken stadın soğuk bir havası var bu belki de dediklerinizle düzelebilir düzenleme şart bence

gerçekten de tv'den izlerken stadın soğuk bir havası var bu belki de dediklerinizle düzelebilir düzenleme şart bence
Stad gerçekten soğuk :D Özellikle üst katlar.Üstelik üst katlarda ışıklandırma sorunu var.Ama ilk çözecekleri mesele stadın soğukluğu olsun.

katılıyorum biraz daha yakın çekim yapılmalı

Stad gerçekten soğuk :D Özellikle üst katlar.Üstelik üst katlarda ışıklandırma sorunu var.Ama ilk çözecekleri mesele stadın soğukluğu olsun.

Aynen o üst katların arka kısmına cam yapmaları lazım hem daha güzel gözükür hem de bi taraflarımız donmaz.:D

Milli maçta ki kamera açısı daha iyiydi, umarım ya böyle devam eder ya da daha aşşağıya alınır kamera, geçen sene ki çok uzak ve çok yukarıdaydı kötüydü baya.

Twitter'dan bi eleman staddaki çalışmaların trabzon maçından sonra olacağını söyledi.

ASY1905 ASY1905

Kale arkası teller kalkacak,dış cephede boyamalar yapılacak,ışılandırma sorununa çözüm...

Twitter'dan bi eleman staddaki çalışmaların trabzon maçından sonra olacağını söyledi.

ASY1905 ASY1905

Kale arkası teller kalkacak,dış cephede boyamalar yapılacak,ışılandırma sorununa çözüm...

Boyamadan öte doğru dürüst bir kaplama yapılmalı. 90'ların boyama mantalitesini 2010 model stad için uygulamazlar umarım.Gerçi kaplamayı bu yaz halletmeliydik;şimdi liglerin başlamasına az kaldı,yetişmez...

Uzak aci iyidir.Televizyonu kucuk olanlara genis ekran hd ,gozleri bozuk olanlarada lazer ameliyat nasip eyle yarabbi.

Arkadaşlar merhaba ben Trabzonspor taraftarıyım.Malum A.Bilbao maçı Arena'da.Bizim yönetim Doğu Tribünü'nün altı 100 TL en üst tribünü 30 TL yapmış ikisinin arasında neden bu kadar mesafe var valla biz de anlamadık.Neyse arkadaşlar ben ikisi arasında kararsızım yani Doğu Üst çok mu uzak oluyor stada yani izlenim önemli futbolu iyi izleyebilir miyiz sizce nereden alalım bileti?

Stadı yıkıp yeniden yapalım.Ok,kib,bye.

Geri
Üst Alt