TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Dilerim gelecekte büyük bir organizasyonun finali yapılır stadımızda.

CL için sanırım kapasite düşük kalıyor ama en azından bir UEFA finali olsa hatta o finalin bir tarafında da biz olsak çok güzel olurdu. :)

Ama 2009'da Türkiye'de oynattıktan sonra üzerinden fazla süre geçmeden tekrar verirler mi soru işareti tabi.

Ayrıca arazi varken şu stadın sırf rakibin 10 sene önce yapılan stadı 52 Bin kişilik diye 62 bin yerine 52 Binlik yapılması da hata bence.

Ya bizim yurudun insaninin kafasi calismiyor. Bakiyorum da Sony New Yorkta ki gökdelen binasini satiyor 1.2 Milyar Dolar icin, ve 3 sene daha orda kirasiz durabilirler, ama parayi da aliyorlar hemen bastan.

Lan yapin aynisini Ali Sami Yen ile, versinler 500 milyon Dolari, yapin 250 i ye sik bi stat, 200 ini borclarina yatir, 50 sini de transfere harca, ama yok iste akil

Aslında Riva Arazisini satarsak borçlarımızı kapatır rahat rahat oyuncu alırdık . Ancak TT Arena'yı başka bir kulübe kiralayıp veya TFF'ye kiralayıp onun yerine kendimizin yapacağı Tokinin el değmeyeceği en az 65.000'lık bir stat yapılmalı .

Ya bizim yurudun insaninin kafasi calismiyor. Bakiyorum da Sony New Yorkta ki gökdelen binasini satiyor 1.2 Milyar Dolar icin, ve 3 sene daha orda kirasiz durabilirler, ama parayi da aliyorlar hemen bastan.

Lan yapin aynisini Ali Sami Yen ile, versinler 500 milyon Dolari, yapin 250 i ye sik bi stat, 200 ini borclarina yatir, 50 sini de transfere harca, ama yok iste akil

Ali Sami Yen'i mi satıyorsun , anlamadım ?

Bizim orda kac yil hakkimiz vardi ? onu bi firmaya verirdin onlar da bize para, biz de toki nin agiz kokusunu cekmezdik, fenere stad yapsalar dubai in 7 yildizli hotelinden beter bi stad yaparlardi

sana ait olmayan şeyi nasıl satıyorsun kullanım hakkı var diye kafana göre iş yapamazsın. sen kiracı olduğun evi satıp kafana göre villa yapabilir misin ki?

Bizim orda kac yil hakkimiz vardi ? onu bi firmaya verirdin onlar da bize para, biz de toki nin agiz kokusunu cekmezdik, fenere stad yapsalar dubai in 7 yildizli hotelinden beter bi stad yaparlardi

ASY için kira bile ödenmiyordu , en az 40 yıl falan daha bizdeydi ama kullanım hakkını öyle kafana göre satıp-devredemiyorsun . Sadece kullanım hakkı senin. Son dediğine katılıyorum . Devletin çok daha fazla kar etmiş olduğunu da düşünürsek bu stad basit kalıyor.

beyler stad kotu degil aksine cok guzel, inanilmaz derecede nakit para getiriyor.

Fakat, bu stadi kendi imkanlarimizla ya da sponsorlarimiza yaptirmis olsak cok iyi bi stad almis olurduk. Ama o kadar ASY arazsinden vazgecip boyle stadi almak devletin bizle gectigi dalgadir. Aysal'in doneminde yapilsaydi stad 85.000 kapasite ve 300 suit olurdu. Saniyorum bu rakamlarla dunyada en cok stad gelirine sahip olan takim unvanina erisirdik.

Ama stad kotu degil, bir kac eksik var sadece

[media]https://www.youtube.com/watch?v=O3OsskHIW_Y[/media]

şunu her maç yapsak ya, hayvan haklarına aykırı mıdır ?

y4u6u8y7.jpg

Çok hoş olmuş

[media]https://www.youtube.com/watch?v=O3OsskHIW_Y[/media]

şunu her maç yapsak ya, hayvan haklarına aykırı mıdır ?

O dönem bile birsürü yaygara çıkmıştı, yaptırmazlar.

Benficanin stadındaki Kartal hep hoşuma gitmiştir mesela bu Aslan olayını yapabilsek müthiş olur

bu stadda 2 kere maç izlemiş biri olarak (biri fener derbisi) bu stadda maç izlemek çok büyük keyif, maç izlerken arkamda oturan bi fenerli yanındaki arkadaşına arenanın saraçoğlundan daha iyi olduğunu söylüyordu.

stadın eksikleri halledilebilecek şeyler. sadece vipde maç izleyen aydın yılmaza verilen paranın bi yarısıyla koltukları söküp kaliteli ve en kırmızısından koltuk taktırırsın, diğer yarısıyla dış cepheye modern ve galatasarayı anlatan bi kaplama (boyama değil) yaptırırsın mükemmel olur.

stadın mimarisinde yani düzeltilemeyecek kısmında bi sorun yok, bu noktada bi sorun olsaydı o zaman stadı beğenmeyenleri anlarım, çok kompakt, görüş alanı her koltukta mükemmel, rakibe müthiş baskı kurulabilen bi stad (sadece kale arkası tribününün bağırmasına rağmen).

ben kendi açımdan stada hayran kaldım belki de kendi mabedimiz olduğundan duygusal baktım, ilk gittiğimde yarım saat sadece stadı izledim, tabi daha önce allianz arenada maç izlemedim, galiba arenayı beğenmeyenler oralarda maç izlemiş.

beyler stad kotu degil aksine cok guzel, inanilmaz derecede nakit para getiriyor.

Fakat, bu stadi kendi imkanlarimizla ya da sponsorlarimiza yaptirmis olsak cok iyi bi stad almis olurduk. Ama o kadar ASY arazsinden vazgecip boyle stadi almak devletin bizle gectigi dalgadir. Aysal'in doneminde yapilsaydi stad 85.000 kapasite ve 300 suit olurdu. Saniyorum bu rakamlarla dunyada en cok stad gelirine sahip olan takim unvanina erisirdik.

Ama stad kotu degil, bir kac eksik var sadece

Stadi dolduramiyoruz, iyiki 85.000 kisilik stad yapilmamis. Çok leş bi görüntü ve boktan bi ambiyans olurdu.

Bu şekil stadimiz iyi dişi renklendirilip ve içerdeki boşluklara düzenleme gelirse müthis olur

Stadi dolduramiyoruz, iyiki 85.000 kisilik stad yapilmamis. Çok leş bi görüntü ve boktan bi ambiyans olurdu.

Bu şekil stadimiz iyi dişi renklendirilip ve içerdeki boşluklara düzenleme gelirse müthis olur

85 bin kisilik stadin varsa; gelemeyen kombineyi satisa cikarma sistemini kullanirsin. muhtemelen 60 bin kombine satilirdi cunku tt arenada bile 75 bin basvurumu ne yapildi diyolardi. oyle bi stadin olsa illaki dolar, sen zaten kombine satiyosun. satmada sikintin yok. Genellikle kombineliler bazi maclari ekiyor. Ektigi zaman kulube bildirip, kulubunde bu biletleri o gun icin baskalarina satmasi lazim. Bu sistemle hic bi macta stad bos kalmaz.

Kaldiki 85 bin kisi stada 70 bin kisi gitse bile iyi. Ben o kombinenin parasini aliyimda, gerisi onemli degil.

85 bin kisilik stadin varsa; gelemeyen kombineyi satisa cikarma sistemini kullanirsin. muhtemelen 60 bin kombine satilirdi cunku tt arenada bile 75 bin basvurumu ne yapildi diyolardi. oyle bi stadin olsa illaki dolar, sen zaten kombine satiyosun. satmada sikintin yok. Genellikle kombineliler bazi maclari ekiyor. Ektigi zaman kulube bildirip, kulubunde bu biletleri o gun icin baskalarina satmasi lazim. Bu sistemle hic bi macta stad bos kalmaz.

Kaldiki 85 bin kisi stada 70 bin kisi gitse bile iyi. Ben o kombinenin parasini aliyimda, gerisi onemli degil.

bu eken ve kombıne kıralamak ısteyen kısıler arasında aracı bı sıte acılsa. kiralamak ısteyen ve almak ısteyen bu sıte uzerınden paslassa ufakta olsa bı kar alsa kulup , hem taraftar mutlu olur hem kulup ufakta olsa para kazanır.

bu eken ve kombıne kıralamak ısteyen kısıler arasında aracı bı sıte acılsa. kiralamak ısteyen ve almak ısteyen bu sıte uzerınden paslassa ufakta olsa bı kar alsa kulup , hem taraftar mutlu olur hem kulup ufakta olsa para kazanır.

2 milyonluk lyon sehrine bile 60.000 kisilik stad dikiyolar. Bu sistemle bos kalmaz yani

Geri
Üst Alt