TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 227 ]

Evet son 1 haftadır olduğu gibi bugun de inşaatımızda in cin top oynuyor. İnşaatta tek çalışan dahi yok, içerdeki elektrik ustaları hariç. İş oldukça aksadı, derhal full vardiya çalışırak 1 haftalık gecikmeyi kapatması gerek Talu&Alke ortaklarının.

Ben Bu satdi da yapacagimiza inanmiyorum maalesef....tam yilan hikayesi ne bitmez ekonomik krizmis...real madrid bir yer satti kurtuldu gitti bizimkileride oyaliyorda oyaliyor bizi artik sabir kalmadi kalmadi...

2009/2010 yılında da Sami Yen'deyiz.Günler kısalıyor ama eylem devam ediyor.

Umutsuzluk bizim temelimizde olmayan,ancak aciz insanların düşünebilceği bir mevzudur.Stad olayı karışık olabilir ancak %75lik kaba kısmı biten ve herkezin takip ettiği bir büyük bir kompleksin bitmemesi gibi bir saçmalığın olmayacağını herkez biliyor.Ha 1 ay geç biter ama biter.

Ayrıca bu stad yerinin mustafa sarıgül gibi zatı muhteremin yönlendirmeleri ile başladığını unutmayalım.Zaten yakın zamanda seçimlerde var,sonrasını hep beraber göreceğiz..

Anlayan anlamışdır sanırım,stad olayı dahada hızlanacakdır ;)

Aslantepe Galatasarayın mabedi olarak 2010 yılı itibari ile anılmaya başlayacak hiç kimse merak etmesin..:f68.gif:

Arkadaşlar bugün akşam saatlerinde öğrendiklerimi sizlerle paylaşıcam kararsizlerin

Öncelikle işçiler bu işte en suçsuz olanlar eren bey dün akşam işçilerle şantiyede konuşmuş burada rakkamları yazmıyacam ama benim size şubat ortasından sonrası için borcum var bu parayıda size çok yakında ödeyecem demiş hatta çalışmalara başlayın bu şantiyeyi en fazla 10 gün durdurabilirim demiş anlaşılan oki eren beyle terra arasında bir sorunvar bu arada dubaili firmada terraya işçilerin parasını ödeyelim iş dursun demiş evet burda bir sorun olduğu kesin yanlız dün eren beyin yaptığı büyük cesaret sanırım burada bir dam harcama durumu var ve birileri erenbeyi harcamaya çalışıyor kimler olduğu takdirinize kalmış.

Bu işin arkasında birilerinin siyasi oyunları olduğuda gerçektir yanlız aynı görüştekilerin kendi siyasi hesaplaşması da mağlesef bu proje üzerinden yapılmaktadır ve öğrendiğim birşey daha işçilerin çok masumune olan protestosu o gece proveke edilip iş medyalaştırılmıştır eren beyin şantiyecilikten biraz uzak kalması sanırım bunların yaşanmasına sebep oldu.

Bir görüşte benden yöneticilerimiz sürekli orada olduklarını söylerken bizim bilip müdahil olamayacağımız şeylere niye hakları varken en azından ağırlıkları varken müdahil olmıyorlar sonuçta bu işin zararı onlara dokunacak yaklaşık 270 milyon dolarlık bir sponsorluk anlaşması var bu işin içinde ve böyle büyük bir paranın olduğu bir işte yönetim bence yaptığı açıklamadan daha agresif ve açıklayacı olmalı.

Bunlardan daha fazlasıda var ama henüz köprüler tam atılmadığı için düzelir umuduyla bekleyip bunları yazmıyacam umarım bu iş düzelir çünki bu işin içinde ekonomik krizden ötesi var ve ben son bir görüşümüde söyliyeyim oraya ilk günden beri giden benim ve şunu söyliyebilirim terra bu işi yapacak kapasitede profesyonellikte değil erenbeyin galatasaraylılığını bir kenara koyarsak bu işi üstlenecek yapıda biri değil ama bu iş bir enka bir nurol varken son 6 senede başka büyük projelerde olduğu gibi bu firmalara değil adı çok duyulmamış firmalara verildi ben acaba yanılırmıyım destek olalım köstek değil diye sustum ama bugün duyduklarımdan sonra bunları yazmak zorunda kaldım ama şunuda belirteyimki bu işte en çok işçiler ve eren taluya haksızlık yapılıyor saygılarımla

alıntıdır

www.aslanyurekliler.com ( barış cenk akkaya)

ŞAFAK 226

Yok Bize yeni Stad kismet olmayacak bu anlasildi...Ben suan Galatasaray baskani olayim..ite köpege muhtac kalacagima giderim satarim o Riva yi 200 Milyon mudur nedir dikerim stadimi Mecidiyeköye bitti....Rivadan gelecek extra gelirde gelmesin kardesim ne bu bizim cektigimiz cile...

cekin Resti bakaliom kimi oynatacaklar o statda...kendileri zarar etsin bukadar basit....

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 226 ]

ŞAFAK 225

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 225 ]

ŞAFAK 224

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 224 ]

ŞAFAK 223

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 223 ]

beyler yetişmeyecegi iki ay aksama olacagı acıklandı bence bu safak sayma işini bırakalım rezil oluyoruz bu ki ay dahada uzayacak öyle gözukuyor

ŞAFAK 222

beyler yetişmeyecegi iki ay aksama olacagı acıklandı bence bu safak sayma işini bırakalım rezil oluyoruz bu ki ay dahada uzayacak öyle gözukuyor

Her ne kadar son zamanlarda cıkan haberlerden dolayı şevkimiz kırılsada biz bu işin peşini bırakmayız bu şafak bi-te-cek!

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 222 ]

ŞAFAK 221

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 221 ]

Baris9.jpg

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 220 ]

220.

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 219 ]

SAFAK 217

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 228 ]

Çalışılmayan süre bunca ekonomik zorluğa rağmen telafi edilebilir.

Kulüp yönetiminin hala 29.10.2009 tarihini baz alması sebebiyle sayaçlarımız bu yönde ilerliyor. Kulüp yönetimi gecikmeyi resmileştirirse, biz de uyarız.

Dolayısıyla şafak şu an itibarıyla; 228 gün, 06 saat, 22 dakikadır.

Başkanımız Adnan Polat divan kurulunda belirtmişti gecikeceğini.Büyük ihtimal gelecek sezon 2.yarı hazır olacak.

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 217 ]

Devlet adına stat yapacak olmasına rağmen bugüne kadar son 6 aylık süre boyunca kredi kullanamayan Talu ve Alke firmaları sonunda bu krizi aştı. Ve G.Saray’ın Aslantepe Stadı’nın 2009 yılı sonuna kadar yetişeceği müjdesi verildi. TOKİ’nin 100 milyon dolarlık banka kredisine kefil olacağı öğrenildi. Şirketin bu parayı Halkbankası’ndan alacağı belirtildi.

Geri
Üst Alt