TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Türk Telekom Arena açıldı !

Ya ben maçtaydım, 65. dakikada falan çıktım ama minder falan yoktu koltuklarda.

yönetim istifa etsin.yeni yönetimle hem stada ısınırız tekrardan herşey daha güzel olur.

Gerçek açılış Sivas maçında olacak,gerçek atmosferi o zaman test edeceğiz :)

"Futbol dışında" müthiş bir açılış oldu aslında kimin ne olduğunu bir kez daha gösterdi görmek isteyenlere. Tekrar ve tekrar..

Fotoğraftaki tribündeydim, 88'de çıktım ne bir minder gördüm ne de resimdeki cisimlerin benzerini atanları.

Resim minder veya koltuk değil İnternetspor adlı şerefsiz sitenin Photoshop'tan yarattığı hayal ürünü sadece.Resmi indirin not defterinden açın ctrl+f yapın Adobe kelimesini aratın.

1000x.jpg

Minder falan yoktu koltukların üzerinde rahat olun :)

bizim açılış gerçekten rezaletti....

Açılıştaki beyaz kıyafetli dansçılar çok kötüydü, ne yaptıkları belli değildi. Havai fişek gösterisini zaten biz görmedik stadın çatısı yüzünden, anlamsız bir şeydi. Zemine yapılan projeksiyon bence güzeldi. Sahanın ortasındaki altıgen garip ekrak süper saçmaydı, ne gösterdikleri bile belli olmuyordu üzerinde. Stad büyüleyici ama açılış abuk subuk bir hal aldı maalesef, zaten 65. dakika civarı çocu kişi futbol işkencesine dayanamayıp çıktı.

aynen bencede katılıyorum adnan polat cıktı özür diledi basbakandan daha yapacak bişey yok ayıp ettik diye gidip oy mu atalım yani ?? bundan sonra fedarasyonun bize karsı tutumunu merak ediyorum ben acıkcası???

Oy at veya atma beni ilgilendirmez fakat, " ayıp ettik diye oymu atalım yani??" demek suretiyle cümleni çoğullaştırıp düşüncen içerisine senden başka herkezi ve hepimizi katman ve başkalarının adına da konuşman, yanlış bir davranıştır. Atarsın veya atmazsın, o seni ilgilendirir ve senin en demokrartik ve en doğal hakkındır.

Fakat, "ben atmıyorum kimsede atmasın.." veya "ben atıyorum herkez de atsın.." düşüncesiyle hareket etmek her ne kadar yanlışsa, bu türden özel günleri ve Sportif faaliyetleri Siyasallaştırmak ve bir gurubun arkasına takılıp gitmek de, o derece yanlıştır..

Bir haberde de şu Toki şaklabanının ortamı gerdiğine dair bir şey göreyim..Tüm geceyi mahveden tek kişi..

stadta olan arkadaslar, sorunsuz gidip, gelebildiniz mi ?

Metroyla gittim ben, biraz kalabalık oluyor tabi ama bir Olimpiyat değil kesinlikle :)

Bu arada maçın sonuna kadar beklemedim, erken çıktım. Sonuna kadar beklenince dönüşte sıkıntı olabilir.

Geri
Üst Alt