TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Türk Telekom Arena açıldı !

Türk Telekom İnşaat fotoğrafları altında ne hayaller kurmuştuk, stad için, koltukların resmine bakıyorduk, yok şöyle olmalı yok böyle olmalı, ıslıklama en modern prostesto biçimi eyvallah, ama koltukları kırık görünce boşuna hayal kurmuşuz dedim içimden.

Galatasaray taraftarı yalaka değildir. Alsınlar TTArena'yı üstüne otursunlar. Gururlu bir başkan olsa, ASY'ye geri dönüyoruz der restini çekerdi. Kendi taraftarını suçlu ilân edip, yalakalık yapmazdı. Bizler kömür-bulgura kendini satanlardan değiliz. Bizler sadece armaya aşık, Galatasaray'lıyız. Haziran'da görüşeceğiz.

Takima nekadar ucuz yeteneksiz sakat futbolcu varsa transfer eden, En gozde futbolcusunun transfer pazarligini en buyuk rakibinin baskaniyla kameralar onunde yapip takimin buyuklugune golge dusuren baskan nekadar protesto edilse azdir.

rezalet.. İptaller geldi!!!

Twitter

habere gore kombineleri iptal edilmiş birinin.. boyle bişey varsa rezalet demektir..

Cevap: rezalet.. İptaller geldi!!!

mümkün degil. eger böyle birsey yaparsa adnan polat kendi ipini cekmis olur. herkes koyun degil galatasaray taraftari hic degil.

Kombineleri iptal edilenler tazminat davasi acarsa olay iyice buyur. Offfffff ya ): Ugursuz yønetim ne yapiyorsa eline yuzune bulastiriyor.

baktım da göremedim kardeş tam nerde

BiLLah görmedim

Kaç senedir bekliyorduk ne kadar sıkıntılı ve kötü bir açılış oldu ya...

Hala yok r'daş

Ben de göremedim, buraya yapıştırır mısınız kopyalayıp?

İPTALLER GELDİ! - Dünkü protestolardan sonra bir Tribündergi kullanicisinin ifadesine göre sahip oldugu 4 kombinesi iptal edildi.(haber bu)

Twitter yazıda burda

Hani la nerede? :)

alp yalman'ın yorumunun altında , manisaspor 11'i haberinin ustunde

Geri
Üst Alt