TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Türk Telekom Arena açıldı !

Birde bu stadyumla ilgili 68 sayfadan oluşan eksikler listesi hazırlanmış mış. Böyle bir haber vardı, bu haber doğru mu? Kulüp kendisi tamamlayacak galiba o eksiklikleri? Eğer kulübe kaldıysa bütün işlerin incelikleri ; bitmez o işler. Malum 2012 kriterleri var. :)

Birde bu stadyumla ilgili 68 sayfadan oluşan eksikler listesi hazırlanmış mış. Böyle bir haber vardı, bu haber doğru mu? Kulüp kendisi tamamlayacak galiba o eksiklikleri? Eğer kulübe kaldıysa bütün işlerin incelikleri ; bitmez o işler. Malum 2012 kriterleri var. :)

68 sayfalık listenin varlığı doğru ama bu eksiklikleri yüklenici firma tamamlayacak, kulüp tamamlamayacak.

Stat tek kelimeyle müthiş olmuş. Sahaya çok yakın ve rakibi direk baskı altına alabileceğimiz bir ortam var. Premier Ligdeki statlardan farkı yok ama bu çıkışlardaki ulaşım sorununa çözüm bulunmalı

Bir konuda fikrinizi öğrenebilir miyim?

Şimdi bizim kombinemiz tam basın tribünün yanında, yani orta üst tribün. Burası bize sahaya biraz uzak gibi geldi açıkçasi. Biraz daha para verip alt tribünün tam ceza sahası hizasına geçmeyi düşünüyoruz. Sizce değer mi? :)

Stad mükemmeldi gerçekten. Ama neden yer yer boşluklar oldu Sivas maçında anlayamadım. Herkes biletler tükendi diyordu ama özellikle vip kısımlar boştu. Sanırım oraların fiyatını biraz daha düşürmek gerek.

Ama söylenecek tek şey var. Yeminle tv karşısında o kadar çok ses cıkıyordu ki cogu zaman spikerlerin sesini bastırdı. Özellikle servet gol attık sonra isminin anonsu yapılırken tv nin hoparlörler patlayacak sandım :D

Stad da, tek beğenmedim bölüm, kale arkası reklam panoları. Neden diğer stadlarda ki gibi, standart dik değil de, arkaya doğru eğik. Gerçekten kale arkasını hem uzak gösteriyor, hem de görüntü olarak yine kötü duruyor.

stad çok iyi ama dışı bitmemiş abi stattan ayrılırken çamurlu düz duvar tırmandık herşeyin bitmesi için 2 3 senesi var rahat

Saha zemini biraz bozukmuydu arkadaşlar??

Çıkışta metro çıkışını kullanmazsanız kalabalık sizi bir tepeye sürüklüyorki dün tamamen balçık kaplandık. Alternatif yollar ve bağlantılar en önemli sorun. Tabi birde o balçıklı yol yüzünden stadın içi ve tuvaletlerde çamur. Stadın görüş açıları zemine yakınkende, tepedeykende çok güzel. İçeri girince insan dumur oluyor. Galatasarayın hakketiği ortam. Eksiklikler giderilince muhteşem olacak.

Onemli maclarda atmosferi dusunemiyorum ozellikle servetin golunden sonra ilk defa herkes ayni anda bagirdi o an inalnilmazdi fakat o ani internette bulamiyorum bulan olursa link versin lutfen

Bir konuda fikrinizi öğrenebilir miyim?

Şimdi bizim kombinemiz tam basın tribünün yanında, yani orta üst tribün. Burası bize sahaya biraz uzak gibi geldi açıkçasi. Biraz daha para verip alt tribünün tam ceza sahası hizasına geçmeyi düşünüyoruz. Sizce değer mi? :)

Bence yeriniz çok iyi, alt kata o kadar fark vermeye değmez.

Stad Bekledigimden güzel Dış görüntüsünü resimlerde begenmesemde canlı göründe cok ihtisamlı geldi Eksikler var ama bence en büyük eksik üst bölümün acık olması acayip soguk oluyor ve insanlar montlarıyla desteklemek zorunda kalınca güzel görüntüler cıkmıyor eger orası camlarla kapatılırsa hem daha şaşalı bir dıs görüntü olur hem stad sıcak olur hemde daha güzel görüntüler ortaya cıkar.

Bedava otobus seferleri sezon sonuna kadar sürmeli 30 dkda tepeüstü-Aslantepe 45 dkda Aslantepe-Tepeüstü yaptık cok rahattık

Tacsız kralın resmiyle Kurucumuz Ali samiyenin resimlerinin oldugu yerler merdiven boslukları dimi koltukları kapmalıyor herhalde? Ayrıca Rakip tribün meselesinide cözmek lazım birde yazmısken dipnot korluluklarla koltular arasındaki yerde gayet güzel hoplanıp zıplanıyor o koltukları kıran gerizekalılara bi edep adap ögretmek lazım

Murat kanka bidahakine beraber gidelim. Haberleşelim olm kendine bilet alıyon bana almıyon ayıbtır ayıp :D

Allah sanada nasip etsin kendimi hacı gibi hissediyorum:D

Stad Bekledigimden güzel Dış görüntüsünü resimlerde begenmesemde canlı göründe cok ihtisamlı geldi Eksikler var ama bence en büyük eksik üst bölümün acık olması acayip soguk oluyor ve insanlar montlarıyla desteklemek zorunda kalınca güzel görüntüler cıkmıyor eger orası camlarla kapatılırsa hem daha şaşalı bir dıs görüntü olur hem stad sıcak olur hemde daha güzel görüntüler ortaya cıkar.

Bedava otobus seferleri sezon sonuna kadar sürmeli 30 dkda tepeüstü-Aslantepe 45 dkda Aslantepe-Tepeüstü yaptık cok rahattık

Ben orası camla kaplanmalı dediğimde bi linç edilmediğim kalmıştı.Neymiş efendim ASY de çok sıcak ortamdamı maç izliyomışuz

Amin cümlemize :D Hani birşey getirmemişsin Arena'dan nasıl siftah bu :D

Geri
Üst Alt