TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [247]

ya bişi sorcam artık ali samiyen adı kullanılmayacak mı???türk telekom arena mı artık?? :S

Aslantepe'de stadımızın yapıldığı yere adı Ali Sami Yen Spor Kompleksi, Stadın adı da Türk Telekom Arena (TT Arena) olacak diye biliyorum.

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [247]

242 GÜN

29 Nisan Fotoğrafları

aslantepe-10.jpg

aslantepe-34.jpg

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [242]

Calismalar cok yavas ilerliyor. Son iki aydir gozle gorulur bir ilerleme olmadi. Belki malzeme falan getiriliyordur, ama isci de gozukmuyor hic fotograflarda. Aslantepe.biz bile eskiden her gun fotograf koyardi, simdi haftada bir guncelliyorlar.

242 güne bitmez bu stad...

Calismalar cok yavas ilerliyor. Son iki aydir gozle gorulur bir ilerleme olmadi. Belki malzeme falan getiriliyordur, ama isci de gozukmuyor hic fotograflarda. Aslantepe.biz bile eskiden her gun fotograf koyardi, simdi haftada bir guncelliyorlar.

aynen bende hergün takip ediyordum stadda çalışma resmen durdu fotolara baktıkça ağlayasım geliyor

5. Ayda hizlanacak dendi 5. Aya girdik bi degisme yok....

Ilerlemiyor arkadas bu stad. Hicbirsey yapilmiyor. Acin aslantepe.biz'i bakin, isci bile yok neredeyse. Kimdi bu yonetici Mayis ayinda 2000 isci calisacak, para geldi diye soz veren? Taraftari oyalamaya, kandirmaya hakki yok kimsenin. Yapamiyorsaniz alin Eren Talu'dan ihaleyi. Ben de cok seviyorum Galatasaray'i; ama sirf seviyorum diye yapamayacagim isin altina girmem.

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [230]

Bu hafta 2 defa TEM'den yolum geçti,1 tane işçi bile yok şantiyede.

Şu stadın bittiğini görürsem tüm foruma yeni sezon forması benden. :cool: :p

İnşaat nasıl devam ediyor İstanbullu arkadaşlar?

Telegolde gösterdiler işçi bile yok lanet olsun böyle işe, bir inşaatçı olarak şunu söylerim önemli olan ve uzun sürecek olan ince iş ki daha ince işin başlamasına çoook var gibi gözüküyor.Şimdiye stadın beton kum gerektiren bölümü bitmiş olmalıydı bu iş çizelgesinde de vardır zaten. Para olsa 4 aya bile biter eylüle bile yetişir önemli olan para ama Eren Taluyla bu iş yürüyecekmiş gibi durmuyor malesef...

Telegolde gösterdiler işçi bile yok lanet olsun böyle işe, bir inşaatçı olarak şunu söylerim önemli olan ve uzun sürecek olan ince iş ki daha ince işin başlamasına çoook var gibi gözüküyor.Şimdiye stadın beton kum gerektiren bölümü bitmiş olmalıydı bu iş çizelgesinde de vardır zaten. Para olsa 4 aya bile biter eylüle bile yetişir önemli olan para ama Eren Taluyla bu iş yürüyecekmiş gibi durmuyor malesef...

insaat mayıs ın son haftası tam anlamıyla tekrar baslıyacakmıs kredi sorunu varmıs stadı niye bu kadar cabuk bitmesini istiyoruz ki

Çatısının yapılması bile aylar alırmış eski yöneticilerden biri söylemişti.

Çatı siparişle yapılıyormuş ve henüz siparişini bile vermemişiz...

Evet benim bildigim kadariyla cati hersey tamamlandiktan sonra, Cin'de yapilip gonderilecekti Turkiye'ye. Ama bu stat 2020 yilina ancak yetisir bu hizla.

catının siparisi verildi sadece bizi bekliyorlar... Catı tamamlanmıstır bile bizimkiler boyle yavas olurlarsa

Bunu söyleyen eski yönetici senden benden iyi bilir bu işi televizyonda söyledi adam yalan olsa söyleyemez.Ayrıca bizim yönetime kesinlikle inanmam gözümle görmedikçe stadı inanmam 230 yazıyor ya konu başlığında arkadaşlar bence onu 730 yapsınlar ancak biter.Eren Talu sağolsun stad tamamlanmadan hava şartlarından ötürü çürüyecek zaten kolonlardaki demirler oksitlenirse bu kadar emek çöpe gider.Seyrantepe müthiş soğuk ve rutubetli stad yapılırken temel kazılan yerden su çıkmıştı varun siz düşünün.Herhalde sonunda stadı falan boşverip oradan çıkan suyu satar köşe oluruz su geleceğin petrolü...

Geri
Üst Alt