TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Türk Telekom Arena açıldı !

Stad çokmu karanlikti yada banami oyle geldi?

adc4df.jpg

1zlc8iv.jpg

yazıklar olsun beee ne hevesim kaldı ne galatasaraylılığım arkadaş bunlar hep var içimizde bunlar takım haini bunlar galatasaraylıysa ben değilim. benki o uefa kupasını aldığımız maçta penaltı atışlarında ne yalan söyleyim tuvalete gidip ellerimle kulağımı kapatıp 15 dakika durdum heyecandan. ama şimdi nerde o heyecan eskiden kendi kendime derdim ne güzel taraftarımız var diyordum ama şimdi en berbat taraftarımız var diyom.

Neyse ki minderlermiş ben de koltuklar sökülmüş sandım basacaktım küfürü..

Yazık...

Ben ilkokul 5'e gidiyordum yeni stad söylemleri ortaya çıktığında. Kimi zaman maketler yapıldı kimi zaman projeler ortaya çıktı. Sonuçta bugünlere gelindi. Üniversiye'yi bitirdik sonunda stadımıza kavuştuk derken bugünü mü görecektik? Böyle mi olacaktı bu stadın açılışı?

takım berbat tepkiler aşırı fazla taraftar kopmuş başkan napıcagini şaşırmış bundan sonra ne olacagi belli degil 2011 model galatasaraya bak berbat rezil

Sivas maçında Adnan Polat terkettiği stada gelemez geri

1295127752-1.jpg

Bunu yapanlar tespit edilip bir daha stada alınmasın. Yok böyle bir şey, olamaz yahu...

Fazla geldi bize bu stad belli.

Hangi minderler onlar ya? Ben o tribündeydim birşey görmedim pek.

Beyler ortam biraz gerilecek ama buyrun..

yasinekremserimkufur.jpg

1295127752-1.jpg

Bunu yapanlar tespit edilip bir daha stada alınmasın. Yok böyle bir şey, olamaz yahu...

Oha. Gözlerime inanamadım. Abartmışlar. Ama bunun da sebebi Adnan Polat'dır. Adnan Polat başkan olduğu sürece, bu tip olaylar hep yaşanacak.

Geri
Üst Alt