TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Türk Telekom Arena açıldı !

Semih, kameranin pozisyonunu nasil buldun )))?

Ben begendim.

Ne cok yukarida, nede asagida.

Tam olmus kanimca.

[video=youtube;FZOlYCzMz10]https://www.youtube.com/watch?v=FZOlYCzMz10&feature=player_embedded#![/video]

Tribunler sanki baya karanlik kaliyor gibime geliyor size de oyle geliyor mu

Batı tribününde sosisli 10 liraydı hacı yediğimden biliyorum :D Ve müthiş izdiham vardı, herkes kapış kapış alıyordu. Bayaa bayaa para kopardılar oradan.

Hacı vip kısmındaydım ben. Orda baya kazıklıyorlardı milleti işte herşey 16 tl. :D

Ilk devrenin sonunda stat bosalmaya basladi. Ilginc bence. Bunu da dikkate almalari gerekir. Biseyler döndü orda bugün.
Stadı görmek isteyen diğer takım taraftarları ve fanatik olmayan,evine erken yetişmek isteyen GS taraftarlarıdır gidenler.

Hacı vip kısmındaydım ben. Orda baya kazıklıyorlardı milleti işte herşey 16 tl. :D

:D Ebesinin şeyi. Fıstık gibi para yalnız ha şimdi düşününce. Çok rahat sırf benim olduğum bölümde 100-200 alan kişi vardı.

Bu arada gidilecekse Kuzey tribününe gidilmeli, bütün tribün oradan kontrol ediliyor.

Vip de icecek vs. bedava degilmi. Benim bildigim vip bolumlerinde icecek meze vs. sinirsiz olur. Ona gore de parani odersin.

Bu arada stadda wifi kullanimi nasil? Bu konuda bilgisi olan varmi acaba?

Tribunler sanki baya karanlik kaliyor gibime geliyor size de oyle geliyor mu

Iki saattir yaziyorum bunu hocam )))

2. katta baya bosluklar varmis, bu yüzden olabilir diyorlar gerci ama bakalim, bizim icin acilis zaten Sivasspora karsi olan macta olacak.

Adnan Polat sanırım artık bitti,gerçi yarın ki konuşması çok önemli,bize az sallayıp TOKİCİYE gereken cevabı verirse ıslıklanmaz bi daha o statta,tersi olursa giremez bile artık stada

tavuk döner + cola turka 10 ytl beyler

Vip de icecek vs. bedava degilmi. Benim bildigim vip bolumlerinde icecek meze vs. sinirsiz olur. Ona gore de parani odersin.

Bu arada stadda wifi kullanimi nasil? Bu konuda bilgisi olan varmi acaba?

Yok usta normal yani gidiyorsun parasını verip alıyorsun. Wi-fi olayıda yok gibiydi. Stadın içinden hiç bağlanamadım internete, telefonda az çekiyordu zaten.

Olm stada gitmeden önce tıka basa yeseydiniz sizde,kendiniz kaşınmışsınız :D

Olm stada gitmeden önce tıka basa yeseydiniz sizde,kendiniz kaşınmışsınız :D

2 porsiyon köfte yiyip gittim ben de o kadar sıkıcıydı ki maç yemek yeme ihtiyacı doğdu o soğukta içimizi ısıtmak için :D

Bir de stad içine jammer konulmuş sanırım stadda olan aradığım bütün insanlara ulaşamadım. Çok enteresan.

Yok usta normal yani gidiyorsun parasını verip alıyorsun. Wi-fi olayıda yok gibiydi. Stadın içinden hiç bağlanamadım internete, telefonda az çekiyordu zaten.

telefon evet az çekti ama düzelecekmiş bu durum sanırım

Bu arada duyduğum kadarıyla Coca-Cola ile anlaşılmış, Cola Turka rezaletine mahkum olmayacağız yani.. Gerçi başkanın ne yapacağı belli olmaz tabi..

2 porsiyon köfte yiyip gittim ben de o kadar sıkıcıydı ki maç yemek yeme ihtiyacı doğdu o soğukta içimizi ısıtmak için :D

Bir de stad içine jammer konulmuş sanırım stadda olan aradığım bütün insanlara ulaşamadım. Çok enteresan.

Stadı nasıl buldun reis? Güzel miydi göründüğü kadar?

Alkol satan herhangi bir yer var mı? 6 gibi gittiğim için gezemedim sağı solu..

Staddan 83. dk'da çıktıktan sonra metroya ilerlerken verdiğimiz mücadeleyi Hagi görse, banko Sivas maçında oynatır bizi. Aydın, Balta gibilerden daha çok mücadele etmişimdir açıkçası.

Yahu foto cekmediniz mi, bol bol resim cekin demistik ama ))

Ayrıca statta neden hiç ısıtıcı vs. tarzı birşeyler yok tribünlerde. Ulan son teknoloji diye kalın giyinmedim. İliklerime kadar dondum. Bazı fb'li arkadaşlarım Kadıköyde montsuz maç izliyoruz kışın diyorlardı. Bende dedim, bizim statta haydi haydi vardır. ters köşe oldum. :sad007:

Geri
Üst Alt