TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Türk Telekom Arena açıldı !

Alkol satan herhangi bir yer var mı? 6 gibi gittiğim için gezemedim sağı solu..

Metroyla gelişte yok ama yukarıdaki bayırdan yola bağlanınca ve köprü üzerinden karşıya geçince insanlığa kavuşuyorsun. Orada birkaç tekel bayii vardı sanırım :D

Stadı nasıl buldun reis? Güzel miydi göründüğü kadar?

Stad dış görünüş olarak ciddi güzel, V kolonlar falan çirkin deniliyor-bitmiş olmadığı kesin de o hali bile güzel. İçi de çok net hoş,ben çapraz üstte oturuyordum 427 bölümünde. Hiç tezahurat yapılmadığı için biraz rahatsız oldum ama görüş açısı falan çok çok iyiydi. Tribün çok yakın sahaya - hatta oyuncuların ısınması için alan yok o kadar yakın tribün stada :D

Gitmek isteyenler kesinlikle Kuzey olmadı Güney tribününe gitsinler, Doğu-Batı leş sıfır tezahurat :(

VE STAD ÇOK SOĞUK.

Mecidiyeköy'deki çadır gibi bir şey yapsınlar ya iki duble bir şey içiyorduk, böyle kuru kuru çekilmez bu takım valla. :)

Bu arada Adidas'ın Galatasaray için çıkarttığı bir kaban var, sanırım futbolcular da giyiyorlar. Ben ondan aldım, hem sarı kırmızı hem de çok iyi koruyor soğuğa karşı. Bu stadda kalın giyinmek lazım çok soğuk.

Ayrıca statta neden hiç ısıtıcı vs. tarzı birşeyler yok tribünlerde. Ulan son teknoloji diye kalın giyinmedim. İliklerime kadar dondum. Bazı fb'li arkadaşlarım Kadıköyde montsuz maç izliyoruz kışın diyorlardı. Bende dedim, bizim statta haydi haydi vardır. ters köşe oldum. :sad007:

:sad007:

açılışa katılan arkadaşlar, bu toki başkanı ne dedi konuşmasında? yönetime sallamaya başlamıştı, ıslıklar yükselmeye başladı, kanald yayını kesti. hiç bir yayın organında da bilgi yok. şaka gibi ya. o stadda bir rezalet dönüyor bütün medya ört bas etmeye çalışıyor. başkan çıkıyor, taraftarın galatasaraylılığını sorguluyor.

bu stad açılışı tam bir kepazeliğe dönüştü. yazıklar olsun.

açılışa katılan arkadaşlar, bu toki başkanı ne dedi konuşmasında? yönetime sallamaya başlamıştı, ıslıklar yükselmeye başladı, kanald yayını kesti. hiç bir yayın organında da bilgi yok. şaka gibi ya. o stadda bir rezalet dönüyor bütün medya ört bas etmeye çalışıyor. başkan çıkıyor, taraftarın galatasaraylılığını sorguluyor.

Valla ben ne konuştuğunu duyamadım protestolardan ötürü. Ayrıca hoparlörler de çok kötüydü, konuşmalar çok zor anlaşılıyordu. Adamın konuşma tarzı ve seni tam bir müftü gibiydi ama :)

işte YANGINI BAŞLATAN ve GALATASARAYLILARI ÇILDIRTAN KONUŞMA..

Mikrofona gelen ve Sevgili Galatasaraylılar diyerek konuşmasına başlayan Bayraktar, "Galtasaray Yönetimi Ali Sami Yen ile ilgili kiracılık yükümlülüklerini yerine getiremezken bize geldi. Hem Ali Sami Yen'de hem de burada yükümlülüklerini yerine getiremedi. Özhan Canaydın'ın karşımıza gelip naif ve sessiz sedasız duruşu dün gibi aklımda' sözleri bir anda ortalığı karıştırdı.. Galatasaray'ı aciz, rahmetli başkanı zavallı gösteren bu sözler pek anlaşılmasa da anlayanlar tarafından büyük bir protesto ile karşılandı. Bu sözlerin ardından konuşmasını tepkilere rağmen sürdüren Bayraktar, bir de yangına körükle gidercesine 40 bin Galatasaraylının önünde 'Fenerbahçe'ye de Ataşehir'de kapalı spor salonu yapıyoruz' açıklaması yapınca taraftarları adeta çıldırttı. Büyük protestolar devam edince Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ başkanının konuşmasının bitmesini bile beklemeden stadı terk etti..

vs vs

Maci (90 dk, HD) indirebilecegim bir yer varsa, lütfen özelden linki yollayin.

Ben çok iyi dinledim her dediğini bu adamın.

Bizim oraya ses çok net geldi.

Stadı yaptık, sahibi biziz, siz kiracısınız, istediğimiz zaman size çıkın diyebiliriz falan dedi.

Önce tabi şaşırdık ne diyo bu herif diye. Sonra Özhan Canaydın'ın çaresizliğini başbakanın önünde bükülmesini falan söyledi. Resmen Galatasaray'ı ve yönetimini aciz durumda gösterdi ve o şekilde konuşmalar yaptı. Yani mikrofonu alıp ana avrat küfretse o kadar etkili olamazdı.

Haliyle gerekli tepkiyi aldı sonuç olarak.

Stadı yaptık, sahibi biziz, siz kiracısınız, istediğimiz zaman size çıkın diyebiliriz falan dedi.

Önce tabi şaşırdık ne diyo bu herif diye. Sonra Özhan Canaydın'ın çaresizliğini başbakanın önünde bükülmesini falan söyledi. Resmen Galatasaray'ı ve yönetimini aciz durumda gösterdi ve o şekilde konuşmalar yaptı. Yani mikrofonu alıp ana avrat küfretse o kadar etkili olamazdı.

Cesarete patavatsızlığa soysuzluğa bakarmısın ya

Bu kadar bağırmalarının nedeni beklediklerinden pahalıya patladı stat bi de ali samiyen arazisini istedikleri fiyata veremeyince sinirleri bozuldu..Şişmiş adam resmen kusmuş..Bir kişi cevap verecektir umarım bu hadsize

Bir Fenerbahce’li olarak beni rahatsiz etti!

Bugun her merakli gibi Seyrantepe Ali Sami Yen Spor Kompleks’i TT Arena’nin acilisini takip ettim televizyondan.Hersey iyi gidiyordu imrenen gozlerle izledim Galatasaray’in yeni stadyumunu.Goruntusu,ambiyansi hakikaten mukemmel bir stadyumdu..

Peki hersey bu kadar guzelken Erdogan Bayraktar’in konusmasi? Herkesin rahatsiz oldugu konular olabilir ama herseyin bi yeri vardir.Adab ise biz Turk Millet’ine ailimizden,gecmisimizden gelen bir miras.. Peki bugun n’oldu? Bir acilis maci sn Bayraktar tabii ki stadin yuklenicisi olarak konusma hakkina sahip.Buna kimsenin itirazi olacaginida zannetmiyorum ama sanki stadi kendisi yapmis gibi 106 senelik bir klubun belki de en onemli bir gunun de hakaret gibi bir konusma hakkini O’na kim vermistir? Galatasaray Spor Klubu buna nasil sessiz kalmaktadir benim aklim almiyor.

Taraftar en fazla isliklar sonrasini getiremez cunku bilir ki bu ulkede demokrasi iktadar karsiti isen veyahut alkislamiyorsan herseyi evinden alinmak,polis siddetine maruz birakilmaktir.Burda gariban sahipsiz taraftartir.Peki ya yonetim?

Sayin Galatasaray Spor Klubu Yoneticileri ve Baskani

Ben sizi gunahim kadar sevmeyen,is yerinde bile sari kirmiziyi yan yana getirmek istemeyen bir Fenerbahceliyim.Ama bugun benim en ezeli rakibime soylenenler bana dokundu.Bir garip hissettim kendimi..Siz bir camia’ya sahip cikamiyorsaniz eger orada ki koltuklarda isiniz nedir? Ihale aski mi yoksa renklerin mi?

Sn Bayraktar bugun acizlikle sucladiginiz yada herkesin icinde bozmaya calistiginiz Galatasaray ismi 87 yillik Turkiyemizin 106 yillik Spor Klubudur.Nasil ki sn Basbakanin ismini kullanirken yutkunuyorsaniz o isim gun gelir sizleri hickiriga bogar.

Biz belki birbirimizi sevmeyiz,dusmanizdir ama biz birbirimizin buyuklugunu,kudretini,heybetini biliriz.Umarim sizde haddinizi (!) bilirsiniz.

Munferit Fenerbahce Taraftari.

tribündergi

İlk 2 cümleyi duyunca televizyon başında dondum kaldım zaten.

İlk 2 cümleyi duyunca televizyon başında dondum kaldım zaten.

Adam o lafları bırde ılkokulda öğrenciyi azarlayan zar zor hoca olmuş tipler gibi söyledi.Koca camiayı küçük düşürmek için çıkmış art niyetlıydı yada gerçekten sağlıklı değildi orya çıkarken.Neden medya bunu ısrarla görmuyor tepki vermiyor ?

Bugün bir parcam öldü gibi hissettim. Densizin, kendini ve haddini bilmeyen biri cikiyor, koskoca Galatasaray camiasini böyle bir günde, taraftarlarinin önünde kücücük düsürmeye calisiyor benim baskanim stadi terkedip taraftarlara tepki gösteriyor. Onlari Galatasarayli olmamakla sucluyor. Ardindan kulübün efsane futbolcularindan biri olarak kabul edilen Hakan Sükür her zaman arkasinda olan, bütün yaptiklarina ve söylediklerine ragmen onu hep savunan Galatasaray taraftarlarini sirtindan bicakliyor. En cok Galatasarayli sandiklarim bir parcami öldürdü bugün, böyle bir günde hemde. Iyi ki bazi münferit Fenerbahce taraftarlari var:) Taraftarin halinden taraftar anlar zaten, karsiliksiz sevenin halinden gene karsiliksiz sevenler anlar. Cikarlarimiz icin sevmedik biz Galatasaray'i, taraftariz biz. Bütün tepkilerimiz duygusalliktan, bütün gözyaslarimiz samimidir bizim. Bütün sevinclerimiz icten, öfkemiz anliktir. Bugün yuhalayanlarin hepsi Galatasarayliydi baskanim, hepsi Galatasaray taraftariydi kral, siz bizi hic tanimamissiniz. Elin fenerbahcelisi tanimis, siz taniyamamissiniz.

2w2o5xx.jpg

Sinirimden delirecem.. Bir konu açılmış bunla alakalı, burayada koyuyorum resmini, yapılana bakın! Tamam herşey güzel gitmeyebilir, Toki başkanı olacak meymenetsiz öyle konuşabilir ama bu resim olmamış! Ayıp..

2w2o5xx.jpg

Sinirimden delirecem.. Bir konu açılmış bunla alakalı, burayada koyuyorum resmini, yapılana bakın! Tamam herşey güzel gitmeyebilir, Toki başkanı olacak meymenetsiz öyle konuşabilir ama bu resim olmamış! Ayıp..

ben buradan başka yerde böyle bir durum olduğunu düşünmüyorum o da tam uA'nın olduğu yer ve insanlar tam o orta kısımda bir arada olmak için çok sıkışıyor zıplamalı tezehüratlarda 12-13 kişi hayvani bir kuvvet gösterisinde bulunmuş belli. bu resim tam pegasus tribünün ortasından alıntıdır. ultrAslan'dan bazı kişiler baya uyarılarda bulundu tezehüratlarda bütünlük olsun, ellerimizde ki ışıldakları sahaya atmayalım ve düzenli yakalım felan diye ama aralarından bazıları kendini kontrol etmeyi becerememiş. bizde ara ara koltuğun üstünden baktık maça ama zıplamadık yani. yanlış bunlar.

Galatasaray taraftari bugün sinifta kalmistir. acik ve net. bugüne siyaset karistirilmamasi gerekiyordu. bu stad hepmizin stadi. emegi olanlara tesekür edilir olay kapanir. her ortamda siyasi düsünceyi ortaya koymak gerekmiyor. o isliklarin yeri bugün o stad degildi. ne yapacaksaniz haziranda yapin. ultrAslan'i ve Polat'i tebrik ediyorum.

Geri
Üst Alt