TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Türk Telekom Arena açıldı !

Ben çok iyi dinledim her dediğini bu adamın.

Bizim oraya ses çok net geldi.

Stadı yaptık, sahibi biziz, siz kiracısınız, istediğimiz zaman size çıkın diyebiliriz falan dedi.

Önce tabi şaşırdık ne diyo bu herif diye. Sonra Özhan Canaydın'ın çaresizliğini başbakanın önünde bükülmesini falan söyledi. Resmen Galatasaray'ı ve yönetimini aciz durumda gösterdi ve o şekilde konuşmalar yaptı. Yani mikrofonu alıp ana avrat küfretse o kadar etkili olamazdı.

Haliyle gerekli tepkiyi aldı sonuç olarak.

Dün ben ne açılışı ne de maçı izleyemedim olaylara biraz yabancıyım yani.Gerçekten bu lafları söyledi mi ya bu ayı?Küfür gibi lan.

Ben size en basta söylediydim bu adamin tipini sevmedim diye. Malesef bu konuda da hakli ciktim.

Açılış hayatımdaki en kötü stad acılısı oldu gerçektende.Adnanlar adam gibi acılıs yapmayıda beceremedi

Niye kimse TOKİ başkanının konuşmasından bahsetmiyor. Olayları fitilleyen TOKİ baskanı olacak zatı muhteremdir.

o bişe değilde kale arkası çok uzak geldi bana.sütçüden 4 m daha yakın ama ne biliyim pek yakın gelmedi.

Stad çok iyi ama eksikleri çok. Medeniyetten nasibini almamış çocuklar açılırkapanır koltukları bile açmadan üstüne oturmaya çalışıyordu ama bilinçli taraftar topluluğu bilinci gelişmiş olacak ki herkes birbirini uyardı ve çok rahat bir maç izledik.

AMA. Şu stada ısıtıcı koymayan zihniyet taraftardan özür dilemeli. Ben Ali Sami Yen'de bile bu kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum.

Öncelikle stada baya eleştride bulundum zamanında yok dışı beton, yok merdiven boşlukları fazla falan ama bunlar boş beyler cidden boş yani stadın içine girince acayip oluyorsunuz zaten. Açık söyleyeyim stadın içinde eksik bulamadım, yani ağzım açık bakakaldım öyle. Olağanüstü bir stad olmuş gerçekten, dünyanın en iyileri arasında (şu anlık sadece içi bakımından) olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ayrıca Pegasus'taydım ve koltukların üstüne çıkan hiç kimseyi görmedim. Basket maçlarında falan herkes koltuğu açıp üstüne çıkardı ben de korkuyordum bu stadda da aynı durum olacak diye ama herkes gayet bilinçli davrandı ama alt tarafta kırılan koltuklar falan da olmuş tabi arada çıkar öyle zırtapozlar...

Ama stad gerçekten olağan üstü bir stad. Sadece bunu diyebilirim, başka birşey diyemem.

Not: Tek sinir olduğum nokta saçaklarda ki ledlerin yanmamasıydı. Madem yakmayacaksınız açılış maçında, niye yaptınız diye sormazlar mı adama ??

Stad hakikaten cok buyuk gozukuyor yahu. Hic 52 bin kisilik stada benzemiyor. 70 binlik stad goruntusu veriyor. :) Maksimum kapasitesi o kadara cikabilir soylemi tam anlami ile dogru. :)

Bende beğendim.Tek kötü yanı şuan için ulaşım ki onuda zamanla halledeceklerdir.Onun harici içi inanılmaz güzel olmuş ki bu tam bitmemiş hali bide bittikten sonra bakın neler olucak.

stad mükemmel.gecenin üç kötüsü vardı.zemin,seyirci,toki başkanı.

Mevzuya daha yeni hakim olabildim.Ama gerçekten yerinde gitmeyen çok ciddi şeyler var.Oyuncu değil de taraftar ya da beyin transferi gerek bu takıma

Özne:Galatasaray

Amaç:Stadyum açılışı

Duygu:Yeni bir başlangıcın verdiği büyük haz

Tepki:Spora siyaseti karıştırmadan duramayan beyinsiz tayfası

Sonuç:Toki başkanı denen ruh hastasının küfreder gibi bir konuşma yapması.

Şimdi sonuç tepkinin sonucu değil diyenler olabilir,doğrudur öyle değil zaten.Ama işte nasıl bir taraftar kitlesine sahipsek stadyum açılışında Başbakan'ın ıslıklanması,yuhalanması bu kitleye çok doğal bir şeymiş gibi geliyor.İçlerindeki acayip düşmanlığı her ortamda göstermek zorunda hissediyorlar.Stadyum açılışındayız ama kime anlatıyorsun ki...Hem de o stadyumun açılmasında büyük payı bulunan bir kişi bu bahsettiğimiz...

Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır.Yeri ve zamanını bilmeyen densizdir,dengesizdir,beyinsizdir.

Fatih Terim, Türk Telekom Arena Stadı’nın açılışında büyük bir şok yaşadı. Görevliler, protokol tribününe gelen Terim’i, "Batı Tribünü’ne gideceksiniz" diye kapıdan çevirdi. Terim bunun üzerine stadı terk etti.

vay be ne açılış ama (!) helal olsun sizlere

AMA. Şu stada ısıtıcı koymayan zihniyet taraftardan özür dilemeli. Ben Ali Sami Yen'de bile bu kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum.

Şurası işte. Olimpiyat'tan sonra bu kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum. Tam yol üzerinde zaten çok soğuk yer olduğu belli Seyrantepe'nin,üstünü de kapatmamışlar, ayıp ulan insan bir ısıtıcı koyar.

Tribünler çok karanlık gözüküyor.Halledilmeli o mesele

Atmosfer müthiş ama ulaşım sorunu acil olarak çözülmeli.Gerekirse birkaç hafta daha tam kapasite ile oynamayalım.Erken çıkanlar belki fazla problem yaşamadı ama maç sonunu bekleyen taraftarlar talimatlara uyarak metroya yöneldi ve izdiham yaşandı.Metronun saatlik 30bin kişi taşıma kapasitesi var ama bu yeterli değil malesef.Maç sonu heyecanla insanlar bir an önce evlerine gitmek istiyorlar.Mecidiyeköy'deki gibi araç trafiği değil de insan trafiği oluşuyor.

Yollar bitene kadar bazı önlemler alınacaktır zaten.Otobüs sayıları artmalı,yürüyüş alanları yapılmalı,herkes metroya yönlendrilmemeli vs.İlgililer bu eksikleri görmüştür.

Ali Sami Yen'deki ses sistemi kullanılmış dün akşam.

Birde söylemeden geçemeyeceğim. Tahmin ediyorumki başbakan geliyor diye stada sinyal karıştırıcı koymuşlar. Onlar yüzünden dün kimseyle konuşamadım stadda. Ulaşılamıyordu hiçbir telefona. Buda yetmezmiş gibi bugün hala çalışmıyor hattım. Bu rezilliği kim düzeltecek?

Geri
Üst Alt