TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [210]

Hey gidi heey nerdeen nereye...Normalde 4 Ay sonra Stadimiza kavusacaktik...unutun bu stadi gitsin bunu yapamazlar beceremezler...

Başlıktaki gün sayısını biraz daha uzatmakta fayda olduğunu düşünüyorum.

Yapılmayacak bence bu stad.

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [209]

Aynı kaldığı sayıdan devam edelim.

mr00002.jpg

harika bir goruntu

Hiç merak etmeyin arkadaşlar. Önemli olan temelinin atılmasıydı ve atıldıda çok şükür. Artık ok yaydan çıktı ve geri dönüşü yok. Bu yüzden bu stad mutlaka bitecek. Belki taahhüt edilen günde bitmeyebilir fakat çok geçmedende bitirilecek buna emin olun. Bittikten sonrada herkezi ağzının suyu akacak. Kendilerinde stad var zannedenler kıskançlıklarından çatlayacaklar..:D

Bir sonraki sezon o stadın içindeki bir koltukta bende oturuyor olacağım

Bir sonraki sezon o stadın içindeki bir koltukta bende oturuyor olacağım

Oturduğunda o anki duygu ve düşüncelerini bizimle paylaş tamammı Halit GÖNÜL. O heyecanı ve duyguları yaşayamasakta, en azından yaşayanların heyecanını paylaşmış oluruz. İnan bu bile bizi mutlu etmeye yeter..:)

Yapimi su an devam ediyormu yoksa durdumu ?

aslinda ben bu Stadin temeli atildi atilali bi Baslik bekliyorum basinda cikacak..veyahut bir Haber....

"Aslantepe Fenerbahce nin mi oluyor..??!!" gibisinden söyle Millete Aslantepeyi devlet fenerbahce ye vermeye karar verdi gibisinden....

100% cikacak böyle bir haber bu stad bitmeden...belkide cikmistirda gören bilen arkadas varsa bi zahmet eklesin....Kolpa Basin cikracaksin böyle bir haberi...

aslinda ben bu Stadin temeli atildi atilali bi Baslik bekliyorum basinda cikacak..veyahut bir Haber....

"Aslantepe Fenerbahce nin mi oluyor..??!!" gibisinden söyle Millete Aslantepeyi devlet fenerbahce ye vermeye karar verdi gibisinden....

100% cikacak böyle bir haber bu stad bitmeden...belkide cikmistirda gören bilen arkadas varsa bi zahmet eklesin....Kolpa Basin cikracaksin böyle bir haberi...

yapar sarı mavi basın o haberi de..

işçiler bi kaç dakikalığına ezik bayrağı asınca stadyuma, nasıl rezilbahcenin olmuş gibi sevindiler ya o stat.

lan biz bu heriflerin hiçbir şeyini kıskanmıyoruz; adamların aklı fikri bizim herşeyimizde!

...

herşeyimiz bu stad bakın transfer yapamıyoruz ligi 5 bitirdik gidenler var ligi en erken biz acacagiz ve ortada bi tane yerli oyuncu transferi var . herşeyimiz bu stad eger bu stadi yapamazsak işler kötü düzlüğe cıkamayız o yuzden bu stad için herşeyi ortaya koymak gerek BASINA KARŞİ GALATASARAYA KARŞI OLANLARA ÖZELLİKLE BU STADIN OLMAMAMASI İÇİN HERŞEYİNİ YAPAN FENERBAHCE CAMİAASINA KARŞİ . bence bu bile komploydu işçilerin fb bayragi açsin bir gs işçi orda o işi yapamaz işçiler fb midi nasıl şeyler donuyor eren talu yapamıcagi en basindan bellli olan bişeyde neden boyle yapıyor azizmi buldu getirdi bu adamı mahsuz bunlar bile aklıma geliyor

herşey galatasaray için galatasaray düşmanları için.

Bu stad olacak.İnanıyorum.

bizle resmen alay ediyorlar.eren taluyu suçlu gösterip,stadın bitmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar.

en iyisi biz ali sami yeni kısım kısım yıkıp yenileyelim

ya arkadaşlar size birşey sorucam bu fenerliler bizim stada beleş falan diyorlar

bunların ülker city projesi var oradaki araziyi nasıl aldılar peki vede şu fenerin yanına yapılacak olan otel projesinde bu arazileri nasıl alıyrlar paramı veriyorlar yoksa başka türlümü

bu stadın yapılmaması ya da olabildiğince geç yapılması için uğraşanlar, bu işi balatalamaya çalışanların olduğu çok aşikar.

Geri
Üst Alt